|

Urmeaza la vara viitoare sa plec în SUA și am nevoie de o lămurire. Părinții mei nu vor veni cu mine și ar vrea sa merg fără insotitor de bord. Eu am 15 ani. Este posibil ca un minor sa zboare fără părinți și fără insotitor? Dacă nu, cât costa însoțitorul de bord?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu se poate.
In declaratia notariala parintii trebuie sa indice si un insotitor major, acesta poate fi personalul de bord de pe avion.
Unele companii cer o plata pentru insotitor, poate fi de cca 30-50 euro. Vezi daca solicita plata pentru insotitor si cat este exact la compania cu care vei pleca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Bun. Dar eu zbor cu avionul în SUA și evident ca va avea escala. Deci de la escala mă va prelua un alt insotitor? Eu știu ca însoțitorul te urca în avion și altul te coboară, nu zboară cu tine. Voi avea unul care mă urca, unul care mă coboară la escala și mă urca în cel ce zboară direct spre SUA și altul care mă va cobori din cel ce aterizează la destinația finala sau va fi unul singur care va veni cu mine pe toată durata călătoriei?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Loandelasal, este posibil ca la un zbor spre SUA sa te coste atât de puțin sau sa fie chiar gratis?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Imposibil,ai nevoie de semnătura ambilor părinţi că x este tutorele tău legitim pe perioada excursieri, la 15 ani nu ai voie să părăseşti ţara nici măcar cu 1 singur părinte (decât dacă ai semnătura şi celuilalt părinte)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează