| binchi a întrebat:

Voi ati folosit grupuri de Facebook pentru a face rezervarea pe litoral sau la munte? Acele grupuri in care persoanele isi pot pune anunturile cu spatiile lor de cazare? Ar fi de incredere? Ati apelat vreodata? A fost ok?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Niciodata si nici nu as face asa ceva.
booking, airbnb sau direct pe site ul unitatii de cazare. Alte variante nici nu ma gandesc.

| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Nu te poti increde in persoane care vin sa isi puna cele mai reusite poze din cele mai bune colturi ale camerelor. Cel mai bine este sa cauti pe booking cazare. Daca vezi ceva ce arata bine, citeste recenziile si cauta aceeasi cazare pe google, vezi unde o mai gasesti si citeste si de acolo recenziile. Asta e cea mai sigura metoda de a te asigura ca mergi sa te cazezi intr-un loc bun si curat, care este apreciat de altii. Pe booking poti sa faci rezervarea si sa o anulezi daca intervine ceva, nu stai sa suni proprietarul sa-i explici de ce nu ma ajungi. Inafara de booking mai exista si airbnb dar pe primul l-am incercat de foarte multe ori si niciodata nu am avut o cazare nasoala.

| mihai69 a răspuns:

1. nu am FB, și nici nu vreau să-mi fac.
2. de ce aș apela la FB, publi24, olx sau orice alte variante cu 89% țepe din totalul de anunțuri, când există variante sigure și verificate cum e booking de pildă?!?

| Michaeel a răspuns:

Niciun anunț de pe Facebook nu e de încredere. Cel mai bine suna la un hotel sau undeva unde știi sigur ca nu îți iei teapa.