|

In data de 15.02. 2013 am achitat integral un concediu in Albena/Bulgaria pentru 5 persoane - 3900 lei.Am cumparat biletele de la agentia SC DIANA TRAVEL&STYLE STUDIO AG din Bucuresti, cu sediul in Sos Pantelimon. Urma ca pe 1 august sa plecam in concediu, iar ieri (23.07.2013) cand m-am dus la agentie pentru ridicarea voucherelor am constatat ca agentie este inchisa.Am sunat la numarul agentiei de nenumarate ori, dar din pacate nu mi-a raspuns nimeni.La cateva ore dupa, am primit un sms de pe nr agentiei unde mi s-a comunicat "verde-n fata" ca incepand cu data de 23.07. 2013 agentia si-a incheiat activitatea si sa ii contactez la adresa de email office@travelstyle.ro pentru a le comunica adresa unde doresc sa imi returneze sumele incasate. Dupa cum deja banuiti, atat adresa de email cat si site-ul agentiei nu mai exista, la telefon nu mi se raspunde - cred ca am sunat deja de 100 ori.Am facut deja o reclamatie la OPC si una la sectia de politie investigare fraude sectia 8, desi suntem destul de siguri ca acesti bani i-am pierdut.Daca a mai fost cineva " tepuit"de catre SC DIANA TRAVEL&STYLE STUDIO AG, va rog sa ma contactati, sa ne strangem mai multi si sa incepem formalitatile pentru a ii da in judecata pe acesti nenorociti.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca un client bun ar fi trebuit sa te informezi legat de legitimitatea unei agentii. Eu nu am mers nici o data cu firme necunoscute, pentru ca nu am nici o garantie a calitatii... sau a existentei serviciului

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cea care detine agentia se numeste Vutescu Catalina care este singura din firma.Are datorii foarte mari si la noi, proprietarii spatiului comercial inchiriat la adresa mentionata de dvs.Deja suntem in litigiu si pe 13 oct 2013 avem prima infatisare la judecatoria sector 2. Eu sunt administratorul imobilului.Pentru alte intrebari in legatura cu acest subiect ma contactati pe contul meu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Este a 3 oara cand merg prin aceasta agentie, tocmai asta m-a facut sa am incredere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează