|

Primesti de mancare si de baut pe toate cursele de avion?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu depinde doar daca respectiva cursa este sau nu low cost. In mod obisnuit low costurile nu ofera mancare dar am zburat cu Fly Niki (din grupul Air Berlin) intre Munchen si Viena si ni s-au oferit sandwich-uri, sucuri si cafele gratis. Totusi, exista si companii clasice care nu ofera mancare gratis. De exemplu Iberia pe o cursa intre Venetia si Madrid nu a oferit nimic (desi zborul dureaza cam 2 ore si jumatate).
Low costurile din Romania nu ofera mancare dar iti poti cumpara ceva daca vrei de la ei. Companiile clasice ofera astfel de servicii iar Tarom-ul ofera sandwich-uri chiar si pe curse interne scurte (am primit cand am mers cu Tarom-ul de la Bucuresti la Sibiu- 40 min).

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de curse, nu la toate beneficiezi de aceste servicii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Printr sfaturile primite de la specialisti este si aceea privitoare la cursele low cost care privitor la mancare bautura la bord -
"Prima "trasatura" a tuturor companiilor aeriene low cost este aceea ca nu ofera mancare si bautura la bord decat contra cost. Totul este insa la pret de restaurant. Daca aveti un buget redus, nu ar fi rau sa va luati sandwish-uri de acasa! Dar atentie: nu puteti trece controlul de granita cu lichide in bagajul de mana!"
Alte sfaturi privitoare la zbor, la imbarcare, bilete... gasesti la :
http://www.lowcostroutes.com/ro/tips_for_flying

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La cursa de linie (cele care merg in fiecare zi, uneori si de 2 ori pe zi) - compani low-cost, nu se ofera bauturi si mancare, o singura exceptie: Blue Air: 1 pahar cu apa gratis.
la cursa charter (curse la cerere), se serveste masa (hrana rece) + bauturile nealcoolice, servite la pahar (apa plata, apa minerala, sucuri, ceai, cafea), insa si aici exista o exceptie: la cursa charter poti cumpara doar biletul de avion si atunci se serveste masa+bauturile mentionate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Pe avion asa numite curse low cost : NU

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează