|

Prin ce intermediu as putea pleca in viitorul apropiat in SUA? Am inteles ca sunt ceva probleme la interviu pentru viza? Se obtine greu viza? Ce anume?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Pentru ei oricine isi de pune actele este un potential imigrant, sincer nu-mi pot da seama care sunt criteriile lor de a acorda viza. Noi am fost la interviu de doua ori, o data pentru noi si ne-au dat din prima in 99 viza pentru 10 ani, si a doua oara pentru fetita care avea 14 ani si a primit si ea tot din prima. Acolo insa sunt oameni care desi au conturi in banca, sau aprobari de a face facultatea sau invitatii pentru serviciu nu li se da viza. Nu pot sa-mi dau seama de ce. Am vazut si oameni care au mai fost si carora nu li s-a mai data a doua sau a treia oara viza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Auzisem de la cineva ca daca le place de mutra ta, iti da viza.Si ca difera de la unii la altii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pleaca si tu prin programu ala World Travel

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ajungi la faza de interviu, nu vei avea probleme daca ai absolut toate actele in dosar exact in ordinea ceruta de ei, original, copie legalizata...si fotografiile in formatul cerut, sa ti se vada fata foarte clar. Daca ai parul lung e bine sa ti-l prinzi sa ti se vada ambele urechi in poza. Uneori iti dau sansa sa aduci alte poze dar cred ca te si pot respinge din acest motiv. Ai optiunea de a raspunde in lb.romana sau engleza dar te sfatuiesc sa raspunzi in engleza iar raspunsurile sa fie clare, concise, scurte. Nu raspunde la intrebari care nu ti s-au pus, nu adauga nimic! Incearca sa fii increzator si relaxat. Ascunde bine emotiile! Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti pleca prin Student Travel, sau poti aplica la Loteria Vizelor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează