Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 24 Octombrie 2025 sunt:
Buna, am 13 ani, 1.45 si 40 kg. Problema mea este ca sunt prea scunda. Nici mama mea nu este destul de inalta, dar tata si neamul lui da. Am fost la un doctor endocrinolog si aceasta mi- a spus sa fac...? (mai mult)
De curând am început să scriu o carte pe Wattpad. Problema este că vreau să o pun pe privat deoarece vreau să fac niște schimbări. Cum ar fi să desfac un capitol în două, am cam ...? (mai mult)
Ce faci daca fata pe care o placi are iubit?
Salut, am o dilema enorm de mare si am nevoie de sprijin moral si de niste sfaturi, dilema suna cam asa: O fata (cea mai frumoasa si mai draguta) este prietena mea...eu o iubesc mult (cand spun mult ...? (mai mult)
Cu cata seriozitate s- ar trata o disparitie/o fuga de acasa? De exemplu, sa zicem ca sora mea de 17 ani fuge de acasa/dispare. La ce modalitati ar putea recurge politia pentru a o gasi? Gen localizarea...? (mai mult)
Dupa cum am mai spus, am acele probleme grave in familie. Iubitul meu mi- a propus la inceput sa ne mutăm impreuna in Bucuresti. Dar acum ca s au agravat probleme cu familia mea, si parintii incearca...? (mai mult)
Hei! Acum două zile m.am certat cu o tipă şi mă tachinează cu grupul ei de " fetite jmechere" :)) Ele sunt patru iar eu una si mi.au zis ca până la sfarsitul anului mă rezolvă. In scoala nu au...? (mai mult)
Daca am jucat football in tricou la 15 grade sunt sanse sa fac pneumonoie sau alte boli in afara de raceala?
Ba fratilor(si fete) eu nu am un trecut destul de curat si toate rudele(am mai aparut la sitiri locale asa cateva sec) iubitei mele zic ca nu is destul de bun pentru ea ca nu ma pot schimba...? (mai mult)
Ce faci cand te plictisesti? Am nevoie
O lista cu filme horror foarte bune? La modul ala de te pisi pe tine de frica. =]]] Multumesc.
Ce inaltime trebuie sa aiba un adolescent (15-16 ani)?
Am 17 ani si recent am cunoscut la o petrecere o fata de 19 ani. Ea a fost cea care a venit la mine si am facut cunostinta deoarece tot imi zambea si dupa cum mi- am dat seama cred ca ma placea....? (mai mult)
Am trimis o cerere de prietenie pe Facebook, mi- a apărut ca mi- a fost acceptată, iar acum cand intru pe profilul persoanei respective imi apare" anuleaza cererea" ca si cand nu mi- a fost ...? (mai mult)
Cand trebuie scos nervul unui dinte? Dc iti scoate nervul cade dintele?
O fata ma place,ce sa fac sa nu ma mai placa? Par ciudat,dar nu ma atrage nimic la ea,doar prieteni si atat,cumva subtil please,dau funda, mersi mult!
Te poti transfera usor de la un profil la altul? Dar de la un liceu la altul(dar acelasi profil)?
Exista cumva tigara electronica cu lichid fara nicotina, din care sa vapezi si sa nu devii dependent? Am un coleg de clasa care are o asemenea prostie, si bineinteles ca a devenit atractia...? (mai mult)
Am 15 ani si am început sa fumez de vreo luna si ceva. Pana acum am fumat doua pachete in aceste 4- 5 saptamani. Problema este ca trebuie sa ma duc sa mi fac analizele dar ai mei nu stiu. Va iesi la analize...? (mai mult)
De ce ma doare dintele dupa ce a fost plombat? Cand beau rece sau cald?
Am fost transferata intr- o clasa noua la alt liceu si acolo imi lace de un baiat. M- am interesat daca are iubita si nu are, i- am pus lui prietenul lui (nu prietenul cel mai bun) sa mai vorbeasca...? (mai mult)
Ce credeti ca esti mai importanta de studiat, matematica sau limba romana?
am 14 ani si am o problema destul de grava zic eu..Eu cred ca am dubla personalitate (doar cred).Eu sunt destul de matur pentru varsta mea, dar cand sunt cu prietenii sau ceva, par alt om,...? (mai mult)
Cum ma pot abtine de la ras? Sunt multi colegi care fac glume proaste si tuturor le vine sa rada in situati serioase.Ce pot face?
Daca vreau sa devin asistent personal/secretar personal trebuie sa fac un liceu sau o facultate anume?
Astazi dirigul ma mutat in a 2 banca din ultima din cauza vederii colegului meu de banca. Cum as putea sa il fac sa ma mute la loc? Cls 9
Buna seara TPU! Peste 3 săptămâni e ziua prietenei mele, m- am hotărât sa ii iau o perna personalizata, un ursuleț și un buchet de flori, face 17 ani, va rog frumos dacă aveți idei dati mi...? (mai mult)
Iar am o intrebare as vrea sfaturi ca o fata sa ma placa asa cum sunt eu am 12 aproape 13 si ea la fel are iubit dar nu prea se inteleg bine va rog sa fie de folos. o iubesc ma m indragostit de ea la...? (mai mult)
Ce parere aveti de cei care se dau cu crema de pantofi pe barba?
Sunt in clasa a 6- a si vreau sa am un prieten. Adică...Nu am crush.. Dar. Vreau sa incerc sa fac un băiat de la clasa a 7- a sau a 8- a sa ma placă! *CUM SA IL FAC SA MA PLEACĂ?* (SAU...? (mai mult)
Salut, TPU! Cum as putea sa cuceresc o fata careia ii place aceleasi lucruri care imi plac si mie. Ne cunosteam de cand eram mici(din clasa 1 pana in a 4a) apoi o pauza ca s- a mutat si acum ne am intalnit...? (mai mult)
Azi domnul director mi.a confiscat telefonul pe baza regulamentului unde scrie ca nu ai voie cu telefonul in incita scolii, tin sa precizez ca in regulament nu scrie ca in cazul in care esti prins...? (mai mult)
Imi place de o colega si nu stiu cum sa o spun, ceva sfaturi?
Vreau sa cumpar petarde de stadion FP3, dar persoana aceea trimite doar prin curier. Oare sunt ceva probleme cu curierul sau alte probleme?
Am intrat in clasa a 9- a si imi place de noua mea colega de banca. Nu o cunosc de mai demult, ci am facut cunostiinta acum. Cum pot sa ma dau la ea? Despre ce sa vorbesc cu ea? Nu am mai...? (mai mult)
Nu stiu exact cum sa formulez intrebarea dar voi incerca. Sunt momente in care sunt fericita si imi zic in gand "fii fericita. Ii ai pe x y z aproape bla bla" chestii happy dar dupa cateva secunde...? (mai mult)
Salutare fetelor, am o intrebare pentru voi, la ce va uitati prima si prima data la un baiat? la fata, sau la alte parti? spuneti-mi-le pe rand va rog. Dau funda :*
Este vorba despre pasaport si viza.Am citit pe internet cateceva despre pasaport(ca vreau sa imi fac) cel mai comun este cel pe 5 ani? Cel simplu electronic? Cum adica electronic, nu este ca o carticica?...? (mai mult)
Cum se scrie cu roz pe Facebook? :)
De ce in ultima vreme tot ma uit la ora fixa? Mi se pare ciudat de fiecare data când ma uit la ceas e ora fixa:))
Dacă îmi descarc aplicatia what scanner plătesc lunar 10 lei sau doar atunci când o descarc?
Buna guys! M-am plictisit super mult.Ce sa fac dar doar stand in pat pentru ca am o "problema" cred ca stiti la ce ma refer.
Ajuutor am si eu nevoie de versurile melodiei WHO IS HE- Deademane x Auxxk..si daca nu cer prea mult mi-ar plăcea sa fie in romana, dar asta nu contează asa mult. AJUTOOORRR
am citit undeva pe net ca e bine sa te dai cu miere sub ochi ca sa scapi de cearcane, eu ma dau de 4 zile, apoi mai pun si niste gheata si un cartof seara, intrebarea mea este : E bine sa te...? (mai mult)
Cine stie de ce mi se tot intrerup video-urile care sunt in hd pe Youtube? De ieri mi se tot intrerup
Ce inseamna daca visezi 3 zile consecutive pe, persoana pe care o placi? In prima noapte am visat ca mi- a scris. In a doua ca am iesit in oras, iar in ultima eram intr- o relatie cu el. Este foarte...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste instrumentalul de la Speak- Bun de nimic. E facut de el sau e instrumental de la alta melodie?
cand ma gandesc ca vine bacu' ma apuca palpitatiile de tot, stiu ca suntem in octombrie dar va trece anul imediat..Cum sa scap de teama asta?
E normal ca dupa aproape un an de relatie cu iubita mea in momentul in care ma pupă sa am de fiecare data o erectie?
marți am orașul și am o foarte mare teamă nu știu de ce dar din câte am înțeles muti au picat dau in Campina și nu știu cum să reacționez îmi este foarte teamă
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Fatamuntilor întreabă:
liliana77any întreabă:
f22c10 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!