|

Vă place orașul Ruse?

Am auzit că unii români,în special sudiștii, se duc des la Ruse pentru cumpărături sau doar ca să ia masa.

Și nu înțeleg de ce. Sunt unii țărani care au impresia că Ruse e cel mai tare oraș din lume.

Am fost și eu la Ruse și mi se pare mai urât și decât Giurgiu.De fapt,arată ca Giurgiu,dar e mult mai mare.

Ce mai urmează? Sunt mulți români care cică se duc special la Ruse pentru haleală. Probabil că bucureștenii care își fac cumpărăturile la Ruse, mâine poimâine se vor duce special la Ruse ca să-și facă nevoile sau să-și cumpere pâine.

Am intrat și eu la câteva magazine în acest oraș de rahat și nu mi s-au părut foarte mici prețurile.De fapt,sunt cam ca în România.

Pâinea,mezelurile,brânzeturile,sucurile,berea.

Berea, la ei cea mai ieftină e cam 1 leva,deci cam 2, 5 ron.La noi se găsește bere și la 1.50 ron la anumite supermarketuri,și e mult mai bună.

Păi cu atâtea magazine ca lumea(Lidl,Penny,Kaufland,Billa,Mtero,Real,Carrefour),la ce folos să vă duceți tocmai la Ruse pentru cumpărături?

Nu înțeleg isteria asta de a-ți face cumpărăturile în Bulgaria!

De exemplu,mallul Afi Cotroceni arată mai bine decât orice mall din Bulgaria.

Eu am luat niște zacuscă din Ruse și nu era bună,am aruncat-o,deși nu îmi place să arunc mâncarea. Pâinea era cam tare,fără gust,sucurile lor nu sunt mai bune ca cele care se găsesc la noi.

De când cu țăranii care-și înmatriculează rablele în Bulgaristan, Ruse a devenit paradisul pe pământ.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ruse e oras? wow, nici n-am auzit

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru claudiu2386):

N-au echipa de fotbal, nu existahappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si cand te gandesti ca sunt unii tarani care au impresia ca somonul afumat e mai bun decat saramura de chitici cu ciusca si mamaliga tare!
Si mai sunt unii tarani care au senzatia ca hartia de la inghetata sau pachetul gol de tigari trebuie aruncate la cosul de gunoi.
Niste tarani, dom'le!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ţărani între ţărani.Ce alţii(şi de oarecari pretenţii,ca să nu spun fiţe),sunt mai pricopsiţi decât noi? Spune unul(actor cunoscut,remarcabil):"Nu am întâlnit, încă,femeia de care să mă îndrăgostesc,să iau avionul,şi să scriu cu el pe cer,Te Iubesc".Iar altul,săracul,tot din breasla primului,ia avionul, între două filmări, şi-ntr-un exces de dragoste, se duce să-şi viziteze iubita operată de cancer. După însănătoşire(operaţie soldată cu succes), se despart irevocabil(neexistând aceea iubire adevărată). Poate avea dreptate primul tăran.Mai ştii? Astea chiar snobisme, încât, a merge să-ţi faci cumpăraturile la Ruse, pare chiar un compliment.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează