| Liviu_Drecin_1985 a întrebat:

Salut, dacă mergi la hotel poți să faci dus de cațe ori vrei pe perioadă cazării? Ce faci cu prosoapele de la hotel după ce te ștergi cu ele, unde le pui? O să vina aia să vadă ce faci în cameră? Dacă treci prin recepție și mergi undeva ce trebuie să zici? Când vii de undeva și treci prin recepție ce zici? Voi cum ați procedat?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

1. Poți să faci duș ori de câte ori și la orice oră ai nevoie.
2. Da' acasă unde le pui? De multe ori, în baie este un calorifer cu o rormă specială - ca niște bare orizontale - pe care poți întinde diverse articole textile (chiar și prosoapele) la uscat. Dar cel puțin un cuier / suport de prosoape trebuie să existe. prosoapele pe care vrei să ți le schimbe, le lași pe jos (doar la hoteluri de 4 stele sau mai mult ți se schimbă zilnic!)
3. Nu vine nici naiba să vadă ce faci în cameră. Camerista poate intra să își facă treaba, dar numai după ce bate la ușă și i se permite accesul (dacă ești în cameră). În mod normal, în fiecare cameră există un carton pe care scrie „NU DERANJAȚI!" - dacă îl atârni de clanța ușii chiar nu te mai perturbă nimeni.
4. Depinde. Poți să treci și ca acceleratu' și să nu spui nimic. Dar e frumos măcar un „bună ziua" să spui. Eventual poți să lași cheia camerei până la revenire.
5. La fel ca la 4.
6. Cum am scris mai sus.

| Anonymous2314 a răspuns (pentru mihai69):

Știu ca a trecut mult timp și nu cred ca o sa mai răspunzi, dar.îmi poți spune ce faci cu hainele după ce faci baie sau le murdărești?

| mihai69 a răspuns (pentru Anonymous2314):

Le pui într-un sac de plastic, în bagaj. Sau le dai la spălat, dacă oferă acest serviciu și îți convine prețul.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Lool, poti sa si dormi in cada
Ce faci si acasa cu ele, le pui frumos in curier si a doua zi dimineata cand ti se face curat in camera ti le vor schimba.
Normal ca nu vine nimeni sa te controleze in camera, esti la hotel nu la puscarie sau la internat

Frumos as fi sa zici buna ziua cand treci la receptie

| dannyel86 a răspuns:

In camera de hotel ar putea veni femeia de serviciu dimineata, sa goleasca cosul de gunoi. (daca stai o perioada mai mare de timp cazat si numai daca esti plecat din camera).
Prosopul se foloseste si se poate intinde intr-un loc ferit de umezeala, pentru a se usca.
Dusul il poti face de cate ori simti nevoia.Nu exista restrictii in acest sens.
Evident, e de prost gust sa lasi apa sa curga aiurea la robinet sau la dus.
Nu intra nimeni peste tine cat esti cazat acolo. Ai platit un tarif pentru a folosi acea camera.
Poti umbla si nud prin incapere, atat timp cat nu ajungi pe hol laughing
Cand iesi in oras, ar fi recomandat sa lasi cheile de la camera la receptie, pentru a nu avea grija lor si a risca sa le ratacesti. Evident, cand le predai si le recuperezi la intoarcere, esti politicos si saluti personalul de la receptie.
Retine numarul camerei, ca sa stii ce cheie sa ceri cand te intorci de la plimbare.