Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 19 Octombrie 2025 sunt:
Ce pot face daca iubita mi-a trimis mesaj prin insta ca se desparte de mine ca parintii ei au aflat ca is cu ea si ca nu mai poate fii cu mine, ce pot face sa o recastig?
Știe cineva un cămin privat în Cluj care almai are locuri disponibile? Am căutat pe internet, dar am găsit doar cămine fără locuri. Mulțumesc anticipat!
Ecranul laptop- ului se stinge brusc si nu se mai aprinde decat dupa ce il restartez, ce poate avea? Mentionez ca asta se intampla cam de 2 - 3 ori pe saptamana. Am windows 10pro, care este diagnosticul?...? (mai mult)
Eu sunt clasa a 9- a si sunt la profesionala: Pe langa banii pe care ii primesc de la stat, mai primesc bani si de la locul unde fac practica? P.S. Eu incep sa fac practica in octombrie la o...? (mai mult)
Pot intra la UBB Informatica in Cluj si dând admitere din matematica?
Buna am problema ce pot face daca vreau sa ma transfer de la un liceu la altul si directoarea liceului nu vrea sa imi dea transferul :? vreau sa ma tranfer la liceul de arte la muzica si directoarea de...? (mai mult)
Am si eu o problema. Am pierdut cheile de la apartament si nu le- am mai gasit. Vreau sa stiu daca trebuie sa schimb butucul de la usa sau yala? Mentionez ca am o usa metalica si nu stiu cum...? (mai mult)
Ajutor un fost iubit de al meu nu vrea să mă lase în pace de la un timp ....tot vrea să posteze o poză făcută acum ceva timp care e mai intimă și îmi spune dacă nu fac altele poza aceea va ajunge...? (mai mult)
Hey TPU Mi.a venit pentru prima data, m.a tinut 7 zile totul normal pana aici...astazi am din nou, de ce? Nu sunt speriata sau asa dar am zis totusi sa va cer parerea si in acelasi timp sa previn si...? (mai mult)
Vin seara de la ore la 19 00. Până iau cina și mă odihnesc trece ceva timp și să zicem că la ora 20 00 eu mă apuc de lecții, ce constau din paragrafe referitoare la economie, contabilitate,...? (mai mult)
Intr-o zi am vazut un baiat care semana cu cel din visul meu fara sa-i cunosc numele,localitatea, etc.Ce inseamna acel vis?
Salut, lume Cine ştie de unde pot face rost de bancuri din acelea lungi cu final sec ca cel cu "flori mov" sau "mingile de preot" sau "preotul şi uşile". Dacă ştiţi voi, scrieţi aici. Fundă ...? (mai mult)
Buna Imi puteti spune ce intrebari se pun la un interviu pentru un proiect Erasmus? mersi anticipat una
Cineva care se pricepe cu Facebook-ul? Am o problema la el! Va rog mult sa imi dati mesaj
Hello TPU! Dacă mă transfer la liceul seral pot primi o adeverință cum că frecventez școala? Pentru locul de munca în străinătate al părinților?
as vrea sa va intreb un lucru sunt grupuri in viata reala Alan Walker?
Salut as vrea sa vorbesc la telefonul copilului dar nu imi raspunde nimeni ce sa fac?
Salut. Intru in depresie. Ce sa fac? Stau singur, nu am prieteni, nici iubita, nu am pe nimeni căruia să- i pese de mine. Nu am pe cineva cu care să vorbesc atunci când am nevoie și care să ...? (mai mult)
Daca ma duc la spital sa mă operez, și daca îmi pune branula in mana și vede doctorul că am zgârieturi pe mâini oare spune ca sunt depresiva? Caci nu sunt. Mă plictiseam si mi- am dat pe maini...? (mai mult)
Salutare TPU, va rog ajutati.ma, am cunoscut o fata de acum 1 saptamana sa zicem, dar din priviri o stiu de foarte mult timp, in fine. Ma place, stiu asta, rade la tot ce spun si ma priveste foarte...? (mai mult)
Am 17 ani si vreau sa fac un curs online pentru ceva diploma... Nu vreau sa mai continui liceul. Oare pot sa ma inscriu?
Cum poti sa scapi de depresie?
Buna as avea nevoie de ajutor de la nr. copilului cum as putea primi ajutor,?
Am 17 ani si sânt in clasa a 9a si nu vreau sa mai continu liceul si as vrea sa ma înscriu la un curs la distanta online pentru o diploma... Oare pot la 17 ani sa ma înscriu?
Credeti ca pot folosi de pe aplicatie vaocherul cadou pentru elefant 20 lei caodu la comanda de min 80 lei? Cod APP20
Am o problema cu Facebook-ul. Cand postez o poza pritenilor nu le apare poza la noutati. Ei o pot vedea doar daca intra in cronologia mea. Stie cineva de ce!? Ce pot sa fac?
La școală absențele se pun pe zi sau pe fiecare lecție?
Vorbesc cu o fata de 16 ani, de vreo 1 săptămână. În aleea 1 săptămână s- au intamplat multe, ii plăcea la fata de mine, după câteva zile ne certam non stop. Fata mi se pare puțin șmecheră...? (mai mult)
Bună :D vreau și eu niste idei de tunsori pentru parul lung, des, gros și ondulat la varfuri. L-am avut in scări dar parcă aș vrea o schimbare
Imi place de o fata si nu stiu ce sa fac cum sa ii spun Nu am destul tupeu cand vine vorba de fete Unii baieti ii mai dau asa cate o palma la fund si aia mai mari si ma deranjeaza si nu...? (mai mult)
Am condus masini diesel si acum mi- am luat pe benzina si nu prea stiu cand sa schimb vitezele. La benzina doar cand am vreo 60 la ora ii dau a 3a? Sau cum trebuie? Vreau sa merg si la economie...? (mai mult)
Am luat o amenda și am și platit-o. E posibil ca ai mei sa afle de ea? Ma gândesc ca pot afla odată cu impozitul. Mulțumesc anticipat!
Buna TPU am 16 ani si sunt baiat, de cand ma stiu am fost atras de fete si am iubit doar fete, am observat azi ca degetul meu aratator e mai lung decat inelarul, asa e si la tata, dar am citit pe net...? (mai mult)
La 1,75 sunt inalt? adica nu stiu uneori ma vad scund rau desi multa lume imi spune ca sunt ok, am 16 ani, voi ce ziceti?
Am o problema. Mi- am instalat programul de editare a videoclipurilor Adobe Premiere Pro CS6 de pe Adobe Creative Cloud. Imi arata ca este instalat, dar n- am gasit premiere pro nici pe desktop,...? (mai mult)
Sunt reale aparatele alea de la bâlciuri in care dai cu pumnul si iti arata cat dai?
Vreau sa ma schimb, cateodata sunt enervant... vorbesc "urat", si mai multe da..nu imi place. Inceeeerc, dar sigur exista momente cand nu reusesc. Ce sa fac?
vreau sa discut o problema putin mai delicata pentru mine. cum sa va explic totul. parintii mei lucreaza la o benzinarie si lucreaza in urmatorul fel pleaca dimineata la 8 si vin seara la 8 ...? (mai mult)
Ma gandesc sa ma mut semestrul urmator la un alt liceu cu program sportiv fotbal, sunt in clasa a 9a. Ceva pareri, cum sunt probele?
Dati-mi si mie niste siteuri pentru skinuri de minecraft in afara de Skins Search-Skin Browse!
Cum pot sa iubesc pe cineva fortat? Stiu, e ciudata intrebarea dar sunt intr- o situatie complicata. De un an si ceva un baiat, de cand ne- am cunoscut s- a indragostit de mine si din acest motiv ...? (mai mult)
Salut am intrat in pubertate (am 13 ani) si inca nu mi sa ingrosat vocea. Stie vreo unul dintre voi ce sa fac sa mi se ingroase vocea? Funda
Am un prieten care e in politie, unu care e in armata, unu la jandarmi si eu...in paza.Ei au salar mare cred ca undeva peste 2000 de lei(mentionez ca is mai mici ca mine la varsta) eu am 1080 de lei.Ei...? (mai mult)
am o colega in clasa de care imi place si nu stiu cum sa-i spun, dar ea nu cred ca ma place, ce ar trebui sa fac?
Ce facultati pot face daca sunt la filologie. Sunt a 12 a si nu m-am decis
Care a fi preturile unei sedinte foto de tip amator, gen tumblr? Nu stiu sigur care ar fi pretul potrivit pe care as putea sa il cer. Poate ati fost implcati in experiente de genul.
Am 15 si traiesc cu bunica mea de la 7 ani.Am probleme mari de cand m- am mutat la ea din cauza unor. probleme de familie.Imi impune niste reguli tampite, ma obliga sa mananc pana nu mai pot... ...? (mai mult)
Pe cat cade halloween-ul?
Pe data de 29.12. 2015 mi- a venit pentru prima dată menstruația. Sunt aproape 2 ani. Dar de ce nu mi s- a reglat încă? Adica mamei mele ii vine mereu pe aceeași dată. Dar mie luna trecuta mi- a ...? (mai mult)
Ieri am fost la un spectacol muzical acolo era un voluntar, un băiat super drăguț. Deci cum l- am văzut am simțit o atracție pentru el. Din păcate nu știu cum îl cheamă sau ce varsta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
mmamiruna întreabă:
MaximAnaMaria întreabă:
octav005 întreabă:
ElyBI întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!