Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 17 Octombrie 2025 sunt:
Bună, întrebare pentru fete : Ce alegeți între băieți cu mușchi, gen, , badboy" sau unul normal, respectuos și foarte timid, gen, , șoarece de biblioteca", care va atrag mai tare? (Just ...? (mai mult)
Salut, era o emisiune la TV cu oameni care au ajuns la închisoare și povesteau cum și de ce au ajuns acolo. Cum se simt și chestii d-astea, cum se numea?
Un dm cub cate grame reprezinta?(grame, nu litri)nu e prima oara cand intreb...
Salut.Am făcut la scoala caracteristicile textului monolit și fictionar.Nuvele,basmele,schițele?
am o intrebare daca urmez la liceu un profil stiinte sociale la ce facultati pot da si numele va rog chiar nu am idee?
Hello... Un joc bun de fete pentru Android...Va rog
Poti smulge firul de par de pe san?
Stiti, din intamplare, poate chiar dn experienta personala cam care sun preturile unei sedinte foto, nu chiar profesionala, dar in genul celor facute in parcuri, oras...etc. de fotografi amatori?
Ce culoare sa amestec cu verde sa imi iasa violet?
Pe Facebook, cum fac ca o persoana sa nu imi vada pagina mea de Facebook?
Eu sunt clasa a 10- a si cred ca m- am indragostit de un baiat care este a 9- a dar suntem de aceeasi varsta :X Nu mi- a placut asa de nici un baiat din liceu, toti sunt urâti sau aia care sunt mai ...? (mai mult)
Vreau să vă întreb (pe cei cu varsta intre 19- 25 ani) dacă după ce ati terminat liceul sau după ce ati împlinit 18 ani, ati simtit/simțiți că vă fuge pământul de sub picioare, timpul,...? (mai mult)
de ce as avea nevoie la camin? gen electrocasnice
Am si eu o intrebare legata de ECDL. Am auzit de la o prietena a carei surori tocmai a dat bacul ca n- ai cum sa pici competentele digitale (primesti un calificativ) si ca nu conteaza pentru...? (mai mult)
Hey Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste idei de cadouri pentru sora mea? Dau funda Ps Face 16
Cam care sunt preturile unei sedinte foto, nu neaparat profesionala, in studio. O sedinta normala de genul celor pe care si le fac tipele ca sa dea bine pe Facebook.
Anime uri bune gen romance,horror,shojo, shounen?
Buna, TPU! Am o sora de aproape 14 ani si tot se plange de inaltimea ei...nu mai stiu ce sa ii mai zic. I- am zis ca va mai creste, i- am zis ca organele ei trebuie sa se adapteze la inaltimea de acum...? (mai mult)
Cum pot sa imi fac o prietena, daca in viata mea sociala sunt mai multi baieti si fetele care sunt ori au prieten ori nu ma atrag? Funda pentru idee.
Bunaaa, imi doresc foarte mult sa citesc cartea ' Evadare din lagarul 14 ' dar nu o gasesc online, cine imi poate da link-ul? Multumesc ❤❤❤
Cum pot face sa am multi fani pe musical.ly?
Buna TPU am o prietena si vreau sa o conving sa vorbeasca cu un alt prieten de al meu ca sa se cunoasca, cum sa fac asta?
Cum as putea sa ma fac mai scunda? Dau funda
M-am îndrăgostit de o persoana pe care nu o știu. Nu stiu numele sau varsta. E super drăguț! L-am văzut o data in viața, credeți ca o sa il mai revăd?
Se poate transforma un decimetru cub in ceva grame? Am la o problema la chimie si nu vreau ajutor cu temele, doar sa stiu daca exista o astfel de transformare.Stiu ca merge un decimetru cub in litru,...? (mai mult)
Porecle pentru numele "Cristina"?:))))))))))) a da... si pentru o colega pe care o cheama Vasilica, deeeci porecle si pentru numele "Vasilica':))))))
Buna am o intrebare am 19 ani am facut sex de multe ori de fiecare data ma doare si nu mi sa ruot ata pielea numi mere pana jos la toti prieteni e diferit dar dc ce sa fac sa ee rupa?
Bună, am 14 ani, și-mi doresc foarte mult să mi continui studiile, dar din păcate părinți mei nu sunt de acord, și nu știu cum sa ii conving, sfaturi?
:) Imi place mult de o fata pe care o cunosc de cativa ani si cu care voi iesi saptamana asta la o pizza in oras. Vorbim des pe Facebook si in "real life" dar problema este ca dupa cum ...? (mai mult)
Eu si prietenul meu urmeaza sa facem 1 an de relatie. Pana acum o saptamana eram indragostita peste cap, nu puteam sa imi imaginez viata langa altcineva. Am fost la un concert si am vazut un tip...? (mai mult)
A mai comandat cineva bocancii aceia de pe Gotica care au botul intarit cu otel? As vrea sa stiu daca sunt confortabili. Am auzit ca te pot jena la unghii.
Am nevoie de un sfat. Cât de confortabili/incomozi sunt bocancii cu botul intarit cu otel? Ma gandeam sa imi comand o pereche de pe Gotica dar am auzit ca te jeneaza la unghii.
Vreau sa va spun povestea mea! La începutul veri m- am îndrăgostit de un băiat și chestia asta a durat in jur de 3 zile pana ce l- am uitat pe acel băiat. După ce a mai trecut din vara...? (mai mult)
Deeci,lol,nu stiu cum s-a intamplat(probabil de la sampon), dar am cam facut matreata, stie careva cum papucii mei scap de ea?! E inestetica si nu imi placee
Am și eu o întrebare... Ce gen credeți că va pica la Limba și literatura romana la Evaluarea Națională 2018, având in vedere ce a picat in anii anteriori. Rog seriozitate, mulțumesc!...? (mai mult)
Deci ma gandesc sa particip la Balul bobocilor si ma gândeam sa fac un monolog pentru preselectii care sa inveseleasca juriul.De aceea am nevoie de un site sau dacă știți vreun monolog bun de interpretat....? (mai mult)
Am 16 ani jumate. cam 1.73 si ma intrebam daca am vreo sansa sa ajung pe la 1.82 sau macar 1.78. Tata are 1.78 si mama 1.63, nu prea m- am atins de sporturi gen baschet sau inot insa fac sala de cateva...? (mai mult)
Cum sa scap de cosuri si punctele negre? :)
Stie cumva cineva cum se numeste o melodie in care am auzit doar versurile "lika lika lika lik"?
Buna! Stie cineva un site foarte bun unde pot urmari episoadele noi din Alex & Co.? (din sezonul 3 ma intereseaza episodul 12 (43))! Va rog mult! Dau FUNDA mare celui mai bun raspuns!
Am si eu o problema. Zilele astea ma duc sa- mi fac o radiografie la plamani deoarece cred ca sunt racit la plamani. Ideea e ca de vreun an fumez in fiecare luna de August cate 3 tigari. Se vor...? (mai mult)
Ce sa fac ca ai mei sa ma lase sa ma machiez nu ceva strident si sa imi cumpar niste rujuri mentionez ca stau cu bunicii iar mama este plecata in afara Am 13 ani( nu vreau raspunsuri de genul esti prea...? (mai mult)
In curand fac 14 ani si vreau sa fac ceva ma diferit decat sa imi invit prietenii la o pizza sau la un film. Vreau sa dau o petrecere de neuitat. Dar nu stiu cum. Idei? Stiti vreun loc sau cv? Dau...? (mai mult)
Buna, ma numesc Deni, am 16 ani si am o problema delicata. *nu am nevoie de raspunsuri jignitorii sau care nu m- ar putea ajuta. La varsta de 10 ani, parintii mei au divortat, eu cu maica- mea ne- ...? (mai mult)
Bună, sunt clasa a 8- a și am o mare problema.Nu știu cum sa îmi aleg profilul.Eu am mai multe personalitati și de aceea mi- e greu sa ma decid. De când eram mica (gen pe la vreo 3- 4 ani) am vrut...? (mai mult)
As vrea sa phn locatie pe Instagram cu numele stradei mele si nu pot, ma ajuta cineva?
Cum pot face sa cresc activitatea pe grupurile de pe Facebook?
Hei. Revin din nou cu întrebarea, dar de data asta completa. A fost o eroare, si chiar m- a amuzat. :) Deci. Inițială numelui meu e L (evitati numele de utilizator, e o chestie complicata), iar...? (mai mult)
Dc am un fir mai inchis la culoare pe san...E posibil sa fie o dereglare hormonala? Daca se trateaza dereglarea va mai aparea? P.S am 13 ani...
Să ne imaginăm acel moment zero. Sunteţi martorul misterios al momentului zero al creării Universului. Dar nu sunteţi în timp? Vă puteţi imagina un eveniment, fie el şi momentul iniţial, Big...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
Johny12498 întreabă:
Sandu3 întreabă:
Șachi întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.