Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 29 Octombrie 2025 sunt:
Ce jocuri pe telefon multiplayer stiti?
Hei! E urgent... Explicati-mi asta: Dacă ai nr abcde. Cum îl găseşti pe c? C=abcde mod 1000 div 10 Dar celelalte nr?
Am si eu o intrebare Daca Parintii unui copil de 7 luni. Nu sunt acasa. Si sunt plecati la munca in afara Poate sa Ai ia copilul Protectia. Copilului Este in grija Mamei sale si mama sa nu are nimic la...? (mai mult)
Sunt din R.Moldova şi nu am fost niciodata in România, dar as vrea sa fac o facultate de jurnalism la România. Îmi puteti spune unde sunt scoli bune de jurnalism? Ce calităti trebuie sa ai...? (mai mult)
Referitor la intrebarea anterioara, ca un update: Am inceput sa il tratez cu indiferenta, contrar felului in care se comporta toti ceilalti cu el. Zilele trecute am observat ca el imi cauta privirea ...? (mai mult)
Pentru cei care au mai fost, cam cât ar costa un bilet la concertul Arianei Grande?
Stiti vreun site de unde se comanda ghete jordan?
Care este diferenta dintre un tetraedru regulat si o piramidă triunghiulară regulată? Va rog mult
De fiecare data cand fumez, vreau sa trag in piept dar nu pot pentru ca ma innec cu fumul tigarii. Am incercat de 100 de ori sa trag in piept dar nu reusesc, imi poate explica cineva?
se poate monta la o mașina la faruri banda din aceea cu leduri cu telecomandă dacă înțelegeți cu vreau sa zic gen dacă se poate pune banda cu leduri in faruri și să schimbi culoarea ...? (mai mult)
Am nevoie de niste sfaturi. in curand, prietena mea cea mai buna implineste 15 ani.iar noi, prietenii ei vrem sa punem mai multi bani sa ii luam ceva dragut., , Problema " este ca nu e ca ...? (mai mult)
Voi fi in juriu la Balul Majoratului din liceul meu si as vrea sa va intreb ce trebuie sa fac si cum se va petrece tot balul? Multumesc
O intrebare aparent tampita.Eu o cunosc pe tipa asta, si de cate va luni ma simt "atasat" de ea, cum pot sa fac sa ii dau semne subtile, fara sa par disperat sau ceva gen (desi sunt). Ajutati- l pe ...? (mai mult)
La facultatea de Marketing ce meserii pot avea? Daca aleg sa merg acolo?
Cum pot sa dau ideea unui baiat ca il plac fara sa ii spun direct sau sa flirtez cu el?
Cum pot sa atrag atentia unui baiat? PS: suntem la aceeasi scoala, dar in clase diferite
Hei, voua de obicei va este foame dimineata? Ce mâncați la scoala de obicei și care este rutina a voastră normala pe o zi de școala? Mă refer când ieșiți de la scoala/liceu, când mâncați,...? (mai mult)
Cum sa ma imbrac cool?
Helăuu! Grupuri wapp din care faceti parte? Unde se intelege toata lumea cu toata lumea, fara continuturi indecente, si unde iti poti face prieteni. Mersi, funda!
Bună, imi poate da cineva un video cu un dans usor pentru balul bobocilor? Vreau sa fie intre un baiat si o fata, nu mai conteaza ce e pe langa.
Vinerea aceasta pe 27 am Balul Bobocilor si merg cu o fata din clasa de care imi place si ma gandeam daca merita sa ma duc cu flori / ciocalata sau altceva sa ii dau in semn de recunostinta ca a vrut sa...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare mai random, daca am 15 ani debea impliniti, si am 1.82, cam cati cm as mai putea creste pana la cresterea completa?
Salut, o fata din clasa mea pe care o plac (sunt a x a) imi tot da palme peste fund si mi se pare ca se comporta diferit cu mine. E posibil sa ma placa? Cum ar trebui sa procedez?
As vrea si eu niste subiecte + bareme de la concursul "Pandurii lui Tudor"(nu conteaza anul) la matematica, limba română și geografie/istorie (pentru ca eu chiar nu gasesc). Multumesc!
Hey! Imi puteti spune va rog care este diferenta dintre un tetraedru regulat si un triunghi regulat...va rog mult!
De ce baietii la 14 ani vor o iubita? De ce?
La facultate dacă un şef de grupă ia o notă mică la examen poate fi schimbată?
