Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 12 Octombrie 2025 sunt:
Intrebare pentru baieti: V-ar placea si ati fi impreuna cu o fata daca ea are inaltimea 1.54 si voi sunteti inalti? Vreau raspunsuri serioase!
Ce provoacă fumatul de la 12 ani?
vreau sa intreb si eu ceva, am inceput scoala, sunt a 11, si am 112 kg la 17 ani, 1.88 inaltimea, si ma gandeam sa ma apuc de sala, eu ies la 12 55, 13; 50 si ma gandeam sa fac sala ...? (mai mult)
Maine ma duc la analize si imi e foarte frica. Ce fac sa scap de frica?
Am si eu o intrebare de unde pot descarca jocuri.Ca am 32 de biti si nu gasesc.Cine imi zice raspunsul corect ii dau steluta
Frate vreau sa cuceresc o fata pe Facebook vb de 2 zile ce sa o mai întreb?
Cum fac sa treaca mai repede anul scolar?
Daca ai program de dimineata la liceu cum e mai bine, sa zici neata si sa ridici mana in sus cand intri in clasa, sa nu zici nimic si sa te duci in banca sau sa saluti asa pe cati'va cu careteai imprietenit ...? (mai mult)
Cum sa intri in vorba cu cineva cand incerci sa-ti faci un prieten?
Anul asta am evaluarea naționala și as vrea niște Glume gen 'cioc cioc...cine e? ..Eva..care Eva? evaluarea naționala
In a doua zi de scoala dupa festivitate, se dau de obicei teste initiale sau cv de genul? FUNDA
Maine ma duc sa fac analiza si imi este foarte frica. Cum scap de frica?
Buna,TPU! Îmi poate spune cineva de aici o aplicație buna de adăugat like-uri gratis? Nu contează pentru ce sistem de operare Android/iOS. Mulțumesc mult!
În orarul de anul acesta avem religia vineri ultima ora. Ce ziceți daca as convinge pe alti cativa colegi din clasa sa facem cerere sa nu mai fim la religie si sa ne începem week- endul cu o oră mai...? (mai mult)
Vreau si eu o rima pentru iubita mea Livia
La banchetul de clasa a 8-a, pot merge cu cea mai buna prietena a mea (eu sunt fata)? Ea este de acord, dar voiam sa stiu daca in general e ok. Mersi!
Vreau sa merg la scoala populara de arte pe sectia canto. Credeti ca merita? Vreau sa cant rock. Vocea mea se invarte undeva inspre bariton- bass. Eu nu prea pot ridica note, insa asta vreau...? (mai mult)
Vreau sa depun dosarul pentru scoala auto si vreau da obtin categoriile B si Tr si as vrea sa ma apuc de ambele deodată.Imi puteti da un sfat, va rog! Dau fundita!❤
Am mare nevoie de ajutor. Odata ce am terminat gimnaziul m- am mutat la liceu in alt oras si stau singura in apartament. Ma simt foarte singura si imi pare ca voi innebuni. Ma simt foarte rau....? (mai mult)
Urgeeeent? Ce caiet îmi trebuie la antreprenorială? Dictando sau de mate?
Ceva pontificate pentfu class a 8-a? Cate ore are trebui sa invat pe zi pentfu a lua 10 la evaluarea nationala(si la mathematica, si la romana)?
Stiti cumva la ce e bun un "ZipBomb"? Stiu ca nu prea multora le pasa de subiectul asta, dar imi incerc norocul, din cate am inteles un ZipBomb este bun la distragerea Antivirusului intre timp...? (mai mult)
Am nevoie de niste sfaturi...De o vreme incep sa uit lucruri, asa pe moment, si ma ingrijoreaza lucrul asta, uit lucruri importante cum ar fi ce am invat la scoala, uit cuvinte, si tin minte doar...? (mai mult)
Daca am avut un numar matricol in clasele 1-8, si acum am intrat in clasa a noua, se schimba numarul matricol sau ramane acelasi?
Știe cineva o aplicație bună de instalat muzică de pe Magazin Plau fără viruși?
In ziua de azi e greu cu increderea in persoane..vi se pare minciuna o forma de protectie ca sa zic asa? Ma refer in legatura cu anumite persoane care ar putea sa va faca rau daca ar stii adevarul..sau...? (mai mult)
Daca un om isi revine din coma acum, poate vorbi normal, sa se comporte normal ca si cum nu a fost in coma?
Astazi a fost cea mai neplacuta zi. Am inceput noul an la o alta scoala. Cunosteam cativa elevi. Partea neplacuta este ca in momentul cand ne- a dat cartile eram balonat si mi- a scapat o basina....? (mai mult)
Salut, aș vrea să uit o fată de care îmi place foarte mult dar ea nu mă place adică ea ma plăcut dar acum nu mă place în loc să o întreb dacă vrea să fie cu mine eu i- am dat block știu ...? (mai mult)
Nu reusesc sa imi fac o prietena si nu inteleg care este motivul.Am mai avut multe relatii pana acum dar de ceva vreme treaba merge naspa tare.In fine sunt anul 3 la o facultate din Brasov, iar de ceva...? (mai mult)
Sunt clasa aXI-a si iau bursa de 200 lei. Treaba este ca vreau sa imi fac card la Banca Transilvania si acolo sa imi intre banii. Cum procedez? P.S. Nu am 18 ani.
Azi a fost prima zi de scoala dupa vacanta si colegi mei faceau ca si alta data (nu ma bagau in seama, ma dadeau de o parte). Acuma sunt in clasa a XI- a si a venit un coleg nou in clasa. Oare...? (mai mult)
Dupa cum stim, a inceput scoala. diriginta noastra ne- a spus noua baietilor ca nu avem voie sa venim cu parul lung la scoala (nu foarte lung, dar lungut) imi puteti spune va rog daca scrie...? (mai mult)
Buna ziua TPU, am parul cret si sta foarte umflat, si nu- mi place, nu stiu ce sa- i fac, , mi- as dori sa fie si el mai moale si sa nu mai stea asa de umflat, nu- mi spune de uleiuri de pe net, ...? (mai mult)
Ce inseamna IPS? Stiu doar ca este o ora la liceul tehnologic economic de turism! http://www.gsetis.ro/downloads/orar%202017/corp%20B.pdf
Buna,TPU! Vreau și eu o aplicație buna de adăugat like-uri gratis.Nu contează pentru ce e Android sau iOS. Mersi mult!
daca ma mut acum in a 12a intr-un liceu fara frecventa pot sa ma mut in semestrul al 2lea intrunul normal?
anul asta trebuia sa trec clasa 11- a dar nu mai vreau sa continui, pentru asta imi trebuie sa adresez o cerere la directoare ca sa- mi dea documentele de 10 clase, si nu stiu cum s- o fac, ...? (mai mult)
Am o sora de 17 ani si ea a avut un iubit.Dar s- a despartit de el.Si jigodia aia(ca nu pot sa- i zic altfel)s- a dus la niste colege de clasa ale ei si a zis nu mai minciuni despre ea.Ca s- a culcat cu...? (mai mult)
La Management este nevoie de matematica? Eu am facut M2 in liceu, ma descurc cat de cat dar vreau sa fiu sigur. Este ceva de capul ei dupa angajare (cu precizare ca o sa incerc sa acumulez experienta...? (mai mult)
Azi am început liceul și nu am fost de loc incantata. În clasa suntem mai multe fete ca băieți dar majoritatea sunt fitoase. M- am așezat singura în prima banca pentru ca nu mai erau ...? (mai mult)
Ar trebui sa imi fie rusine ca tatal meu e preot? Adica lumea face misto
Astazi am inceput scoala iar eu am aflat ca trebuie sa fac cursuri de la ora 12. Sunt in clasa a VI- a si nu stiu cum sa- mi fac programul de studiu, timp liber. Va rog sa- mi dati niste sfaturi...? (mai mult)
Locuri unde poti fuma narghilea in Bucuresti sect 3? si eventual sa dea si daca nu ai 18 ani. multumeesc♡
Salut, am o intrebare: are ceva daca nu am fost astazi la scoala? N-am mai ajuns..si apropo sunt clasa a8-a( nu conteaza asta cred)
Acuma am venit de la festivitate, am trecut pe a 9- a si TOTI absolut TOTI colegii mei s- au dus la un suc/ la o cafea... doar pe MINE nu m- au chemat si m- au ignorat tot timpul... ei sunt colegi noi,...? (mai mult)
Salut Am si eu o problema cu telefonul meu când ajunge undeva pe la 40-50% baterie se stinge de la ce o fii?
Hei TPU sunt un elev dtrain din alta tara parintii pun mari sperante pe mina ca voi invata intr- un liceu din Bucuresti si iatama sunt aici dar stind putin am ajuns la parerea ca nu voi putea tine piept...? (mai mult)
Buna, de ce persoanele gay nu pot fi privite ca unele normale, cica pentru normalitate, eu cred ca ei nu fac nici un rau societatii daca nu incep sa strige pe strada "sunt gay" vreau sa va aud si opinia...? (mai mult)
Hei e cineva la tudor vladimirescu la profesională? (A9a)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
sebijr întreabă:
m7PGmirelapopescu întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.