| Marocco a întrebat:

Hei, TPU! Va voi adresa 2 intrebari:
1. Ce parere aveti despre Hotel Flora din Mamaia? Voi merge in vara si vreau sa stiu cam ce ma asteapta.

2. Ati calatorit pana acum in tari exotice cu agentii de turism? Ma bate gandul ca in viitor sa vizitez Maroc/Thailanda/Dubai/Egipt si vreau sa stiu cum cum va fi voiajul. Intreb pentru ca imi e cam teama de arabi, nu stiu de ce laughing Daca ati calatorit in aceste tari as dori sa si povestiti pe scurt cele intamplate. Daca nu, cum a fost sejurul vostru cu agentii de turism.

Ofer funda!

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

1. te așteaptă... o viață grea!
http://amfostacolo.ro/hotel9.php?d=flora-hotel--mamaia&id=3784
Am fost acum o săptămână la Mamaia (alt hotel, de 4 stele) și m-a luat groaza cum arată plaja aia și ce specimene o populează...
2. În țările musulmane (nu neapărat ȘI arabe), femeile nu prea sunt tratate ok, tradițional fiind văzute ca niște „ființe inferioare". Prin Dubai, Egipt etc. nici măcar nu prea au de lucru - la hoteluri tot staff-ul e de gen masculin. Îți dai seama ce curățenie se face acolo... În plus, mai sunt germenii care te atacă de peste tot și dacă ai un sistem imunitar mai slab, e de rău.
Călătoria cu o agenție nu e neapărat ceva rău în sine (iar uneori e chiar mai ieftin decât prin booking) - totul e să dai peste unii serioși.
Eu am fost și prin agenții și a fost totul ok. Dar nu prin țări exotice, ci mai pe-aproape.

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Intra si tu pe site-uri de cazari, cauta hotelul si citeste recenziile altora.

| Marocco explică (pentru Adry05):

Ma intereseaza experienta in sine cu agentia. Nu curatenia si mancarea. Ce ati facut si cum au fost oamenii.

| Adry05 a răspuns (pentru Marocco):

Am raspuns la prima intrebare

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu am ales niciodata agentii, nici in tara, nici in Europa, nici in afara Europei. In primul rand nu vreau sa merg cu grupul sa stau dupa fundul lor si in al doilea rand nu vreau sa platesc comisioane la agentie. Booking ul e mult mai eficient