Buna, acum o ora am plans si am fata ochii si nasul rosu.Cum pot sa scap de aceste probleme rapid In jumatate de ora ma duc cu prietenii mei la plimbarea de noapte si nu vreau sa rada de mine.D- au ...? (mai mult)
Buuuna, am o problema, simpatizez un baiat..ma ciupeste pe Facebook si mi- a dat cateva like uri la pozele de pe Instagram, cele mai vechi.ce sa fac? se uita dragut la mine cand ma vede..par penibila...? (mai mult)
Care sunt cele mai bune farse/razbunari facute colegilor(liceu)?
Dupa voi care sunt cele mai bune pacaleli/razbunari de facut colegilor de clasa(liceu)
salut tuturor! știu, poate pare ciudată această întrebare, însă, totuși, o voi lăsa aici. ideea e că de ceva timp simpatizez un băiat, deși nu sunt sută la sută sigură...? (mai mult)
Hey! Vreau niste replici bune pentru a închid e gura cuiva! Dau FUNDA! Repede dacă se poate!
Ştie cineva ce trebuie să faci ca sa devii parlamentar (senator/deputat)? Ce fel de studii superioare/facultate îţi trebuie? Multumesc anticipat❤
Cum este posibil sa ai o relatie, Dar sa te îndrăgostești de altă fata (dupa mult timp )care este complet diferita si totuși sa nu știi pe care să o alegi? Ce te faci? Cum procedezi când una îți...? (mai mult)
Stiu ca suna cam ciudat dar cum chemi un taxi? Suni pur si simplu si ce spui? sau daca esti aproape de un taxi stand cum faci?
E corecta forma "fetele isi taie unghiile"? Daca nu, care e cea corecta?
Ajutor TPU! Sunt in clasa a 6- a, si am dat primul meu test la geometrie. Mi- au venit rezultatele..Am luat 2, 75 (3). Nu le- am zis parintilor si nici nu le zic prea curand. Uit sa mentionez...? (mai mult)
cand eram mica jucam un joc, era pe caseta, aveam tastatura pe atunci si imi amintesc doar ca era vorba de un capitan care era in misune, sa o salveze pe iubita nu mai stiu sigur si erau niste...? (mai mult)
Am o intrebare, daca ii dau raport unui cont de Facebook pot face ca Facebook sa il stearga persoanei respective? Daca ii dau mai multe raporturi si daca da atunci cam de cate ar fi nevoie si...? (mai mult)
Salutari.De curand am dat factory reset la telefon si nu mai pot intra pe facebook.Cand bag parola imi zice ca mi- au trimis cei de la Facebook un cod cu cifre, dar tot nu l am primit. Apoi am dat iar...? (mai mult)
Salutare tuturor! Am relatie foarte dificila.Prietena mea nu cred ca ma iubeste precum spune ea.Nici nu prea imi da mesaje sa ma intrebe ce fac, cum ma simt si ma doare asta.Numai eu ii dau, ii zic ca...? (mai mult)
Buna TPU sunt un baiat de 16 ani si recent m- am luptat cu frica ca as putea fi gay desi nu is si am trecut peste da se pare ca mintea mea o gasit altceva, acum mi- e frica ca as putea fi trans desi nu...? (mai mult)
Câteva sfaturi ca sa ma trezesc cât mai fresh (si devreme)?
De când sunt într- o relație prietenul meu cel mai bun s- a schimbat. Pe lângă faptul că a fost ultimul care mi- a zis "Să vă tina " si nici nu voia sa ma asculte cand ii povesteam de el,...? (mai mult)
Problema la contul FB! contul meu da automat follow la turci, arabi, chinezi etc... m- am saturat sa tot dau unfollow la mii de straini de un an incoace! Am schimbat de vreo 3 ori parola am...? (mai mult)
Deci. am nevoie de ajutor si cateva sfaturi. Fratele meu mai mare a consumat marijuanna, mi- a marturisit, dar se si cunostea ca are ochii umflati. Dupa cateva luni bune de atunci, el tot are ochii ...? (mai mult)
Stie cineva cum pot adauga efectul asta sau cum o pot edita asa? https://imgur.com/a/ohTip
Ce inseamna marea colonizare?
Pe contul meu de Fbk am multe poze postate, Dar cand ma uit pe profilul meu nu mi le-arata pe toate. De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
sebijr întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Anonim493748 întreabă:
alesia234cazacu4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?