anonim_4396
| Anonim întreabă:


Voi merge pentru prima oara cu avionul in octombrie impreuna cu familia in Spania. Nu stam mult, doar 3 zile, deci nu vrem sa ne luam bagaj de cala, ci sa ne limitam la minimul necesar cat mai posibil. Compania e Wizz Air, low-cost, dar macar ne putem incadra la preturi mai accesibile(mergem in vizita, nu avem intentia sa cheltuim). Am nelamuriri cu bagajul de mana...ce pot lua in el si se poate cate un bagaj de mana pe persoana? Daca nu, se aplica niste taxe si cat?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai voie lichide, obiecte metalice ascutite sau orice poate provoca rani.

dimensiunile bagajului de mana il gasasesti pe site

| Nickname1890 a răspuns:

Greutatea bagajului nu trebuie sa depaseasca 10kg si sa respecte dimensiunile mentionate de wizz air. Gasesti detaliile la ei pe site.

Poti sa iei cam orice mai putin recipiente cu o cantitate de lichid mai mare de 100ml. Deci nu ai voie sa ai nici o sticla cu mai mult de 100ml de lichid in ea, fie parfum, apa plata. Si nici sprayuri, fixativ, deodorant, spuma de ras etc.

| idx a răspuns:

Daca vrei ceva reduceri poti sa cumperi un tip de abonament, caruia nu ii stiu numele. In principiu acel abonament iti ofera reduceri la bilete si alte servicii.

Dimensiunile bagajelor se alfa pe sit.