| Phenomanu a întrebat:

Am 16 ani si as dori la vara sa calatoresc la mare cu grupul meu de prieteni. Tin sa mentionez ca toti avem 16 sau aproape 16 ani. Se poate sa calatorim cu trenul la aceasta varsta? Dar cu cazarea cum facem avand in vedere ca toti suntem minori? Putem gasi cazare?

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

Puteti circula pe teritoriul Romaniei cu orice tren, autobuz, microbuz, etc.
Pentru cazare, mergeti la persoane particulare care au camere de inchiriat. Gasiti si pe net. Preferabil ar fi sa discutati dinainte si sa va rezervati camerele in prealabil.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Poate doar unii care cazează la negru gen tot felul de case, la un hotel mare slabe șanse să cazeze minori. Oricum nu știu cât reușiți voi să plecați cu pandemia asta

| darrio2007 a răspuns:

Poate la iarnă veti calatori. Cazare nu veti gasi la varsta voastra. Cu trenul e ok la 16 ani.

| romeo78 a răspuns:

Depinde dacă se vor ridica restricțiile de călătorie până atunci. Plus, este posibil ca să mergeți la școală în vară. Deci, mai ușor cu planurile de vară, ca să nu suferiți o mare decepție.
Chiar dacă v-ați săturat de această izolare, e posibil să nu se încheie curând izolarea.
Iar, referitor la deplasare, ținând cont că sunteți minori, trebuie să existe cel puțin un părinte cu voi!

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar la 15-16 ani nu va puteti caza nicaieri, fiindca sunteti minori.
Nici gazdele nu accepta minorii, din cauza implicatiilor majore cu Politia, asadar nu mai pleca urechea la toti neavenitii, care dau sfaturi inutile si perculoase.
Ca atare, calatoria voastra nu va avea loc, nu doar pentru ca sunteti minori ci si pentru ca vor fii interdictii majore, cu privire la contaminarea cu coronavirus, care nu va dispare mai devreme de 6 luni.

| Andreeush a răspuns:

Încă nu se știe când va trece această situație și când se va putea circula liber.