Întrebare recomandată | fictivul a întrebat:

Salut.


Daca vreau sa vizitez o tara, a carei limba nu o cunosc sau nu o stapanesc foarte bine, si as vrea sa iau cu mine un ghid translator de aici din Romania, unde as putea sa gasesc. Exista agentii de persoane care isi ofera astfel de servicii? Stiu ca asta implica si cheltuiala dar nu conteaza acest aspect.

2 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

Un ghid de conversatie ti-ar fi foarte util. Tu, ca strain, nu te apuci de filosofat intr-o limba pe care abia o cunosti, ci te rezumi la fraze simple, contextuale, pe care le gasesti si traduse intr-un ghid de conversatie tiparit. Ti-ar fi mai mult de folos, nu crezi?

| Cat a răspuns:

Buna!

In general, agentiile de turism ofera si asemenea optiuni sau colaboreaza cu persoane pe care ti le pot recomanda. Ce ai de facut e sa contactezi agentiile din orasul tau si sa descoperi care e cea mai avantajoasa versiune pentru tine.

Nu stiu in ce tara iti doresti sa ajungi, dar daca vorbesti engleza, ai putea avea succes cu gasirea unui ghid turistic foarte bun, de-al locului, care sa se asigure ca totul e ok in vacanta ta, daca postezi o intrebare pe Tripadvisor.com, in forumul aferent tarii unde te duci.

Un alt exemplu e de la Viator, care are oferte personalizate in functie de tara. Uite aici un exemplu pentru Thailanda: http://tourguides.viator.com/......sting.aspx

Mult succes!