| andy2026 a întrebat:

Salut, sunt plecat de ceva timp în Timișoara și as vrea sa ajung în Iași, am înțeles ca sunt rute cu avionul dar nu știu sigur unde sa caut și cât ar costa. Plecarea fiind cu 3-4 zile înainte de Crăciun. Dacă știe cineva câteva informații de plecare/preț etc va rog sa ma ajute.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu stiu sa exista ruta directa TM -IS doar cu escala in Bucuresti.

Zborurile interne sunt opreate de Tarom si BlueAir asa ca informatii gasesti pe site urile lor

| Iote a răspuns:

Ma interesa si pe mine. Dar nu am auzit de curse directe Timisoara-Iasi. Doar prin Bucuresti. Cat stai la verificare inainte (ambele curse), cat stai intre curse in Bucuresti (cateva ore), cred ca mai repede ajungi cu trenul. Ai unul dimineata care ajunge seara, unul care pleaca la pranz si ajunge a doua zi dis de dimineata si unul care pleaca seara si ajunge a doua zi dimineata (pe la 10). Pentru cel de la pranz si pentru cel de seara, pentru ca au si parcurs de noapte, au si vagoane de dormit si cusete. Daca stii exact cand pleci, poti cumpara biletele din timp ca sa-ti rezervi locurile. Asta, pentru trenurile directe. Mai ai variante cu schimbari in Bucuresti.

| andy2026 explică (pentru Iote):

Și cât ar costa un drum din Timișoara în Iași cu trenul?

| Iote a răspuns (pentru andy2026):

Presupun ca esti adult si nu ai facilitati (reduceri).
Un drum normal la clasa a doua este de 120 lei.
Un drum la cuseta de 6 locuri este 165 lei, iar la cuseta cu 4 paturi este 180 lei. La vagonul de dormit este mai scump.