| Alexadrianhdnwgehs a întrebat:

Salut oameni.
Vreau sa plec la mare si nu stau foarte bine cu banii.
Am o intrebare:pot sa stau cu inca 3prieteni intr-o camera dubla?
Am inteles ca la hotel nu se poate, dar in chirie...
Help mee

4 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Daca proprietarul accepta, bineinteles. Eu unul nu as face-o, mai ales daca inchiriez o camera. 4 oameni consuma mult mai mult decat 2.
O alta solutie, riscanta pentru ca, daca va paraste vreun vecin exista riscul sa va dea afara si, daca proprietarul e mai smecher, sa va treziti si cu 3-4 oameni la usa si sa mancati bataie, ar fi sa mergeti doar 2 dintre voi si sa va cazati, urmand ca ceilalti sa vina din urma. Faceti cum vreti happy
Era sa patesc si eu asa. Venisera 2 baieti sa vada garsoniera si, din ceea ce vorbeau, mi-am dat seama ca urmau sa vina inca 5. I-am zburat imediat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

In chirie nu prea contează, te înțelegi cu proprietarul.

| CoRoDa08 a răspuns:

Poti sta daca ceri un pat suplimentar, care se plateste. Vorbeste la hotelul respectiv si vezi cum sta treaba. Chestia asta depinde de cazare si de proprietar. In chirie poti sigur, dar intreaba inainte cate persoane pot sta in locuinta, sa aveti loc de dormit.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Găsiți cazare, bineînțeles, dar prețurile diferă în funcție de stațiune, cât și de zonă (dacă locația e mai aproape de plajă, tariful e mai mare), depinde și de utilități/dotări. Chiar și de sezon (în septembrie, când se termină sezonul estival, tarifele sunt deja mai mici).
Dacă tu și prietenii tăi doriți să fiți cazați în particular (cu proprietarii, în aceeași casă), prețurile sunt mai mici decât la hotel/hostel, dar două camere ar putea să vă coste dublu. Însă, nu ezitați pentru a cădea la o înțelegere. Ei nu au un preț "bătut în cuie", iar dacă sunteți isteți, veți ști negocia cu ei, astfel încât să vă rămână mai mulți bani de distracție.
Dacă vă doriți altceva, apartamente/vile, găsiți diverse anunțuri pe internet. De ex.
http://www.olx.ro/imobiliare/cazare-turism/q-cazare-litoral/
Iar dacă nici așa nu vă place, atunci campingul rămâne ultima soluție. ))
În timpul facultății, când mergeam pe litoral, stăteam cinci fete, într-o singură cameră, la una din căsuțele din Costinești. :) Dar cazarea era gratis. Bucuria noastră era că se afla la câțiva metri de mare. Oricum, la mare nu mergi ca să stai în casă. Acolo e "ziuă" chiar și noaptea!
Vă doresc, distracție faină!