Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Octombrie 2025 sunt:
Daca mananc dimineata la amiaza si seara doar un mar slabesc?
Fetele se gândesc la sex din când în când în comparație cu băieții pentru că am observat că ele nu recunosc niciodată?
Am un f de pete pe spate rosii care se tot extind. Medicul de familie mi- a recomandat Travogen dar dupa ce dispar reapar din nou. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Sau poate stiti voi ceva mai...? (mai mult)
Buna, acum cateva zile am pus o intrebare despre cat de buna e mierea la ten si cineva mi- a raspuns, ca e buna si in fiecare zic doar sa nu fie zaharizata, acum, eu am miere naturala...O am de la tarani,...? (mai mult)
Salutare. Am intrat in clasa a 9- a si imi place de noua mea colega de banca. Nu o cunosc de mai demult, ci am facut cunostiinta acum. Cum pot sa ma dau la ea? Despre ce sa vorbesc cu ea? Nu am mai avut...? (mai mult)
Bună TPU...sunt în clasa a XI- a și se apropie Balul Bobocilor. Una dintre probe se numește "proba costumelor", unde fiecare trebuie să se deghizeze într- un personaj (fie el disney, din filme...? (mai mult)
Cam cat costa un pirsing pentru baieti sa-mil bag in buza?
Bună TPU..sunt în clasa a XI- a și se apropie Balul Bobocilor (desigur, voi participa). Una dintre probe se numește"proba costumelor ", unde fiecare trebuie să se deghizeze într- un personaj (fie...? (mai mult)
vreau sa completez o scutire medicala pentru motivarea absentelor de la liceu pentru ca m- am simtit rau sj am stat acasa. Stie cineva ce trebuie sa completez la : Este suferind de :...// Restul...? (mai mult)
Dacă am pierdut buletinu romanesc in Italia cum fac să imi fac unu nou? ce acte trebuie? si in cat timp mi-l da
Care este cea mai buna "bautura" de la Starbucks. dupa parerea voastra, care este cea pe care o recomandati?
De saptamana asta m- am apucat de sala. Cel ce se ocupa cu sala mi- o zis ca saptamana asta sa lucrez exercitii pentru toate grupele pentru a- mi obisnui muschii cu efortul. De saptamana viitoare...? (mai mult)
Mă TPU, am și eu la curiozitate mai nebunească, care știu ca o sa va amuze, însă nu știu cat e observația mea prea amănunțită și cat o devenit obsesie. Și în viata reala de multe ori...? (mai mult)
Ca sa imi fac un nou cont de Facebook cu acelasi email, trebuie sa il sterg pe cel initial?
Auziti? Pe whatsapp eu ma joc cu cineva adevar sau provocare(de asemenea sunt nou pe TPU ^- ^) stie cineva un joc cum ar fi adevar sau provocare care se poate juca prin mesaje la plictiseala? (P.S.: *DAU...? (mai mult)
Ca sa cumperi ceva din sex - shop trebuie sa ai 18 ani?
Sunt un băiat de 15 ani şi, ca orice adolescent, am prieteni care fumează. Am câțiva prieteni care fumează din vape (țigara electrică) şi m- am gândit la efectele negative pe care...? (mai mult)
E prima mea intrebare aici si este adresata băietilor: Ce fel de fete preferati (sincer). Atat ca si personalitate (si ca vestimentatie, daca vreti). Mersi :*
Cand o faci prima data sex si fata e virgină si băiatul nu i trebuie perverzativ?
vouă v- ar conveni să lucrați 5 zile la rand din care 2 libere de luni și marți liber și în astea 5 zile să lucrați cate 18 ore pe zi pe un salariu de 1500 leică ospătar? Sau se poate...? (mai mult)
Am 13 ani si parintii mei nu se mai inteleg iar mama a plecat (pentru a 4 oara).Ma rog.Ideea e ca eu am ramas cu tata si nu prea ne intelegem.Mereu apare cate ceva. Exemple : Am fost in vacanta...? (mai mult)
Salut lume. numa ce am inceput clasa a 11 si abia astept sa termin liceul nu mai am rabdare si sunt cu moralul la pamant asa stau si ma gandesc de parca mai am 20 de ani nu 2. credeti- ma m- am saturat...? (mai mult)
Ce parere aveti de liceele tehnice?
Am in clasa un coleg care e diferit de ceilalți prin faptul ca el studiază foarte mult, vizionează documentare, e dinte o familie mai educata, nu e bădăran, iese in oraș dar nu prea, nu are iubita...? (mai mult)
Imi place de o fata dar ea il place pe cel mai bun prieten al meu care nu o vrea ce sa fac ca sa ma placa :P?
Hei. Mai sunt adolescenti in ziua de azi ce nu sunt obsedati de Satra Benz?
Vorbesc cu un tip de aproximativ 3 săptămâni.In ultimele zile ma enervam destul de des.Ieri parca facea ceva glume si nu ma simteam bine. Iar In seara aia am plans, bla, bla, bla.Cand vorbesc...? (mai mult)
Cu cât se intra la un liceu cu profil de estetica? Dau funda
Cum as putea sa ignor persoane, dar totodata sa le fac sa creada ca le ascult?
Pe ce site-uri imi pot face un blog?
Hey. E putin deplasat sa ma mut cu iubitul de la varsta aceasta(21 ani) tinand cont ca parintii sunt impotriva lui pentru ca nu are o meserie gen doctor, avocat, si e pur si simplu un angajat la call...? (mai mult)
Buna am o intrebare batul telescopic se poate purta ca si auto aparare
Heiii TPU.Ce sa fac ca sa nu ma mai streseze parintii si sa nu se mai certe din cauza banilor? In fiecare zi imi spun sa invat.Frate...daca vreau invat, daca nu, nu.Eu sincer nu pot invata daca nu am ...? (mai mult)
Va apărea iOS 11 pe iPhone 5c?
Salut imi puteti spune ce inseamna cand ciupesti pe cineva pe Facebook si acea persoana poate sa vada cine a cuipito?
Mi- am făcut o prietena dar problema sunt părinții ei. Suntem vecini, eu acum 2 ani mi- am bătut joc de ea și părinții ei au fost foarte supărați pe mine. de câteva luni sa calmat...? (mai mult)
Va rog sa nu ma criticati! Am o prietena care imi spune ca suntem cele mei bune prieten, imi spune multe, etc, dae de la un timp a devenit altfel, la scoala sta cu toti in afara de mine, pe mine nici...? (mai mult)
Un msj de la mulți ani pentru o fata, sa zicem... Mai fițoasa, gen "la multi ani, îți doresc ca ziua asta sa fie la fel ca tine... Când frumoasa, cald când cu nori". Thx
Nu-i asa ca noul album al lui Nosfe este cel mai blana?
Ma pot transfera la facultate in alta grupa in care e fratele meu geaman? Am inteles ca trebuie sa fac un schimb cu cineva, dar faza e ca as economisii mai multi bani la taxi deoarece sunt unele zile...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate ...care ar fi motivele Pt care un băiat nu ar mai caută o fata dar nici nu o lasă total in pace. spre exemplu dacă si a dat seama ca fata sa zicem nu prea ii place nu ...? (mai mult)
Ce pot sa fac sa am tenul mai alb,mai fin,mai hidratat ca eu ma dau cu miere si uleiuri si cand ma spal am tenul uscat tare, vreau fata perfecta
Smurd vs pompierii smurd. Sunt aceiasi sau sunt diferite? Ambulanta EMU stiu ce e cu ea. Dar ma contrazic cu cineva pe subiectul smurd. Si elicopterele sunt diferite? Sper sa ma ajutati.
Azi m-am dus la doctor si mi s-a spus ca am gastrita. eu fumez iar doctorul mi-a spus ca fumul agraveaza situatia daca iau o tigara electronica fara nicotina se mai intampla ceva?
Eu sunt mai creola si atunci cand ma uit intr- o oglinda sunt mai inchisa la culore de cat in altele.In fiecare oglinda am culoarea pielii diferita.Cum sa ami dau seama care este culoarea...? (mai mult)
Ceva sfaturi despre Evaluarea Națională și despre primele zile de liceu?:))
Se pun absente dacă nu te duci la şcoală de ziua educaţiei?
Buna, dragutilor! Mie mi se pare ceva ciudat si am un semn de intrebare in legatura cu elevii care petrec mult timp in oras, plimbari, cafenele si cluburi, si totusi nu prea sunt atenti la ore. Cu...? (mai mult)
Buna, am 13 ani, 1.45 si 40 kg. Problema mea este ca sunt prea scunda. Nici mama mea nu este destul de inalta, dar tata si neamul lui da. Am fost la un doctor endocrinolog si aceasta mi- a spus sa fac...? (mai mult)
De curând am început să scriu o carte pe Wattpad. Problema este că vreau să o pun pe privat deoarece vreau să fac niște schimbări. Cum ar fi să desfac un capitol în două, am cam ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Sawarekh întreabă:
1onurReal1 întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!