|

Turism tup-eist!

Daca refuzi sa raspunzi replicilor anonimilor, cum risti sa fii catalogat: incapabil intelectual, laş, ignorant sau dispretuitor?

Mi-am declarat de atatea ori lipsa de consideratie fata de persoanele care nu-si asuma spusele, insa ma intereseaza parerea voastra. Cum ii vedeti pe cei ce bantuie pe site fara a avea curajul de a raspunde sub un nick oarecare?

15 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Anonimatul imi este indiferent. De aceea nici nu le raspund.
Macar o identitate virtuala sa aiba, dar nu de alta, dar le pierd numele. Si sa spunem ca un anonim ma corecteaza, imi raspunde, ma jigneste sau orice altceva. Dar cum sa il numesc: anonim 1, anonim 2. Asa ca mai bine anonim ignore?

E vorba, pentru mine cel putin, de o asumare a unei responsabilitati- chiar daca e virtuala si mai are nspe conturi.
In viata de zi cu zi nu am obiceiul de vorbi cu oameni imateriali.

14 răspunsuri:
| a răspuns:

Dmonik,
Cei care posteaza "Anonim", intrebari ori raspunsuri, sunt la fel de cunoscuti sau necunoscuti pentru fiecare dintre noi, ca si ceilalti, care sunt logati.
De ce sa fii catalogat, intr-un fel sau altul, oricum este mai bine sa nu-i bagi in seama, prin replicile lor tocmai asta urmaresc: sa fie bagati in seama. Consider ca este cea mai buna atitudine fata de asemenea specimene. Daca le raspunzi, indiferent in ce fel, abia ca le dai apa la moara. Numai bine!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu daca intalnesc o intrebare care consider ca merita atentie raspund indiferent ca e postata de un anonim. Ma deranjeaza cei care isi pun o masca inainte de a intra in banca noastra si a ne jefui linistea, lucrul nostru cel mai de pret. E de inteles ca unii posteaza anonimi pentru ca nu vor sa fie recunoscuti. Dar totusi sunt unii care o fac din motive intemeiate. Poate vorbesc despre o relatie anume si nu vor ca prietenii sau familia sa afle. E de inteles. Nu imi plac anonimii care sunt rautaciosi si se ascund astfel.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu le-am răspuns indiferent dacă erau anonimi sau nu, ideea e să ajuţi dar normal e să-şi facă un cont pentru că nu e aşa greu. E şi ideea că fiind anonim nimeni nu ştie cine eşti sau să-şi poată face o ideea despre tine prin răspunsurile sau întrebările puse. Şi aşa pot întreba orice, de parcă dacă şi-ar face un cont cu numele X nu ar fi acelaş lucru, dar lenea asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate ca le e lene sa se logheze, asta pentru cei inregistrati, poate ca nu acorda prea multa importanta site-ului incat sa-si faca un cont aici sau poate nu au curaj, cum ai spus si tu. dar de ce ar trebui sa te afecteze treaba asta? ignora-i daca vezi ca nu te poti intelege cu ei. totusi nu stiu ce relevanta are lipsa unui nickname. live and let live.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu am nimic cu anonimii care nu au cont(inteleg, fiecare site vrea sa te inregistrezi...) dar ii desconsider pe anonimii care desi au cont dau raspunsuri anonim. Ei sunt ridicoli si lasi. Daca intr-un spatiu virtual sunt lasi, oare cum sunt in realitate? Este amuzant, ei vor sa-si pastreze reputatia(isi ascund adevarata fata) prin postari anonime, asta intr-un spatiu virtual. Cat despre cei care prin raspunsul lor urmaresc ceva tendentios, nu cred merita bagati in seama.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De obicei persoanele care au ceva inteligent de spus nu sunt "anonime". problema apare la cei care nu au habar despre ce vorbesc sau vor doar sa isi bata joc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt multi care au cont, insa posteaza si intrebari sub anonimat, nu inteleg de ce fac acest lucru!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Turisti tupeisti sunt considerati si cei care au 3 conturi undercover? cu "poza" la avatar? dar au?! Contra replica trebuie sa fie facuta de cel care se simte lezat de raspunsul unui anonim, contra replica trebuie sa fie bazata pe date reale, dar revenim la facerea lumii, ce este real pe un site? cine sau cati? Imi las dispretul adunat pentru cei care nu sunt in stare sa isi justifice comportamentul virtual si sunt lasi.Lipsa de consideratie o las user-ilor care bantuie pe site, au un cont, sunt cunoscuti, dar sunt persoane fara valoare educativa.Prefer anonimii, care sunt clari, chiar daca nu sunt pe placul meu, avem idei diferite, dar nu-i dispretuiesc, uneori anonimii au date precise(ce inseamna sa ai "prieteni"), asa mai cunosc adevarata fata a unora dintre useri...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Mai bine anonim. Se pare ca pe aici sint anumite persoane favorizate iar cei ce au opinii contrare sint urmariti si taxati la tot pasul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Vorbeam despre faptul de a raspunde la replicile anonime - multe dintre ele tendentioase - si nu la intrebarile postate anonim, din motive intemeiate, cum a spus Bacemi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Tocmai ai primit un raspuns anonim si din raspunsul ala ce deduci? Lasitate. Cam asta-i raspunsul la intrebarea ta.
Poate in cele din urma Raluca se va hotari sa-i lase doar sa citeasca si de postat sa posteze numai cei care au conturi. Scuza ca unii vor sa posteze anonimi pentru ca nu vor sa stie comunitatea cine sint cind fac anumite confidente, nu tine. Foarte multi useri au cite doua sau mai multe conturi, deci cine se afla in situatia descrisa de Raluca, poate efectiv sa-si mai faca un cont de pe care sa posteze fara ca ceilalti sa stie ca e vorba de utilizatorul x sau y. Deci isi poate pastra identitatea secreta cind face o confidenta, dar in acelasi timp nici nu mai avem postari anonime care sar calu'.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Chit ca raspundem sub un pseudonim, chit ca raspundem ca anonimi, tot anonimi suntem (cu exceptia acelor putini care au propria poza pusa la avatar), deci mi-e totuna. Sunt insa useri care au cont si, cateodata, prefera sa raspunda ca anonimi, pentru a nu-si strica reputatia creata pe site. Aia da, sunt ridicoli si atat. Daca ti-e teama sa-ti exprimi parerea pe un site unde nu te cunoaste nimeni, imi dau seama ce fel de om esti in viata reala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Sigur, Genom, daca ai avea probleme de erectie, spre exemplu, si ai vrea un sfat de la briga, ai posta anonim sau nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Furni, n-as posta pe site, atata timp cat cunosc problema si stiu ca o sa mi se zica clasicul: ''cel mai bine, du-te la medicul urolog.''

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează