| 9eMMy3 a întrebat:

In bagajul de cala pot pune cate lichide vreau?
in ala de mana am inteles ca trebuie de 100ml.

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Da, poți pune cât vrei. Da' vezi cum le ambalezi, să nu ajungi cu valiza curgând... că n-au ăia nicio grijă la aruncarea cu bagajul!

| Maret_Leny_1992 a răspuns:

Cat i 100ml

| alecswtz a răspuns:

Lista obiecte permise in bagajul de cala:
- armele si armele de foc si munitie pentru vanatoare sau tir sportiv pot fi transportate in conformitate cu conditiile noastre de transport. Acestea trebuie sa fie desfacute in partile componenete si impachetate corespunzator, separat de munitia aferenta. Transportul munitiei se face conform Regulilor pentru Transportul Bunurilor Periculoase ale ICAO si IATA. Armele si munitia trebuie declarate la check-in si trebuie neaparat sa ai la tine permisul de port-arma.
- armele de panoplie, spade, pumnale si alte obiecte similare care pot fi transportate in conformitate cu conditiile noastre de transport. Acestea trebuie declarate la check-in.
- cutitele de uz casnic si alte obiecte similare se transporta conform cu conditiile noastre de transport. Si aceste obiecte trebuie sa fie declarate la check-in.

Lista obiecte interzise in bagajul de cala:
Substante explozive si incendiare care pot fi folosite pentru a cauza vatamari grave sau pot pune in pericol siguranta aeronavelor:
- munitie
- detonatoare si fitiluri
- mine, grenade si alte dispozitive militare
- artificii si alte articole pirotehnice
- amorsa pentru explozivi
- bombe si cartuse fumigene
- dinamita, praf de pusca si explozibili plastici.

Sfat! Nu lasa in bagajul de cala obiecte si documente importante precum bani, bijuterii, laptop, acte, pasaport sau carte de identitate.