Întrebare recomandată | Mayaaaaaaa14 a întrebat:

Urmează sa călătoresc cu avionul, doar ca am o problema. Mai am nevoie de încă un bagaj in plus, iar acesta nu e pe bilet, adică am bagajul de mâna si de cala si as mai avea un bagaj in plus. Cum se procedează? Si cam cat am de plătit in plus pentru el?

Răspuns Câştigător
| Dani6421 a răspuns:

Din pacate nu poti sa-l iei deoarece politica firmelor de transport precizeaza ca daca bagajul de mana nu este conform standardelor lor va fi bagat automat la cala platit o taxa de 50 de euro, multe bagaje de mana sunt bagate la cala pentru ca sunt multi oameni pe fiecare cursa care incalca ori latimea ori greutatea in majoritatea cazurilor asa ca nu poti adauga ceva la cala, daca nu aveai bagaj de mana pe bilet il puteai adauga dar la cala e mult mai complicat aceasta e mereu calculata de la cumpararea biletelor + spatiu de rezerva unde se baga bagajele de manca ce incalca politica lor, suna la firma respectiva de transport aerian si intreaba-i daca pentru codul tau de zbor exista inca un spatiu la cala si o sa-l platesti va fi 50-100 euro.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Teoretic la check in ai posibilitatea sa iti mai cumperi bagaje daca vrei. Cat costa ai sa afli de pe site ul companiei aeriene cu care zbori

| mihai69 a răspuns:

Disponibilitatea pentru un bagaj extra de cală o poți afla doar de la compania aeriană la care ai bilet. Teoretic se poate cumpăra online (ieși ceva mai ieftin decât de la ghișeul de check-in din aeroport); tarifele finale le afli tot de la transportator.

| dani0078 a răspuns:

Presupunand ca ai rezervat si cumparat biletul online, cel mai bine este sa verifici cate bagaje ai asigurate in costul biletului.
Toate detaliile despre dimensiunile si greutatea maxime permise sunt la dispozitia ta pe site-ul pe care ai efectuat tranzactia.
In functie de tipul biletului pe care l-ai cumparat poti avea dreptul la 1 bagaj de mana si bagaj de cala sau doar bagaj de mana.
Orice bagaj in plus te costa bani in plus.
De asemeni, este mai ieftin de obicei sa platesti pentru bagajul sau bagajele suplimentare tot in avans online pentru ca tariful la aeroport este mai piperat.