|

Sal.daca vreau sa ma cazez la o pensiune si pretul e de 80 de ron pe zi,si aleg sa ma cazez vineri, sambata si plec duminica pe la pranz, platesc si pentru. duminica?

si o alta intrebare: daca suntem 2 persoane in camera, atat eu, cat si cealalta platim 80 de ron de caciula, in total 160 de ron, sau toata camera e 80de ron/zi, si nu trebuie sa dam amandoua persoanele?

adica se plateste camera de 80 de ron, sau cate persoane stau in camera, dau 80 de ron? merci

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Camera se plăteşte la nopţi dormite! Preţul este pe cameră, nu pe număr de persoane!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru onasis1961):

S-a intamplat de multe ori ca sotului meu sa i se rezerve o camera la hotel (vorbesc de delegatii) de catre firma unde lucreaza. Cand am mers si eu cu el, a trebuit sa plateasca in plus locul opcupat de mine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru MayanMistica):

Dar nu e corect! Faci rezervarea la cameră, nu la pat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru onasis1961):

Daca e single room, un pat adica.e clar ca e camera de 1 persoana si nu de doua. Daca e camera double atunci e mai scumpa pentru ca ori sunt doua paturi, ori e pat dublu.Si atunci e normal sa stea doua persoane, deci platesti pe camera.
Am fost in vara la un hotel italian in Arad si ne-au intrebat cate persoane suntem.Doi adulti si un copil am spus. Ne-au dat o camera mare cu pat dublu si un pat de o singura persoana.Era alt tip de camera, deci am platit mai mult ca o camera care avea doar 1 pat sau pat dublu. Mai bine intreaba inainte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De obicei checkingul se face dupa ora 13:00 sau 14:00.De aceea trebuie sa eliberezi camera pana in ora 12:00 ca sa aiba cameristele timp sa schimbe asternuturile, sa faca curat, sa dezinfecteze baia. Daca nu pleci pana la ora stabilita de ei atunci da, platesti si ziua in curs. Daca alegi sa parasesti camera duminica la ora 11:00 atunci nu platesti nimic pentru ziua aceea.Depinde cum e considerata camera: single, double ..Sunt locuri unde platesti toata camera, altele unde se plateste pe pat.Cel mai bine intrebi la receptie ca sa nu ai surprize.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează