| oranya a întrebat:

Daca merg cu avionul pot lua ca bagaje de mana un rucsac (cu laptopul si alte chestii) si inca un bagaj de mana, dar nu depasesc amandoua 10 kg, sau trebuie sa dau bagajul la cala?

9 răspunsuri:
| MidnightLady a răspuns:

Depinde cu ce companie mergi. Sunt si companii care nu accepta mai mult de un bagaj de mana iar in cazul in care-l ai si pe-al doilea si nu poti renunta la el ti se va percepe o taxa foarte mare.
Intra pe site-ul companiei unde ai rezervarea si vei gasi toate informatiile despre bagaje.

| clauss a răspuns:

Depinde cu ce firma zbori, depinde si de marimea gentii, depinde cate kg ai voie la mana, dar eu zic ca cealalta geanta o s o bage la bagaje

| jolie a răspuns:

La bagaj de mana trebuie sa ai max. 10 kg dar sa nu ai lichide. obiecte ascutite, imflabile etc leptopul poti sa-l iei in avion cu tine eu il iau mereu

| rachid_4824 a răspuns:

Da, poti sa iei bagajul, in limita a nu stiu cate kg, oricum 10-12 kg te lasa.bafta

| tish a răspuns:

Poti lua un bagaj de mana care din cate am inteles nu trebuie sa depaseasca 7 kg, iar bagajul care se da la cala nu trebuie sa depaseasca 20 kg.

| TheGrayWolf a răspuns:

Salut,
uite eu tot calatoresc prin lume de vreo 7 ani, din proprie experienta iti spun ca nu o sa ai nici un fel de probleme cu bagajele de mana, poti sa iti iei rucsacul in spate si un bagaj de mana tip trolley. Nimeni nu te verifica cate kg ai in ele, eu am venit odata din China-Amsterdam si Amsterdam-Bucuresti cu 14kg in rucsac si cu vreo 21kg in bagajul de mana. Trebuie sa mergi la counter cu tupeu si sa fii increzatoare, zambind mult si stapana pe situatie, o sa treci fara probleme. Ca sa fii si mai sigura eu iti recomand sa citesti exact reguli privind bagajele de mana aici : https://www.klm.com/......index.htm. Sunt regulile celor de la KLM, eu zbor foarte des cu ei si sunt printre cei mai buni :). Multa bafta si keep in touch!

| AlyUniverse a răspuns (pentru TheGrayWolf):

Salut, crezi ca e ok daca am un bagaj, care corespunde dimensiunilor, si in plus un rucsac (mediu)? In conditiile in care impreuna depasesc 10 kg. Mentionez ca sunt minor singur, deci voi intra primul in avion cu insotitor de zbor.

| TheGrayWolf a răspuns:

Un mic reply pentru comment lui @Jolie: "Chiar cred ca tu nu ai mers niciodata cu avionul, pe 99% companiile aeriene din lume la bagajul de mana poti lua max. 12kg, vorbind despre lichide, ai voie sa iei dar doar max. 100ml, m-ai citeste si tu regulile data viitoate cand iti iei bilet laughing)."

| RX a răspuns:

Nu poti ca nu te lasa