|

Salutare TPU, sunt student si in curand plec intr-o vacanta de 2 saptamani in strainatate si am in plan sa vizitez muzee, parcuri de distractie, si multe alte locuri...imi poate spune cineva daca am reducere cu carnetul de student?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Reduceri serioase cu ăsta:
www.euro26.ro/e26/2009/06/card-student/
Ai ceva reduceri și ca student prin majoritatea locurilor, evident că trebuie să dovedești cumva calitatea de student, iar carnetul de student ar putea fi util. Acum câțiva ani, am putut lua fetei mele un bilet cu preț redus la Viena, pentru acces la o atracție. Așadar, se poate.
Dar totul depinde de cei de acolo și de regulile lor. Dacă spuneai măcar încotro mergi, poate mai scormoneam pe net după info mai utile.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ma indoiesc,ca ai putea beneficia de reducere, doar daca esti student in Romania. Poate daca mergeati un grup,s-ar fi putut sa beneficiati de o reducere.
Asa ca,ia la tine cat mai multi bani,deoarece,in alte tari,unde muzeele,parcurile de distractii, sunt adevarate obiective turistice, deci si cheltuielile lor au fost si sunt mari, inseamna ca si biletele de intrare costa ceva.
poate la locurile de dormit, sa ai bafta cu acel carnet de student.Te poti caza in hosteluri pentru studenti.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde unde mergi; in Londa intrarea ma marea majoritate a muzeelor este gratuita, in Paris numai tinerilor pana in 18 ani.Fa-ti un plan cu ceea ce ai de gand sa vizitezi, intra pe sit-urile muzeelor respective si vei gasi conditiile de gratuitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează