|

Hei TPU! As vrea sa plec impreuna cu familia mea in Turcia si as vrea sa imi spuneti cat costa nun bilet de tren si unde ne-am putea caza.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Turcia e o tara mare, e complict pentru noi sa ghicim unde vrei tu sa ajungi... dar pana la Istanbul e vreo 500 ron un bilet, faci 24 ore si prin Bulgaria trebuie sa stai cu bagajul in brate daca nu vrei sa ti l fure careva.

Si in final daca tragi linie e mai ieftin si cu autocarul si cu avionul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ahahahahaha! Ha, ha! HAHAHAHAHA! Cu trenul in Turcia? Dar nu mai bine luati o caruta? Macar sa fie pitoresc. O zi in Turcia, si restul vacantei pe drum. Serios, chiar, ce va veni cu trenul? Orice om sanatos la cap care merge incolo fie isi ia bilet de avion din timp, fie merge cu vreun tur organizat cu autocarul (stiu pe cineva care s-a dus acum, au dat vreo 370 EUR de om pentru 10 zile, inclusiv cazarile).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru KodrutZ):

Auzi tu nu iti bati joc. Daca vreau sa merg cu trenul merg cu trenul eu doar te-am intrebat cat costa un bilet de tren ok?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Maran_Denisa_1990):

Nu imi bat joc, ma amuz si eu cit timp de pierdut pot sa aiba unii. La avion faci o ora si gasesti bilete dus-intors din Bucuresti cu Pegasus Airlines incepind de pe la 100 EUR, dar in mod normal gasesti pina in 200 oricum. Cu trenul faci vreo 20 de ore si biletul costa undeva pe la 500 RON dus-intors, dar la cuseta de 6 cam nasol cu bagajele/mirosurile, in functie de cum nimeresti. Cel mai ieftin si la indemina e cu masina. Oh, da, si in stralucirea ta intelectuala nu ai binevoit sa zici nici macar din ce oras pleci. Nu de alta, dar e o mica-mare diferenta daca vrei sa ajungi din Arad sau din Constanta pina in 'stanbul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează