anonim_4396
| Anonim întreabă:

Vreau să călătoresc cu trenul din Vulcan, Jud. Hunedoara până la Suceava. nu am călătorit niciodată cu trenul. și am câteva întrebări: 1. Trebuie să schimb trenul până în Suceava, sau merg cu un singur tren? 2.Cam cât ar costa un bilet 3. Dacă vreau să plec seara, este tren? Vreau să stau doar o zi acolo și seara să plec acasă. O să mai am tren? 3. Cam cât timp aș face până acolo? Mulțumesc!

6 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

1.Nu exista trenuri, nici directe, nici indirecte cu plecare din Vulcan spre Suceava! Trebuie sa calatoresti 12 km, cu alt mijloc de transport, pana la Petrosani!
Din Petrosani, la ora 15:30, pleaca trenul R 2709 pana la Simeria(sosire Simeria la ora 18:10).In Simeria cobori, iar la ora 21:02 ai un tren direct pana in Suceava, respectiv trenul IR1838.Calatoresti toata noaptea cu acest tren si vei ajunge in Suceava la ora 08:09(dimineata).

La intoarcere, urmezi ruta inversa, respectivSuceava->Simeria si Simeria->Petrosani.Pleci din Suceava seara, la ora 21:35 cu trenul IR1837. Ajungi in Simeria la ora 08:23(in dimineata zilei urmatoare!).In Simeria cobori, iar la ora 10:35 ai trenul R2704 catre Petrosani. Ajungi in Petrosani la ora 13:02.
Verifica informatia completand casutele corespunzatoare (inclusiv data si ora)in link-ul :http://www.cfrcalatori.ro/

Calatoria dus-intors te costa aproximativ 200 lei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Este extrem de complicat ce vrei tu. In primul rand nu ai tren direct din Vulcan, daca nu ma insel cel mai apropiat oras care are un tren direct e Deva, si de acolo faci vreo 12-14 ore pana in Suceava. Altfel singura solutie e sa schimbi vreo 2-3 trenuri daca iei din Petrosani.

| Lawliet14 a răspuns:

Scrie "mersul trenurilor" pe Google.

| Nonameagain a răspuns:

Din Vulcan pina in Petrosani ai doar trenuri private. Iar pina la Suceava, nu ai tren direct. Incerc sa te ajut. Ca sa ajungi dimineata in SV, ai 2 variante: prin Simeria sau prin Bucuresti. Cum prin Simeria este mai ieftin (96 lei), iti dau aceasta varianta.
Pleci din Petrosani la ora 15, 30 si ajungi in Simeria la 18, 10. Din Simeria pleci la 21, 02 si ajungi in Suceava la 08, 09.
Pentru intoarcere, cred ca cea mai buna varianta este: Sv 21, 35 Simeria sosire 08, 23. Simeria plecare 10, 35 Petrosani sosire 13, 02.
Pina si de la Petrosani, ori cauti un tren privat (sint foarte rare), ori un autobuz. Oricum, pierzi 2 zile dus si 2 intors.

| WholeWorldHelper a răspuns:

Buna dimineața.

Toate aceste detalii la poți afla daca accesezi site-ul oficial al CFR Calatori www.cfrcalatori.ro. Selectezi ruta care te interesează dupa care iți este afișată o listă cu trenurile din ziua respectiva. Nu rămâne de cât sa îl alegi pe cel care ti se potrivește.

O zi frumoasa!

| radurobertandrei a răspuns:

Daca intri aici gasesti tothttp://biletetren.ro/bilete_tren_vulcan_Suceava%20Nord.html si sigur nu e tren direct. Trebuie schimbat la Ilia