TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1073
  • 1074
  • 1075
  • 1076
  • 1077
Samariteanul
în 22 Septembrie 2017 | Samariteanul întreabă:

Unde pot gasi o culegere pentru probleme de chimie de cls a -10-a in PDF? As vrea sa ma apuc sa lucrez serios.Rog seriozitate.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Septembrie 2017 |

Buna fetelor :) Credeti ca ar fi o idee buna sa ii cumpar unei fete, cu toate ca este mai mica cu 12 ani ca mine, un buchet de flori? Lucreaza cu mine la aceeasi companie, este de nationalitate spaniola...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Victoras19207
în 22 Septembrie 2017 | Victoras19207 întreabă:

Buna am 19 ani prieteni mei toti ai crescut dintr-o data is mai inalti eu nu mai cresc exista cv vitamine sau ceva oentru crestere in inaltime

2
Răspunde Raportează
ClaudiuAlexandruMihai
în 22 Septembrie 2017 | ClaudiuAlexandruMihai întreabă:

Sunt baiat, am 15 ani si vreau sa slabesc. Cand aveam 12 ani am inceput sa ma ingras repede (in 3 luni am ajuns de la 47 kg la 57kg), am reusit sa slabesc si nu am mai avut probleme, dar de 4 luni am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RegeleSalateiDeVinete
în 21 Septembrie 2017 | RegeleSalateiDeVinete întreabă:

Buna, maine am test la matematica sunt in clasa a 6a ( eu sunt obisnuit sa iau nota 5 s- au 6 ).Dar da ca nu- l trecea in catalog nu eram asa suparat dar trece da ca i- au nota. Tata mi- a zis ca in ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ImiPlakeHalvaua
în 21 Septembrie 2017 | ImiPlakeHalvaua întreabă:

Salut am 15 ani si voiam sa va intreb daca pot sa scap sau daca doar eu am senzatie neplacuta aproape dureroasa cand ating glandul am incercat sa spal cu apa si sapun si e aceeasi senzatie, si ma sperie...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ramona3k3
în 21 Septembrie 2017 | Ramona3k3 întreabă:

Cum poți să-ți învingi frica de ace, injecții, etc?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

Stiti cat de dureros e sa iubesti in tacere? Mai e cineva in aceasta situatie in afara de mine? Daca da spuneti motivul? La mine e cam asa. nu prea am avut curajul sa- i vorbesc, am incercat prin diferite...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Denisavintilescu69
în 21 Septembrie 2017 | Denisavintilescu69 întreabă:

Am si eu o problemă, cand am dat admiterea la facultatea de limbi străine din Bucureşti, la secţia engleză - franceza, ne- a asistat un profesor dragut rău. Acesta este creţ si înalt....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RazvyCrazV
în 21 Septembrie 2017 | RazvyCrazV întreabă:

Sunt la profilul electronica si automatizari si as dori ca din clasa a X- a sa ma transfer la filologie! As dori experienta cuiva care a trecut prin asta ca sa stiu la ce sa ma astept/pregatesc! ...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

Salutare. Este ceva grav daca porti un hanorac de baieti? E larga, cu fermoar, si cu gluga. Din pacate cand am cumparat- o nu am vazut ca e pentru barbati, iar cand am ajuns acasa am citit eticheta....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SomeBody12425356
în 21 Septembrie 2017 | SomeBody12425356 întreabă:

Buna lume, am luat o teapa de la o firma de plasare a fortei de munca in strainatate, si ma intrebam daca ma pot baza pe unii dintre voi ca sa bombardam numarul de telefon al firmei cu apeluri si mesaje...? (mai mult)

0
Samariteanul
în 21 Septembrie 2017 | Samariteanul întreabă:

Spuneti- mi si mie sarbatori sau traditi de la noi din Romania(fara pitarai sau craciun si anul nou, fara paste sau ziua muncii sau mai stiu eu ce, dragobete.)Daca se poate ceva "antic" de la voi din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PerPum
în 21 Septembrie 2017 | PerPum întreabă:

Stiu despre transfer pana acum doar ca pot după un semestru/an si trebuie ca media semestriala a mea sa fie mai mare sau egala cu cea mai mica medie a liceului unde vreau sa ma mut (sau aia de admitere...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

Sunt in clasa a 11 a, si vreau sa devin Medic generalist sau asistenta medic generalist. Vreau cateva sfaturi, stiu ca e mult de munca dar dupa stiind ca am ajutat oameni si plus veniturile, ma...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Samariteanul
în 21 Septembrie 2017 | Samariteanul întreabă:

Sti cineva vreo sarbatoare de la noi care se desfasoare in paralele cu una franceza? Sau stiti vreo sarbatoare franceza?

2
Răspunde Raportează
0751870247
în 21 Septembrie 2017 | 0751870247 întreabă:

Ce sunt produsele mecanico-chimice?

0
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

Seara bună TPU, nu știu de ce de fiecare dacă când mă gândesc la scoala am o senzație extrem de ciudata, niște sentimente ciudate, la scoala nu am nici o problema, mai ales la invatatura și...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
alexialisa
în 21 Septembrie 2017 | alexialisa întreabă:

As vrea sa particip la balul bobocilor din a 9a și nu știu cam ce model de rochie sa îmi iau. Nu vreau nici exagerat de eleganta, dar nici casual. Ceva intre. și niste modele de pantofi comozi?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RegeleSalateiDeVinete
în 21 Septembrie 2017 | RegeleSalateiDeVinete întreabă:

Buna, maine am test la matematica sunt in clasa a 6a ( eu sunt obisnuit sa iau nota 5 s- au 6 ).Dar da ca nu- l trecea in catalog nu eram asa suparat dar trece da ca i- au nota. Tata mi- a zis ca in a6a...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ginu
în 21 Septembrie 2017 | Ginu întreabă:

Sunt la liceu la profil real, dupa recomandatia profesoarei care m- a admis cu toate ca eu doream la uman, si deci cu toate ca sunt la real nu prea ma descurc cu matematica. Am trecut acum...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Swt9999
în 21 Septembrie 2017 | Swt9999 întreabă:

Salutare vreau si eu un nume pentru o pagina de Facebook in care sa postez fotografii.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

Cine poate sa-mi dea cateva sfaturi cum sa ma port la o plimbare cu un baiat care imi place.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

Am trimis un colet prin Prioripost de la Posta Romana, adica cu predare personala si nu a ajuns la destonatie. Este inca la oficiul postal din orasul respectiv de 8 ore. Am trimis coletul ieri. Cand va...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PlusZero
în 21 Septembrie 2017 | PlusZero întreabă:

Cand intru pe Facebook vad doar ce distribuie prietenii mei. Stie cineva cum rezolv asta? Pe mine nu ma intereseaza pozele/videoclipurile distribuite de ei, vreau sa vad pozele postate... Pe Facebook-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
YT_Fabi_2000
în 21 Septembrie 2017 | YT_Fabi_2000 întreabă:

Salut. Stiti. e ceva foarte ciudat Sunt impreuna cu o fata de aproximativ 5 luni, vorbim in fiecare zi. si chiar pot spune ca ne iubim foarte mult de 2 zile nu mai raspunde la niciun mesaj, nici macar...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

Ce greutate trebuie sa ai la 10 ani si 152 cm?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

Bună TPU, am mâncat mult azi? Un baton fitness din ăla mic, doua sandwich-uri la scoala, jumătate de placinta cu Nutella și un pachet de fulgi de porumb. Atât, este destul de mult, nu?

5
Răspunde Raportează
Alexa_Kalyanii_1996
în 21 Septembrie 2017 | Alexa_Kalyanii_1996 întreabă:

Mie imi place de un baiat... iar acesta e indiferent cu il pot,, cuceri"

1
Răspunde Raportează
Andrei_Fabian_1993
în 21 Septembrie 2017 | Andrei_Fabian_1993 întreabă:

Cum pot lua elitra, ca am gasit-o in minecraft si nu pot sa o iau din acel item frame, va rog ajutati-maaa!

0
gshdyxdjs
în 21 Septembrie 2017 | gshdyxdjs întreabă:

Heeey. am nevoie de niste sfaturi. deci. am 15 ani si pana acum nu am avut nici un crush. ei bine in momentul de fata se intampla sa am unul. si nu stiu cum si ce sa fac. vedeti voi, eu si el plecam ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DeCeMaiConteaz?
în 21 Septembrie 2017 | DeCeMaiConteaz? întreabă:

As dori sa ma puteti ajuta cu o mica problema, chiar daca probabil e cam prea mult spus "problema". Eu la scoala stau doar cu fetele in loc sa stau cu baietii(eu sunt baiat). Stiu ca nu e prea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

Am nevoie de niste sfaturi de la cineva care a trecut prin asa ceva. Problema este ca vreau foarte mult sal invit pe un baiat la o plimbare si nu stiu cum sa- i spun asta ca sa nu il sperii fiindca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
numepublicduh
în 21 Septembrie 2017 | numepublicduh întreabă:

as dori sa ma mut la alt liceu, sunt clasa a 11a si am nevoie de orice informatie pot acumula despre transfer, mai ales daca pot sa ma mut intre semestre, dau funda si toate cele, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Bbbbbbbbbgfddd
în 21 Septembrie 2017 | Bbbbbbbbbgfddd întreabă:

Buna TPU ma simt ciudat, am 16 ani si am o iubita si o iubesc si azi am plans dupa ea ca imi e dor de ea, sunt atras de fete si ma uit doar dupa fete, mereu am avut fantezii cu fete de mic si acum am,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Deasonyka
în 21 Septembrie 2017 | Deasonyka întreabă:

a încercat cineva aplicația AppBucks de pe Google Play? Aplicația care faci bani și îi poți scoate prin PayPal, eu am reușit să fac vreo 30$ insa nu înțeleg cum se scot și mă gândeam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Daniela_Georgiana_1995
în 21 Septembrie 2017 | Daniela_Georgiana_1995 întreabă:

Daca i-as spune fostului tot ce simt pentru el sau tot ce cred despre el m-ar ajuta cu ceva?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

am băgat (mancat) prea mult în mine pana la ora asta :))) Dacă fac sport și nu mai mananc nimic credeți ca e ok? Ce am mâncat azi pana la ora asta : doua sandwich- uri (știți voi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Gabytz?2233
în 21 Septembrie 2017 | Gabytz?2233 întreabă:

Faceți- mi şi mie o urare pentru ziua de naştere, pentru o fată, dar să fie o urare mai lungă şi să fie frumoasa! Eu sunt baiat şi vreau să- i scriu unei fete mai speciale pentru mine!...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dyony01
în 21 Septembrie 2017 | Dyony01 întreabă:

Cum pot modifica zborul pe wizz? Stiu ca este posibil dar care sunt pasii? Imi spune sa intru pe pagina cu rezumatul zborului. Dar rezumatul zbotului unde il gasesc? Pe biletul online? Nu mi.am facut inca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

De mult timp sunt fascinat de posibila calatorie in timp si am citit tot felul de articole despre acest subiect.Am aflat ca: Poti calatorii in timp, nu poti calatorii in trecut doar in viitor.Am ajuns...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
potatodespotatonr12345
în 21 Septembrie 2017 | potatodespotatonr12345 întreabă:

imi spuneti va rog la cati kw lesina omul Si la cati kw moare omul Dau funda celui mai bun raspuns.

5
Răspunde Raportează
pepsyl3m0nnz
în 21 Septembrie 2017 | pepsyl3m0nnz întreabă:

Doresc sa primesc bursa socială de la facultate. Întrebarea mea este: Daca părinții mei sunt divortati. Iar unul dintre ei lucrează pe un salariu minim pe economie, celălat imi trimite in fiecare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonima9182anonima9182
în 21 Septembrie 2017 | Anonima9182anonima9182 întreabă:

Buna Am crush, ne stim de ceva timp dar a inceut vara asta sa imi placa de el Faza naspa e ca are crush si nu mai prea vorbim, ce sa fac?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

O scurta intrebare, ce le atrage pe fete mai mult:pachetul de muschi si cele 6 patratele dobandite la sala sau inteligenta, comportamentul si stilul unui barbat? Multumesc

15
Răspunde Raportează
Panaitalessia
în 21 Septembrie 2017 | Panaitalessia întreabă:

Ma gandesc sa particip la Balul Bobocilor si am nevoie de niste piese de teatru amuzante sau monologuri, sa nu fie lungi pentru preselectii.As dori niste sfaturi.Va rog sa ma ajutati, orice sfat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Panaitalessia
în 21 Septembrie 2017 | Panaitalessia întreabă:

Hei am nevoie de niste piese de teatru amuzante sau monologuri pentru preselectiile balului bobocilor.Am mare nevoie de ajutor... orice sfat e de ajutor

0
anonim_4396
în 21 Septembrie 2017 |

Salut tpu.Am o intrebare.Tractiunile la bară te ajut sa cresti cu cativa cm in cateva luni? Am facut 2 luni de tractiuni si mi se pare ca m- am inaltat cativa cm.deoarece aveam colegi mai inalti si acum...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Catalin77945
în 20 Septembrie 2017 | Catalin77945 întreabă:

Stiti site-uri unde pot gasi hanorace cu animeuri sau macar hanorace faine? de preferat firme care opereaza in Romania.

2
Răspunde Raportează
Tukann
în 20 Septembrie 2017 | Tukann întreabă:

Am vorbit cu o fata timp de un an aproape...dar din pacate a luat decizia de a se intoarce la fostul. Chestia e ca m- am îndrăgostit intr- un fel de fata asta si uneori nu mi- o pot scoate din minte ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
  • 1073
  • 1074
  • 1075
  • 1076
  • 1077
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexhan
    trimisă acum 14 ore

Alexhan întreabă:

De ce oamenii spun faptul că daca George Simion sau Calin Georgescu ar ajunge la Cotroceni, am fi ca în 1984? Voi nu realizati că suntem în 1984? Încet, dar sigur vom ajunge ca acolo.
    44 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 7 ore

9PM întreabă:

Cum naibii reușesc cocalarii ăștia cu câteva clase sa agate orice tipă, sa se integreze în orice colectiv, și unii dintre noi care, chiar suntem deștepți nu reușim? S- ar datora inteligenței...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Legenda1
    trimisă acum 22 ore

Legenda1 întreabă:

Se pare că unele lucruri sau lucrări pot deveni în sfârșit vizibile așa cum este și ( Linia de tren 509 Verești- Leorda- Botosani) în care a primit undă verde spre reparații. Acum vă întreb...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 6 ore

anonim_4396 întreabă:

Politia poate afla ce istoric ai pe google asa fără sa ai probleme cu legea? Adică dacă o cunostiinta este politist poate afla ce ai tu în telefon?
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.964
  • Întrebări: 3.952.017
  • Răspunsuri: 17.646.847
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Frozen

Frozen

Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.

Start quiz
Categorii
  • 651.940 Adolescenţi
  • 55.544 Afaceri & Financiar
  • 22.864 Artă şi Cultură
  • 72.738 Auto & Moto
  • 144.218 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 55.009 Carieră
  • 20.327 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.951 Conversaţii