|Salut tuturor.

Astazi vreau sa va vorbesc despre un site foarte interesant dedicat turismului.

Este vorba despre Trivago, un site internet cu mai multe platforme: Italia, Romania, Franta, Spania, Germania, Austria, Ungaria, USA si multe altele, pentru un total de 23 de tari.

Trivago are scopul de a promova atractiile turistice a unei natiuni.

Fiecare membru poate adauga poze, poate sa scrie opinii despre locurile care a vizitat.

Dar pe Trivago se pot face si multe alte locuri: puteti evalua obiectele adugate de ceilalti membri, adauga atractii turistice, adauga linkuri web, adauga hoteluri, descrieri de hotel si ghiduri turistice.

Timpul vostru petrecut pe Trivago are valoare: veti fi platiti proportional la cantitatea si calitatea continuturilor care veti adauga pe site. De pilda, pentru o opinie, veti primi in jur de 250-300 de puncte ( care au o valoare de circa 1 Ron ), cu 10 poze puteti totaliza intre 500 si 700 de puncte ( circa 2 Ron ); cu un ghid turistic puteti castiga peste 8000 de puncte ( in jur de 25 Ron ). Nu sunt limite la cantitatea de obiecte care puteti adauga in fiecare zi.

Daca va place sa povestiti experientele voastre de calatorie, daca faceti multe poze si vreti sa le impartasiti cu altii Trivago este un site ideal pentu voi.

Trivago plateste prin PayPal si MoneyBookers cand veti totaliza suma de 10 de Euro.

Daca vreti invitatie pe site lasati un email si se rezolva.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Si ce fel de turism vrei sa faci la Dragoste si sex?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ma ajuti si pe mine cu o chestie? explica-mi si mie te rog frumos cam cum sta treaba de exemplu dupa ce trimit opiniile despre hotelurile alea de acolo unde pot vedea cati bani am primit si cum pot sa-i scot, unde pot vedea Cash Balance?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează