|

Salut lume! Eu stau la bloc si parintii mei vor sa ne mutam la o casa la curte si vreau sa stiu cum e sa te muti. Adica cat de greu este sa te obisnuiesti. Te tot gandesti la casa veche. Adica eu cand am primit vestea aproape am plans. Deci sa-mi ziceti cum e sa te muti in alta parte. Unde nu cunosti mai pe nimeni si nu stii locurile. Cand iesi afara si nu stii e unde sa o iei ca nu stii unde si ce este. Fundita!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

E supr bine. Ai liniste, spatiu si daca ai confortul de la bloc:canalIzare,incalzire centrala, cablu, internet si mai ai si o mini gradina unde in timpul liber sa cultivi ceva legume si sa ai si pomi fructiferi.o bolta de vita de vie, o curte, cateva pasari, ai raiul pe pamant.Ai libertate, confort si nu mai depinzi zilnic de piata ca poti avea produse ecologige, sanatoase si nu-ti ma bate nimeni in teava caloriferului cand ai musafiri si ai o sindrofie. Si daca mai ai si mijloc de transport propriu esti TARE!,

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La casa ai mai mult spatiu, mai multa libertate. Iti regasesti colegii si prietenii la scoala. Ii poti invita la tine fara sa superi vecinii. Ai curte unde sa stai la aer si sa te joci linistit. Te obisnuiesti usor. Priveste partea buna a lucrurilor, fericitule. Eu vreau la casa si nu pot (finantele).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La casa e cel mai frumos,eu nu as da niciodata casa pentru bloc! Ai mai mult spatiul,poti avea si face multe lucruri pe care la bloc nu poti! De ex la casa poti avea; foisor,gradina,poti creste animale,poti avea mai multe facilitati, etc. La un moment dat, o sa te obisnuiesti cu lumea noua, si noul spatiu, iti vei face prieteni noi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează