|

Unde ati vrea sa mergeti/locuiti in Canada sau USA? Si de ce?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

In Canada mi-ar placea sa locuiesc, dar si in SUA mi-ar placea sa merg in vizita. Canada e o tara mai linistita, mai civilizata, o tara unde te poti simti in siguranta. In SUA nu e chiar asa bine din punctul asta de vedere. Mi-ar placea in Canada, dar nu prea in nord, ca e prea frig laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In SUA pentru ca e o tara frumoasa: New York, Miami, Washington, Los Angeles, Las Vegas si locurile de, unca de acolo dar nu se compara cu cele din Canada. Acolo esti bine platit pentru ca o sa gasesti multe firme care au nevoie de angajati dar numai ca e frig si nu e prea populat (media: 3 persoane/km patrat, orasele fiind mai populate). Dar daca ar fi dupa mine as alege SUA.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hi there! Yeah, de preferat este in USA happy Adică USA înclude si Canada. Eu as spune USA deoarece ai multe locuri de vizitat, uite. eu merg in Las Vegas in fiecare vara :-) Este după pararea mea: cel mai frumos oras de pe pamant! Minunat! happy Este la 2 ore de los angeles. este superb! Distracți in fiecare seară, in plus, intalnesti multi oameni importanti. vedete. Justin Bieber, Mike Tyson. App : familia lui Mike Tyson sta in vegas happy sper că te-am ajutat. Fundă?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează