Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 22 Octombrie 2025 sunt:
Stiu ca e stupid dar sunt in clasa a9 a si imi place foarte mult de un coleg dar eu sunt extrem de timida si practic nu vorbim deloc. Nu stiu de ce ma simt foarte atrasa de el, interactiunile...? (mai mult)
Buna TPU de ce nu mi se posteaza intrebarile pe care le pun si raspunsurile pe care le dau?
am o viata distrusa, nu stiu ce sa mai fac sunt confuz .....Am 18 ani si sunt BI 50%, imi fac prieteni foarte greu nu stiu ce sa vb cu ei, Imi pasa ff...mult de lumea din jurul meu si de ...? (mai mult)
Daca ati vomita, ati prefera ca iubita voastra sa stea cu voi in timpul ala sau ati prefera sa nu vada? De ce? Ati vomitat vreodata de fata cu ea? Cum a reactionat? Ce ati vrea ca ea sa faca?
Motanul fratelui meu a murit. Erau extrem de atașați, l- a crescut încă de când era un pui. Îmi puteți spune, va rog, câteva idei pentru a- i alina suferința măcar puțin? Va rog. Dacă ...? (mai mult)
Am 20 de ani si inca nu am barba, abia imi cresc niste fire pe obraj, dar cam atat. Exista vreo solutie sa grabesc acest lucru?
Am spam pe Instagram și nu știu cine mi la pus vreau sa știu dar am umblat pe toate contactele dar nimic. va rog dau FUNDIȚĂ.
Heyy Vreau sa o conving pe mama sa ma lase sa dorm la un baiat si nu stiu cum Nu ma duc doar eu...mai vin inca 2 colege si cel mai bun prieten al lui P.s. am 15 ani
Salut a cumparat cineva adidasi de aici : baschetimania.com? Sa imi cumpar? A cumparat cineva de pe acest site? Stiu ca nu sunt originali, dar nici nu vreau sa primesc vreun cartof in cutie.
Am fost cu un băiat o luna ..l.am mințit cu vârsta mea și mi.am cerut scuze acum el M.a lăsat balta din cauza asta dar a spus ca el tine la mine știu ca e foarte rau ca l.am mințit dar nu am avut...? (mai mult)
Am si eu o intrebare! Cum as putea sa- mi fac parul ca in aceata poza: https://imgur.com/a/AC2Kt (cel cu tricoul nergru si cu parul dat intr- o parte) as vrea sa stiu cum l- as putea face sau...? (mai mult)
La ora de engleza, doamna, ne- a spus ca diferenta dintre would si used to este ca would se refera la o actiune care face referire la trecut, in timp ce used to, face referire la o actiune incheiata...? (mai mult)
Ce părere aveți de profilul mate-info?
Sunt persoane pe aici care se simt și sunt singure și deprimate și rănite de dragoste? DACĂ DA II AȘTEPT PE WHATSAPP, ADĂUGÂND U-MA LA? 0738165578! VA AȘTEPT!
Cum pot avea mai multe ador- uri la poze pe Facebook? Nu vreau raspunsuri gen "Doamne, altul care cerseste ador- uri", "Si cu ce te ajuta?". Vreau raspunsuri care ma ajuta(adica sa mi se spuna cum pot...? (mai mult)
Hei, buna! Am 15 ani si de 3 săptămâni am inceput sa fumez. Doar că uneori ma ia cu amețeală, nu fumez decat o țigare la doua zile. O sa incerc sa fumez tigari slim. Ce marca imi recomandati? ...? (mai mult)
Heey. Aveti cumva cartea "Triplu H 1 sau 2" de Corina Cindea în format pdf? big grinDau fundiță.
Hei, am o problema.În școala la mine, în săptămâna altfel, se organizează o excursie la multe in care as vrea sa merg. Ideea e ca fetele de la mine din clasa cu care ma înțeleg eu cel mai bine...? (mai mult)
Am nevoie urgentă de părerea voastră! In Decembrie vine ziua mea si habar n-am unde sa mi-o țin! Nu contează in ce loc! Undeva si ce jocuri etc! Dau funda msss❤️
Urmeaza majoratul unui prieten. Ma gandeam in prim plan un ceas sa ii i-au. Voi baieti ce preferinte aveti la aspectul unui ceas?! Si ce altceva sa ii mai cumpar?
As vrea sa imi cumpar un telefon nou. Puteti face ceva recomandari? Ceva bun si sa nu aiba pret prea mare.
Dupa cat timp iti expira o cartela Vodafone, daca nu o folosesti?
Exista o aplicatie sau site sau orice sa imi arate cum sa fac exercitii la geometrie? mersi.
Buna TPU am nevoie urgenta de un raspuns, am 17 ani,si m-am iritat foarte tare pe fata, ma ustura si de abia pot deschide gura, ce pot sa fac?
Am nevoie de cateva negative la cintecele: O-Zone — Nu Ma Las de Limba Noastra, Mihaela Mititelu Țărișoara mea. ajutati-ma va rog!
Buna TPU am o intrebare acum 5 luni de zile am fost maritata cu un baiat. prima oara nu imi placea de el dar eram pusa de parintii mei sa al iau. el a fost de acord si am facut camasa. primele saptamani...? (mai mult)
De ce s-a schimbat denumirea la acasa tv si acasa gold? Va multumesc...
Tin foarte mult la iubitul meu, insa nu stiu daca il iubesc. Adica relatia pe care o avem e de 2 saptamani dintre care o saptamana ne certasem si nu am mai vorbit unul cu altul..stiu, mari drame
Buna vreau niste statusuri de genu. ( iubirea fara reguli e ca...) mersi
Heii TPU Am 18 ani si am platfus. Exista o metoda sa reusesc sa port tocuri daca am problema asta? Se mai poate corecta platfusul cu exercitii sau pantofi speciali daca am 18 ani? sau orice in afara...? (mai mult)
Prietena mea cea mai buna este oare o prietena buna daca ii da like baiatului de care imi place mie? Imediat dupa ce posteaza el o poza in 5 minute vad ca ii da ea like. Si atunci cand el se uita la mine...? (mai mult)
Heii TPU Sunt clasa a9a si peste o luna am balul bobocilor in club. Am cateva intrebari, caci nu prea stiu care e faza cu balul asta. 1.Fiind fata, cu ce ar trebui sa ma imbrac? 2.Vin si profesori? ...? (mai mult)
Am și eu o curiozitate ...nu înțeleg cum de unele fete pot cuceri orice băiat își propun (nu zic sa îl cucerească Pt un timp îndelungat ) pur și simplu ..am in clasa o fata care sincer ...? (mai mult)
Heei. Sunt anul 1 la Fsega cluj forma de invatamant zi. As vrea sa ma transfer la ID. Am sanse? Acum? La sfarsit de semestru? Multumesc anticipat.
Bratara aceasta e di aur?
Salut CUm e sa fii indragostit?
Stie cineva cat ar costa pe luna sa stau la un camin in Craiova? Am 15 ani si vreau sa fac liceul acolo si nu am unde sa stau. Cat ar costa cel mai putin sa locuiesc acolo? Cam cat venit ar trebui...? (mai mult)
Buna la toată lumea, am și eu o întrebare... Sunt din Sibiu și Am 17 ani și sunt in clasa a XI- a și as vrea sa ma transfer la un liceu care nu se face mate, fizica și chimie. Aveți vreo propunere...? (mai mult)
Imi spuneti va rog de pe ce site pot cumpara o kendama "sweets prime custom v4" da sa nufie chiar 200 de lei. D-au funda
La filologie bilingv spaniolă, din ce se dă bac-ul?
O fata draguta te place, vreti sa va imprieteniti si de ce nu sa legati o relatie frumoasa. cum o faceti?
Salut, aceasta este o întrebare serioasă și nu vreau să mă criticați sau chestii de genu. Am 14 ani și nu am avut niciodată un prieten. Sunt foarte băiețoasă, îmi place fotbalul, boxul,...? (mai mult)
Caut prieteni cu care sa pot socializa
Cate pagini are cartea *La hanul lui Manjoala*?
Am o problema și nu pot vorbi despre asta. Bunica mea e decedata de 18 ani. Eu nu am cunoscut- o. Am primit un inel care a fost al ei. Uneori, când pierd ceva și mă întreb unde e, în gând, ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre desenul/manga Panty & Stocking si de ce credeti ca s-a terminat asa repede
Am nevoie de procentele așa aproximativ de copii care au perne emoji sau ar dori așa ceva(am nevoie la economie) vă rog vedeți din cunoscuții voștri cine are sau cine ar vrea.
Buna TPU cred ca ati citit intrebarile mele pe tema asta, cum scap de gandurile astea gay care le am? Am citit ca pot sa am HOCD, cum scap de ele? Is hetero 100% si nu mai vreau sa ma tot testez sa ma...? (mai mult)
Ce lucruri a-i dori sa schimbi la tine? Ce obiective ai de viitor:termen lung scurt? De ce realizari esti mandru?
Ce salon din Bucuresti imi recomandati pentru vopsirea parului?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
anonim_4396 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?