Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 22 Octombrie 2025 sunt:
Salut TPU Vreau grupuri populare de Facebook gen: idc, offtopic, Allforone, ciocotopia.
ma confrunt cu o acnee urâta pe frunte, am 5- 6 coșuri, dar sunt foarte foarte umflate și roșii. am și pe obrazul drept... nu mai știu cum sa le fac sa dispară... am încercat cu ...? (mai mult)
Salut, haideti sa facem zile pe snapchat, fara hate, just 4 fun: add stefanmagnat
Hey TPU! Deci am o serie de mai multe intrebari si o sa le pun pe rand, cine vrea sa ma ajute poate sa intre la toate intrebarile mele si la ultimele sa raspundeti In primul rand am dezvoltat o fobie...? (mai mult)
daca sunt pe aici care asculta Neli, de unde pot lua si eu tricou?
Am nevoie urgenta de niste idei...peste câteva săptămâni e ziua iubitului meu. Nu știu ce cadou sa îi iau, mai mereu i-am luat, am rămas fără idei, face 17 ani
Hey! Vreau si eu sa stiu detalii despre Liceul Iulia Hasdeu! Cum e atmosfera acolo, cum e orarul în general, ce activități se fac, la ce poți contribui tu ca elev, etc. Vreau sa stiu cat mai multe...? (mai mult)
Salut, a inceput anul 2 de la facultate și l- am început foarte prost, nu- mi place facultatea deloc, nu văd nimic din asta, sunt capabil să mă descurc și fără facultate, muncesc de la 15 ...? (mai mult)
Azi a fost deschiderea la universitate, iar cand am intrat intr- o incapere au venit foarte multe cadre didactice iar pe final unul dintre ei a zis:"saptamana viitoare o sa organizam intr- o sala de clasa...? (mai mult)
Hei..Am nevoie de ajutor cu băiatul de care îmi place...are 17 ani abia împliniți, eu am 15. l- am cunoscut pe el si pe cei mai buni prieteni ai lui acum 4 luni intr- un parc, la basket. Se tot uita...? (mai mult)
Bai fratilor... sunt a 8- a trebuie' sa ma gândesc la ce liceu sa ma duc, ce meserie o sa urmez, chestii trestii...M- am gandit sa ma duc la Cluj la Gheroghe Şincai sau Racoviță.Cum fac cu locuinta?...? (mai mult)
Am o problema, pana acum un an imi doream mult sa fiu cu cineva (Am 15 ani), dar acum Nu ma mai pot intragostii de loc, care e faza ca vreau iar sa simt acel sentiment cand esti indragostit....? (mai mult)
Ma poate ajuta cineva cu ceva. Nu stiu sigur ce vreau sa stiu. De ceva timp viata mea s- a schimbat. Si din pacate in rau. Am trecut la liceu, si toti prietenii mei s- au mutat la alte licee, ...? (mai mult)
Hey! Voi participați la balul bobocilor? Despre ce e vorba, ce trebuie sa faci? Eu nu vreau să mă bag dar părinții vor și nu știu ce să fac. Eu sunt o persona foarte timida mai ales că preselecțiile...? (mai mult)
O sa va incep prin a va spune povestea mea, la final va voi spune si concluzia finala, care mai mult este o intrebare daca o pot numii asa. Vreau sa incep prin a spun ca am 14 aproape 15 ani.Eu...? (mai mult)
Imi fac curaj sa scriu ce am pe suflet. Am sa va povestesc prin ce trec. Am 18 ani, locuiesc la bunici de mica. Tata decedat de 13 ani, iar mama plecata in strainatate. Bunica mea cand se enerveaza spune...? (mai mult)
Salutare, aveti snapchat? Daca da, vreti sa facem zile?
am infectie jos si am luat un tratament, nu a mers si acum incerc cu sunatoare si bicarbonat, spuneti- mi si alte metode sa nu ma mai usture, mierea oare e buna? sau alte solutii, babesti, care...? (mai mult)
am si eu o intrebare, am 17 ani si am un iubit, fac sex cu el..si acum cateva luni bune a inceput sa ma usture jos, prima oara si prima oara am zis ca nu e nimic grav, si dupa cand faceam dragoste...? (mai mult)
Cum credeti, e normal daca baiatului caruia ii place de mine a fost la baut cu alte doua fete? Adica sunt colegele lui...dar... oricum, ma cam ingrijoreaza.
Va rog sa ma ajutati, este urgent! Traducerea din romana in engleza a propozitiei: "Ochii stralucitori arata mai bine" e corect "Bright eyes looks better" ori #Bright eyes looking better"? ...? (mai mult)
Cred ca am emetofilie.Ce ar trebui sa fac?
Buna ziua/buna seara/buna dimineata TPU! TPU, ma puteti ajuta cred ca m- am indragostit de o fata, dar ea nu pare sa ma placa, mereu rade la ce- i zic, dar nu rade sfidator, mereu spun glume si incerc...? (mai mult)
Bunăăă. Imi place de un băiat si ideea este că nu stiu daca mă place.Nu vorbeste cu mine se uită intr- un fel la mine dar nu stiu ce să zic. vreau sa stii ce pot sa fac sau gen cum pot să ma apropi...? (mai mult)
Mi- a placut o perioada de un coleg cand eram in clasa a 3- a (acum sunt a 8- a). Ar trebui sa- i spun ca mi- a placut? E singurul băiat de care mi- a placut cu adevarat. Pe atunci nu vorbeam deloc,...? (mai mult)
TPU, va rog din suflet sa ma ajutati, ma simt foarte prost...Pana vineri am stat cu o colega in banca care pana atunci ma enerva(ii voi spune X), dar in momentul de fata regret ca am avut aceste sentimente...? (mai mult)
Cum sa ii spui unui baiat care te place ca nu vrei sa fiti impreuna dar vrei sa ai o prietenie mai apropiata?
Simt efectiv ca viata este nedreapta, cum s- ar spune. Si cand spun asta ma refer la faptul ca am impresia ca am fost sortit ghinionului. Nu pot spune ca o duc rau. Adica am ce manca, am cu ce sa ma ...? (mai mult)
Buna, de curând mi- am achiziționat un telefon grand myria dintr- un magazin Altex, nu sunt mulțumită de el absolut de loc. Cu credeți că aș putea să îmi recuperez banii? Menționez că i- am...? (mai mult)
SALUT TPU! Asta e pentru fete, Imi fac o auto- descriere si voi spuneti parerea ca sa stiu daca sa mai schimb ceva: - Brunet - Slab - Pasionat de propria evolutie - Pasnic (Adica la scoala mea toti...? (mai mult)
Deci, îmi place de un băiat.El s- a mutat de anul trecut la mine in clasa și de când a început acest an școlar de câte ori îl văd simt fluturi in stomac, ma agit, și ma bucur enorm când îl ...? (mai mult)
Maine îmi fac card deoarece îmi trebuie un extras de cont! Îmi va da foaia cu extras de cont atunci sau trebuie sa vin după ia? Îmi fac la BCR
Salutare TPU, am tenul gras si cam, cu cosuri ce imi puteti recomanda? nu mai vrea produse farmaceutice pentru ca am luat o gramada si nu au dat rezultat, ceva natural, facut acasa. Va multumesc!
Am 13 ani, si am niste probleme in familie. Părinții mei s- au despărțit cand eu aveam 5 ani. Acești 5 ani cat am locuit împreună ei se certau tot timpul. Acum ne- am mutat in provincie. ...? (mai mult)
Am niste tatuaje mai vechi, credeti ca se pot bate din nou sau sa le fac sa arate mai interesante?
am Mare nevoie de ajutorul vostru. Saptamana trecuta am avut un test la istorie. Iar azi la ultima lectie pe care am avut- o adica istoria neau dat testele si atunci am vazut ca caietul de teste...? (mai mult)
Cum pot scapa de cosurile negre? Ceva crema si cat m-ar costa?
Ma simt... Plictisita. Îmi plăceau desenele alea h2o dar m- am uitat la toate pe YouTube. Ce filme sau seriale mai simte YouTube dar care sa nu fie acțiune sau dinastia. Îmi plac personajele care fac...? (mai mult)
Cred ca un baiat ma place cum stiu sigur acest lucru? Dau funda
Bună TPU! Știți ceva natural nu îmi recomandati creme ca sunt în Anglia. Am foarte multe coșuri pe frunte și pe nas care duc pana spre obraji. Știți ceva cu care le pot face sa treacă? ...? (mai mult)
Prietena mea are un fel de cod secret cu o altă tipă. Constă în simbolurile de la tastatura telefonului, asta știu sigur, dar ce nu știu este cum face asta. Exemplu: @/"& Posibil să ca traducerea...? (mai mult)
Am fost azi la cofetarie sa iau un tort si cand am ajuns acasa am realizat ca e vechi și tare...Mai pot sa fac ceva? Sau am dat banii degeaba..Chiar nu stiu ce sa fac, l- am luat in graba pentru ca e...? (mai mult)
Daca sunt la o facultate cu un profil economic si fac un internship intr- un departament de vanzari, cineva mi- a spus ca se poate sa fac un proiect sa- l duc la facultate, voi lua ceva bursa sau...? (mai mult)
Cati ati prins Pepsi-Blue? Asta a fost cam prin iarna anului 2003 daca tin bine minte
Cati cm creste pe an un copil de 15 16 ani?
Cate saptamani are vacanta de iarna anul acesta?
Hei dragiilor. Știu că toți vă confruntați, a- ti confruntat sau va veți confrunta cu viața că un adolescent. Eu sunt genul de persoana mai retrasă dar când cineva apucă să mă cunoască sunt...? (mai mult)
Am si eu o problema destul de ciudata, nu stiu ce sa fac sa adorm seara ma pun in pat la 10 inchid tot si ma chinui sa adorm dar nu reusesc ma prind diminetile nedormit cand eu trebuie sa merg...? (mai mult)
Are cineva idee unde as putea gasi o geaca de piele in genul asteia? fara patchuri si alea, ideal ar fi sa arate exact la fel doar ca fara patchuri. Multam! Dau si funda, bineinteles! http://www.ebay.it/itm/SOA-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sawarekh întreabă:
angel6lust întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!