|

Heii,Tpu.Am cateva pentru voi.Cei care vor face misto mai bine nu comentati happy. Pentru fete mai mult. 1.Cum este plaja din Grecia? Ce parere aveti? 2. Ce sa imi pun in bagaj? Adica stiu ce as putea sa pun dar mereu uit cate ceva.Sau nu imi iau haine destule laughing). 3. Ce sa fac in masina pe drum?(Merg cu ai mei). Cea care va raspunde la toate cele 3 intrebari va primii funda :3 nu uitati! Lista completa, pa-pa :* ♥

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Grecia are mii de km de plajă. Una mai frumoasă ca alta, dar fiecare cu particularitățile ei - cu nisip, cu pietre (mai mari sau mai mici), cu marmură chiar... Cum nu ai spus unde mergi, nu pot spune exact peste ce vei da acolo. Oricum, e bine să ai la tine o pereche de papuci speciali de baie, din plastic, pentru eventualitatea că dai de una pietroasă, dar și ca să te ferești de aricii de mare. Echipamentul de snorkeling e un mare avantaj, la fel și o bărcuță pneumatică.
De haine nu prea ai nevoie, o să stai mai mult la plajă! Nu uita aparatul foto, încărcătoarele la telefon, baterii etc. Cremă de protecție UV cu FP mai bun de 30. Cremă pentru după plajă.
În mașină - joci fazan cu ai tăi, dormi, citești, faci poze, te joci pe tabletă sau te uiți la vreun film, două, trei...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Plaja este superbă. Apa este transparentă. Nu uita ochelarii de înot. Trebuie să vezi cum e in adancul mării.
Neaparat să ai ceva de încălțat să poți intra in apă cu ei. Sunt zone cu pietre, scoici, etc. Și e pacat sa ratezi.
Apa este foarte sărată. Cremă neaparat.
Pălărie. Medicamente. O mingie. Un Șal draguț. Eu il foloseam ca fustă si cand ajungeam pe plajă, ca "prosop de plajă".
Pe drum te uiți pe geam, faci poze.
Te informezi pe net pe unde treci și citești despre orasele respective. O să îi uimești pe ai tăi cu informațiile date :-)
Haine nu ai nevoie de prea multe pentru că e vară. Stai mai mult in costum de baie.
Și nu uita! Excursia începe în momentul cand ai luat bagajele să le duci în mașină, nu doar când ajungi in Grecia. Și drumul este frumos!
Distracție plăcută!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează