|

Hey TPU! Stiu ca nu sunt toate preturile la fel, dar cat ar costa de inchiriat o cabana pentru o noapte si o zi? Vinerea, nu in weekend, si iarna, in februarie cand nu este sarbatoare. Vreau un pret aproximativ, nu exact. Stiu ca acum 2 ani o prietena a inchiriat cu 3 milioane, dar presupun ca preturile au crescut. Dau funda.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Prea putine detalii, conteaza locatia, cat de mare e vila, ce utilitati are, de cate stele /mergarete e... poate s coste de la 3-4 milioane o cabanuta cu vreo 2 camere pana la cateva zeci de milioane una cu 5-6 camere, tv, bucatarie utiliata samd

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut Panteraa!
O cabana stiu eu pe Valea Avrigului."Cabana Rustica" - in week-end se inchiriaza toata cabana -6 camere -4 cu 2 paturi si 2 cu 3 paturi plus living room. Costa 700 lei toata pe noapte (24 ore).In zi obisnuita si in extrasezon daca gasesti liber, costa cca 100 lei camera de 2 si 150 cea de 3 paturi.Cred ca pretul este asemanator si la altele.La munte, in camere comune cu mai multe paturi intr-o camera pretul este cam de 30 lei de persoana patul si 45 cu mic dejun inclus.(prin fagaras).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează