anonim_4396
| Anonim întreabă:

sunt adevarate miturile despre Padurea Baciu de langa Cluj? daca a fost cineva dintre voi acolo, puteti sa imi spuneti niste impresii si intamplari de acolo, va rog. dau funda la cel mai bun comentariu!

Răspuns Câştigător
| AlexeLup a răspuns:

Am studiat cu atentie articolele scrise despre Padurea Baciu si la final am constatat ca cea mai buna impresie este de la fata locului.Am apucat sa merg acolo doar odata insa am ramas cu niste impresii bune. Locul este foarte bine structurat si foarte frumos, vegetatie si fauna din belsug dar ce este mai rau este ca unele zone au fost taiate. Daca esti cu cineva in grup nu prea simti ceva, dar atunci cand te izolezi incep sa apara temerile.Am incercat sa stau 5 minute undeva mai departe in padure dar nu am putut, sentimentul de frica si peisajele care ti se pareau frumoase incep usor sa iti devina inamice si sa te duca spre primul sentiment acela de nesiguranta.Seara este un pic mai diferita, incep sa iasa tot felul de animale prin padure, si sa iti atraga atentia.Personal nu am crezut ca se intampla sau s-a intamplat ceva straniu pe acolo insa am avut ocazia sa vad, daca pot sa le spun asa niste fantome, nu stiu sigur daca erau adevarate insa ceva a fost si ce doare mai tare este ca raman semne daca nu fizice, psihice sigur cu care mai ai ocazia sa te intalnesti pe viitor.Chestia este ca pe cat este de frumoasa padurea pe atat de periculoasa poate fi daca privim din alte puncte de vedere, ea este supranumita triunghiul bermudelor al Romaniei de catre majoritatea oamenilor.Concluzia este ca vii hotarat in acest loc iar cand pleci o faci numai cu semne de intrebare si pentru cei mai (slabi) chiar cu traume, este un loc minunat dar care ridica multe semne de intrebare.Pentru mai multe informatii te sfatuiesc sa citesti cartea(Misterele din Padurea Baciu scrisa de Daniel Roxin) este o carte foarte interesanta, pe care o recomand.Asta a fost parerea mea despre acest loc daca mai vrei alte informatii si pot sa te ajut, nu ezita sa ma intrebi. Sper ca ti-am fost de folos! happy

| SpecterEV a răspuns (pentru AlexeLup):

Salut, raspunsul tau este foarte bun. de unde pot cumpara acea carte de care ai spus mai sus?

| AlexeLup a răspuns (pentru SpecterEV):

Se gaseste in librarii, sau mai simplu o poti comanda de pe net.P.S mutumesc de funda

5 răspunsuri:
| Alexandr a răspuns:

A fost un loc interesant...sa te duci!

| Alexandr a răspuns (pentru Alexandr):

Daca nu crezi in fantome.

| Alex_Adi_1990 a răspuns:

Da,am fost eu cu familia intr-o mini excursie cand am intrat in padurea Baciu! se auzeau urlete si GPS-ul s-a stins! si cand am iesit din padure GPS-ul a repornit!