|

O sa merg 10 zile in august in Japonia, avand masa si transportul asigurate. Cam cati bani ar trebui sa imi mai iau la mine pentru alte cheltuieli, gen suveniruri, taxa de intrare la muzee etc? 15 000 de yeni ar fi suficienti?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

20 000 ca sa ai pentru toata familia suveniruri(bunici/parinti/unchi/matusi/verisori/nepoti/etc)si aste ar fi numai familia si tot nu cred ca ti-ar ajunge pentru fiecare in parte! DAR poti cumula suvenirurile si atunci mai ai bani si pentru prieenii BUNI! CA DOAR O DATA PRIMESC CEVA de la tine din Japonia.
Trebui sa te gandesti cam ce ar dorii fiecare(un simbol al culturii japoneze)sa fie pentru personalitatea lui! NU cheltui nimic in prima zi! Doar daca e necesar! Dar cred ca tot e o suma mica! Cauta lucruri care le poti trece prin vama ca sunt foarte reticienti la asemena treburi si nu ai vrea sa ramai fara ele! INTRABA GHIDUL TODEAUNA unde mergi sa nu ai surprize si vezi pe site-uri de specialitate!
O vacanta de neuitat iti doresc!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru stlucian):

PS. Oricum restul il schimbi chiar daca pierzi ceva ramai cu o experienta de neuitat iti GARANTEZ!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde,daca stii ca nu rezisti cand vezi suveniruri care mai de care, da, 15.000 yeni sunt buni, daca poti sa nu cumperi toata marfa pe care o vezi la taraba, ceva intre 8.000 si 10.000 yeni ar fi destul, daca vizitezi toate muzeele pe care apuci, cam 15.000-20.000 (20.000 doar daca iti cumperi toata marfa de pe taraba)
Faza cu toata marfa de pe taraba a fost un fel de expresie, nu cred ca cineva ar face asta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BadSirChaos):

15 000 de yeni inseamna vreo 120 de euro. Tu ii recomanzi 8000 de yeni adica vreo 70 de euro. In japonia nu am fost recunosc dar am vizitat zeci de capitale pana acum si iti spun ca intr-o singura zi in Paris am platit vreo 180 de euro numai pe intrarile la cateva obiective turistice fara nici un suvenir! Ce sa mai zic de intreg sejurul... Ca o medie daca si-ar lua 8000 de yeni ar avea o medie de maxim 7 euro pe zi. Nu iti ajung nici sa platesti taxa la vreo toaleta publica...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu as zice 20.000 de yeni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai de capu meu, pe mine fara masa doar transport si cazare m-a costat 5.000 Euro, Tokyo e cel mai scump oras din lume. La restaurat fara 60 de euro nu mananci nimica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează