| lauralauralaura a întrebat:

Multumesc pentru. ca m-ati lamurit.deci pentru a merge in spania nu`mi tr pasaport ce bine. dar ce ziceati de asigurare de sANAtate?

6 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Asigurare de sanatate este bine sa o ai oricum pentru ca nu costa mult si este mai completa decat asigurarea pe care o ai de la satat (apropo si pentru asta trebuie sa faci o cerere la casa de asigurari si sa astepti vreo 2 saptamani si in baza ei esti acoperit doar de urgente minore).

| dulshe a răspuns:

Eu niciodata nu mi-am facut-o si sa stii ca mereu am ajuns bine aici(aproximativ mai bine de 6 drumuri facute), aceasta asigurare ti-o fac ei sa se mai faca cu niste bani in plus, asa ca stai linistita.

leonardk
| leonardk a răspuns:

Da este obligatorie si se poate face la orice societate de asigurari. Mai exista varianta cardului de sanatate care se obtine gratuit de la Casa de Sanatate.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Asigurare iti trebuie. dar iti mai trebuie niste timbre fiscale, niste copii de acte, copii la copii. fiindca la frontiera trebuie sa dai ceva si pe acolo cas tot romani si au nevoie. dupa aia au copiator dar cand ai nevoie nu merge si timbre nu gasesti niciodata acolo da la posta da. din greseala, da din greseala s-ar putea sa aiba unul dintre functionarii de acolo dar e puuuutin mai scump decat valoarea lui.bafta in Espana.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Intotdeauna am crezut ca sunt bani aruncati... dar intotdeauna mi-am facut-o.
Acum 2 ani am fost in Grecia si din cauza aerului conditionat mi se umflasera amigadalele, gatul ma durea nici nu puteam sa mananc, sa vorbesc. Aveau un doctor acolo in statiune si m-am dus cu asigurarea si a fost totul in regula. Nu stiu daca m-ar fi costat mult sau nu cert este ca nu m-am stresat, m-am si vindecat total in 2 zile si m-am putut bucura de concediu. happy
Mai am un prieten care a fost fara asigurare si a trebuit sa faca o vizita la stomatolog... o gramada de bani ce l-a costat...asa ca nu se stie niciodata. Neaparat asigurare...nici nu costa mult.
Concediu placut!

| Asigurari a răspuns:

Acesta asigurare NU este obligatorie dar avand in vedere costul scazut, cred ca e bine sa o aveti. O puteti incheia foaarte simplu, online.