|

Intrebare pentru cei care au fost in Bulgaria in vancanta. As vrea sa stiu cam ce statiune imi recomandati, care sa fie mai de distractie, pentru tineri mai mult happy si cam ce pareere aveti e serviciile oferite de bulgari. Multumesc.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Servicii bune. Du-te mai la sud, Sunny Beach, Nessebar.

1 răspuns:
| a răspuns:

I-a ascultama.in 2010 am fost la bulgari la hotel Ralitsa 4* albena! super tare! distractie la maxim.camere mari.mancare pana crapi. avea cina tarzie!,, Hotelul Ralitsa este situat în împrejurimi verzi paşnice, la 850 de metri de plaja din Albena. Această proprietate este aproape de un club de călărie şi de Teatrul Variete.

Hotelul oferă servicii ultra all-inclusive, cu băuturi servite 24 de ore pe zi.

Ralitsa oferă 2 piscine în aer liber şi 2 piscine pentru copii. Un parasolar şi 2 paturi de plajă sunt incluse în tariful camerei.

Puteţi închiria un frigider şi un seif la recepţie, contra unui cost suplimentar.

Camerele de fumători şi de nefumători au aer condiţionat. Restaurantul à la carte dispune de o terasă separată pentru fumători.

Hotelul Ralitsa oferă un transfer cu autobuzul la plajă, la fiecare 30 minute, între orele 09:00 şi 17:00. " trebuie sa merge.e super tare! iti punea o bratara si mergeai pe plaja privata cu autobuzul...era piscina privata.mancare tare mult! distractie la maxim! apropo.e extra all inclusive adica plateai si mancai si beai pana crapai! Sper ca te am ajutat! Fundita?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează