|

Vreau sa ma duc cu prietena 2 nopti pe la munte la o cabana in care sa nu ma trezesc cu zgomot de masini. Problema este ca nu am masina si as vrea ceva mai direct de la statia de tren (gen sa nu merg pe jos 3 ore din gara ca sa ajung la cabana ). Ceva recomandari?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai putea merge la bușteni, stațiunea este mică și ai găsi ceva cabane pe acolo, dar e de mers nițel pe jos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite :
Iti dau un site cu o villa numita : Vila Armina''. Aici iti poti rezerva locuri la numarul de telefon : 0788575774 sau 0731551062. Servicii bune, apa calda permanent, etc, cu distanta e o mica problema pentru aprovizionare dar privelistea superba, e vis, administratorul foarte amabil. Vila Armina dispune de 4 camere duble, o camera tripla si doua apartamente de cate 2 camere.
Fiecare camera are baie proprie si televizor.

Bucataria este complet utilata: plita electrica, frigidere, cuptor cu microunde, prajitor paine, filtru cafea, vesela.

Livingul cu o suprafata de 70 mp este prevazut cu semineu.

In curte este un gratar zidit acoperit, precum si masa cu bancute.

Vila mai dispune si de parcare proprie.
Vila mai are si un foisor.
Pentru o noapte trebuie sa platesti 120 de lei, dar acest bani MERITA! Trebuie sa mergi echipat cu mancare, boutura etc..., deoarece in Paltinis nu exista magazine.
- Un loc foarte linistit, fara masini trecand. + La ora 9-11 noaptea poti vedea o vulpe ce vine dupa mancare, dar e foarte fricoasa.
Villa mai contine si un leagan, si o mica padure linistita. Acolo poti gasi peste 10 specii de pasari dintre care 4 canta atat de frumos!
Pentru a ne asigura ca va oferim o medie relevanta si care sa reflecte serviciile actuale, media generala se calculeaza doar daca unitatea are minim 3 recenzii in ultimele 14 luni.
Paltinis se afla pe o zona de munte.
Nu sunt sigura daca exista tren, dar vorbeste cu administratora la numarul de telefon mai jos. Cauta pe http://www.google.com/ cateva informatii despre villa armina. Succes.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează