| AlxKrt1992 a întrebat:

Salutare

In primul rand, fara mistouri si glume proaste la ce am sa intreb mai jos:
Ok, asadar... eu si cu inca 2 prieteni vrem sa ajungem la Balea Lac. Noi suntem din Bacau si avem transport public pana la Fagaras, pana aici ne descurcam, problema esta ca spre Balea Lac n u exista absolut nimic de aici (Fagaras). Ne-am gandit sa punem toti bani si sa luam un taxi. Daca e maxim 3 lei/km ar trebui sa ne ia in total 200 de lei (sunt 68 de km pana la lac), cam 65 lei de caciula.
Acum vreau sa va intreb daca a mai facut cineva asa sa ajunga la Balea Lac, din Fagaras sau Sibiu? Sau poate aveti niste sugestii mai bune de care nu stiu (fara chestii de gen pe jos, cu bicicleta - suntem limitati de timp )

Multumesc

3 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Cică există aplicații de ride-sharing: blablacar de pildă.

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu prea sunt taximetristi care sa mearga in afara orasului pentru ca nu e vorba numai de aia 65 lei ci si de banii pe care ii da pe benzina la intoarcere. Ati putea vorbi cu un taximetrist si sa ii propuneti sa ii dati mai mult sau sa va astepte pana va intoarceti (daca stati o zi).
Sau cu cineva care face Uber, nu neaparat prin aplicatia Uber. Ori cu un vecin, ruda, prieten cu masina.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Veniți pana în Brașov și puteți închiria de aici o mașină sau de ce nu, puteți închiria direct din Bacău. Asta dacă are cineva permis de conducere. De ce nu, puteți opta pentru uber dar costa mult sa mergi din Bacău pana la Bâlea cu uber laughing. În fine, dacă as fi în locul vostru as veni pana în Brașov apoi as lua uber. Ti-am făcut eu un calcul în aplicația UBER, Iar din Brasov pana la Bâlea Lac 530 lei doar dus cu Uber X.