|

Hei TPU!(scuzați categoria). Merg pe 4 Aprilie intr-o excursie la Brasov la un hotel si am intrebari despre el:Hotelul se numește 'Zada' Și este clasificat la 3***. Intrebarile:putem sta cate trei in camera?-Mancarea este bună?-Avem wi-fi si televizor?(doar ca nu ne cazam la apartament) si cum sunt condițiile? cine raspunde la toate intrebarile si corect funda + vot

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pentru confortul Dvs personalul hotelului Zada va sta la dispozitie oferindu-va urmatoarele servicii: room service contra cost, parcare privata pazita, pastrare valori, depozitare materiale sportive, asistenta intre orele 8.00-20.00 prin intermediul serviciului consierge de la Receptie, transport gratuit la si de la Partia Clabucet cu microbuzul nostru avand o capacitate de 8 locuri. Au loc zilnic plecari la orele 09.30 si 11.00 de la hotelul Zada, si intoarceri la orele 15.00 si 16.30.

Toate preturile sunt negociabile.
Tarifele includ mic dejun pentru max 2 persoane in camera.
Beneficiaza de gratuitate copiii sub 8 ani(max. un copil de familie).
Pentru copiii intre 8-14 ani se poate asigura la cerere, contra cost(30 lei), pat suplimentar in camera dubla. Apartamentele noastre sunt solutia ideala pentru familiile cu mai multi copii.
Pentru sejur mai lung de 4 zile preturile de cazare pe camera scad cu 10%.
Tarifele mentionate, sunt cele afişate la recepţie şi includ taxa hoteliera. Ele sunt valabile cu exceptia pachetelor speciale.
Este interzis accesul cu animale in incinta hotelului cat si servirea meselor in camere cu exceptia serviciului room-service.
Plata serviciilor se poate face cu numerar, card, cec sau ordin de plată.
De asemenea, pentru seminarii, intruniri, grupuri organizate, in funcţie de numărul de persoane şi de durata sejurului se pot acorda reduceri.Ai şi internet şi wi-fi, iar condiţiile sunt bune.

1 răspuns:
| a răspuns:

Http://www.hotelzada.ro/
aici gasesti raspunsuri la toate intrebarile+alte detalii!
Iti doresc distractie!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează