anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Un minor se poate caza singur cu buletinul la un hotel sau are nevoie de o persoana majora?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Legal, daca ai sub 18 ani, nu.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu se poate! Legal trebuie sa ai minim 18 ani ca sa poti sta la un hotel, neinsotit de un parinte sau tutore.
Evident ca primesti si raspunsuri de "se poate" doar de la alti copilasi, care nu au habar ce-i legal sau nu. te rog ignora-i!

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Mulțumesc mult! Am intrebat deoarece ma gandeam sa plec singur undeva sa fac niste fotografii, sa mai parasesc orașul si sa stau o noapte undeva. Am vazut de multe ori persoane de seama cu mine plecand singuri prin iesiri, cu trenul, la hoteluri si asa mai departe, dar ma gandesc ca probabil aveau vreun prieten de 18 ani pe acolo. În acest caz daca plec, plec de dimineata si ma intorc seara. Sau conving vreun major sa vina laughing Desi eu sunt mai singuratic.

| Yuoia a răspuns (pentru anonim_4396):

Cel mai bine este sa-ti faci rezervarea inainte de a pleca. Si atunci, intrebi si clarifici acest lucru. Legal, nu au voie sa cazeze minori neinsotiti de un membru major al familiei. Dar cum spunea Mihai, se mai fac exceptii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

O unitate de cazare care se respecta nu accepta minori neinsotiti

| mihai69 a răspuns:

Legal, nu au voie să cazeze persoane sub 18 ani fără însoțitor major. Că unii „uită" acest detaliu ca să câștige mai mulți bani, aia e altă poveste.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Asta depinde de fiecare hotel in parte, in general nu prea merge. Dar desigur ca exista si exceptii.
Suna si vezi happy

| Wr3nch a răspuns:

Poti, dar sunt hoeteluri care vor refuza daca nu ai 18 ani.

| siriusblack98 a răspuns:

Legal nu se poate caza. Cel mai bun exemplu sunt excursiile cu scoala unde elevii sunt cazati pe datele buletinului profesorilor/insotitorilor.

| zilog a răspuns:

Nu știu cum este legal, mi-aș dori să nu poată închira minorii camere la hote, Dar intr-o țară în care nu mai există nici o altă industrie de cât prostituția șî acum am înțeles că dacă fata a făcut 16 ani si teoretic cu acceptul părinților are voie să se culce cu oricine, Unde ar putea ca fata respectivă să își presteze singura meserie care este încurajată și invătată să o practice de multe ori ca si tradiție de familie + încurajările totalității fetelor de vârsta ei sau mai mari de cât ea + încurajările care vin prin televiziuni cu toate emisiunile dezastruase care ridică retardenia la rang de artă si modul de viață al hoților cocalarilor criminalilor mafioților la exemplu național de reușită în viață!
Nu sunt de acord cu perdofilia și prostituția!
Dar mă uit pe toate site-urile de matrimoniale din românia și observ că matrimoniale = prostituție
Observ că au prețuri afișate pentru diverse servicii!
Astea sunt matrimoniale sau prostituție!?
Pt că o fată normală care s-ar uita pe un site de matrimoniale la alte fete ar vedea că 99, 9999% dintre ele sunt în pielea goală sau cât mai dezbrăcate cu putință așa ajungând foarte repede la concluzia că acesta este procedura ce trebuie urmată pentru ca să poată să aducă și ea bani acasă părinților ei
pentru că in majoitatea cazurilor părinții fetelor care au avut locuri de muncă bune înainte de Revoluție în fabrici și uzine acum au îmbătrânit și-au pierdut puterile fabricile și uzinele nu mai există
Școală profesională nu sa mai făcut în România să invețe și ele o meserie pe care chiar să aibă unde să o pună în practică pentru ași câștiga propria lor existență prin cunoștințele și abilitățile acumulate.
Așa că acum părinții bunicii și străbunicii majorității fetelor le împing de la spate să aducă și ele bani acasă într-un fel sau altul!
CHIAR MIE PERSONAL MI-SA EXPLICAT PE CÂND AVEAM 18. ... 26ANI DE CĂTRE PĂRINȚII FETELOR SĂ LE LAS ÎN PACE PENTRU CĂ LE-AU GĂSIT EI PE CÂTE CINEVA CARE ARE CASĂ care are vilă care bani!
De foarte multe ori fetele sunt văzute ca singura sursă de venit și speranță a familiilor pentru că părinții lor cum a fost situația după revoluție au lucrat la mină au luat banii pentru salariile compensatorii și-au făcut butic chișc tarabă mică bișniță au fost amendați au dat banii pe hârtii certificate de urbanism autorizații la autorizații hârtii la hârtii controale după cotnroale așa că ei au fost constrânși să nu își facă un contract de muncă sau să îsi plățescă asigurare medicală sau pensie
iar acum după ce le-a dărâmat chișcurile buticurile tarabele garajele
cei spaguiti de poate de molurile nou apărute
acum ei au pensii dacă au cumva pensii chiar si de 300 lei!
Chiar mama mea are vârsta vechimea de pensionare dar nu are vârsta așa că a iesit la pensie pe caz de boală cu 300 lei pensia apoi i-au mai mărit-o puțin.

Așa că atâta timp cât bunicii fetelor de 12 ani care merg la hoteluri cu boșogi de 60 de ani le aplaudă că le-a cumpărat mașină de spălat că jmecherul ăla cu care umblă ele are mașină bengoasă, le aplaudă că le-a cumpărat cadă si duș si boiler si le-a făcut baie in casă si le dă de exemplu pozitiv tutror celor din familia lor si tuturor celorlate fete de pe strada respectiva
si fetele de pe strada respectiva vad ca pe parasuta respectiva o aplaudă toată strada că la 14 ani a schimbat gardul casei unde locuieste că a turnat ciment in curte că a tras apă cu banii luați ducându-se la hoteluri cu unul și cu altul!
VĂ LAS PE VOI SĂ TRAGEȚI CE CONCLUZII VREȚI eu am scris aceste lucruri aici doar pentru ca să nu vă faceți cumva că ele nu există pentru că nu vă place să vă gândiți la ele!

| zilog a răspuns:

Dumnezeu să aibă milă de noi că am ajuns mai rău de cât Sodoma și Gomora!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se poate