Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Octombrie 2025 sunt:
Voua v- a fost vreodata rusine sa mergeti la ora de sport pe motiv ca nu puteti executa corect exercitiile si va simtiti ridicol? Eu sunt intr- o situatie de genul.Si la aceasta jena de a gresi ...? (mai mult)
Am cateva intrebari despre prima zi de scoala din clasa a 9- a. 1.se dau manualele sau ceva in prima zi?(ca sa stiu daca imi iau ghiozdanul) 2.nu stiu ce diriginte am(nici daca e femeie sau barbat).sa...? (mai mult)
Anul acesta am intrat la liceu, iar din pacate deja au inceput certurile intre mine si doi colegi (in fost BFF din clasele 1- 4 si un baiat pe care il cunosc din 5- 8 de la clasa alaturata). Deci...? (mai mult)
Am 16 ani sunt baiat am 1, 68, 54 kg si ma consider urat. Am nasul mare, riduri si niste puncte albe.Mi e frica sa abordez o fata ca poate zice ca s urat si ma simt naspa ce pot face....? (mai mult)
Neata, de la un timp s- au intensificat certurile cu mama mea, mai ales de acum cu scoala. Faza e ca eu mai am 3 frat si 2 surori, dar sunt mult mai mari decat cu mine, 4 sunt la casele lor, ma rog...? (mai mult)
Buna! Nu stiu ce sa fac...imi este frica noaptea sa merg la baie. Ajutati ma va rog!
Hello! Dacă fac liceul pedagogic și aleg pe profilul filologie ce pot să devin sau ce carieră aș putea avea? Dar dacă aleg profilul științe sociale?
Cum fac misiunea LOVE in the air pe freeplay?
Cum pot sa gasesc pe cineva doar cu numele.
Cum activez un id Apple? cand vreau sa ma loghez la configurari imi spune ca Am trecut minimum de cele 3 conturi gratuite. Nu am alt iphone/mac etc. E urgen! e pacat de telefon si mna. Dau...? (mai mult)
Stie cineva daca va aparea sezonul 3 din Tokyo Ghoul?
Când apare continuare cărții : "prințesa de hârtie" de erin watt? Adică când apare volumul doi care cred ca se nuntește prințesa distrusă și când apare in limba romana ca in engleză cred ca...? (mai mult)
Ma pot juca gta v xbox 360 pe xbox one s. Dacă da cum fac?. Multumesc
Daca termin Facultatea de Litere (Romana-engleza) ma pot angaja profesor de engleza in strainatate?
Care sunt beneficiile/avantajele si dezavantajele unui reprezentant oriflame? Nu vreau copy-paste de pe net, vreau raspuns din experienta. Funda
Cum fac sa nu mai particip la ora de religie? Sunt ateu și am un prof nesimțit, acum 2 ani zicea că toată lumea are 10 înafara de un copil ( nu sunt eu ala, i- a spus numele) și ghici ce eu aveam...? (mai mult)
Buna am o întrebare prietena mea are o sora mai mica și ea și- a făcut păpușă cu pixul pe față și nu știu ce s- ar lua aveți vreo idee că s- a pus pe plâns că e preferata ei și dacă ar...? (mai mult)
Salut, am prea multa energie am luat o pudra pentru bodybuilder care conține taurina și cofeina, și nu pot dormi mă simt agitat și stresat. ce pot face sa nu mai atâta energie?
Lămuriţi-mă şi pe mine odată! Ce materii se fac la profilul economic? FUNDA!, VĂ ROG.
Este cineva dispus sa se angajeje zilnic in 30 de min de vorbit cu mine in limba engleza?:))Vreau sa- mi consolidez gramatica si nu pot doar prin exercitii, iar cu prieteni n- as face- o pentru ca mi se...? (mai mult)
De ce nu mi se rupe ata la penis am 19 ani am facut sex de multe ori si de fiecare data ma doare da nu se rupe pielea nu imi merge pana jos?
Trebuie sa merg la un chef si sunt certata cu vreo 5 persoane care sunt invitate.una mi-a dat si block..sa ma Duc sau nu? Cu persoana care m-a chemat nu am nimic.le dau satisfactie daca merg?
am o mare problema. Ma duc in clasa a 9- a si nu stiu daca am diriginte sau diriginta. Sa cumpar flori sau nu? Daca am diriginte ce fac cu florile? Si daca am diriginta si nu duc flori atunci...? (mai mult)
Imi place mult un băiat dar nu știu dacă el mă place. Când mă vede că sunt supărată vine vb Cu mine, mă i- a in brațe... Dar sunt momente in care nici nu mă bagă în seamă. Îmi i- a apărarea...? (mai mult)
Cum e la liceu in clasa a 9- a? Cum e prima zi? Mi- e foarte teama de tot ce inseama nou... vreau niște sfaturi dacă se poate și sa- mi spuneti cum a fost la voi prima zi de liceu, in ce liceu....? (mai mult)
Cum imi pot gasi prieteni romani in jur de 14-15 ani in Viena? M-am mutat recent si nu stiu nici germana...
Vreau sa cumpar ceva de pe site.ul sinsay si nu stiu daca se plateste in avans ceva sau nu.asa ca vreau foarte mult sa ma ajutati foarte repede. Va rog! REPEDE! DAU FUNDA!
Acum 1 saptamana mi- a aparut pe gat ceva, ca o aluniță. Este rosie si imi e frica sa nu se faca din aia mare Ca e singura aluniță care se fâțâit o ating si misc Scuzati categoria dar nu stiu...? (mai mult)
Buna TPU am 14 ani si 1.67 De luni incepe scoala si eu nici odata nu am reusit sa am un program bun de somn, anul trecut adormeam la 3, 4 dimineata o data chiar nu am putut adormi deloc si am stat...? (mai mult)
O sa trec direct la subiect, am 13 ani si pana acum mi- a venit menstruatia de4 ori cred. De obicei imi curgea putin si nu dura mai mult de 5 zile insa de data aceasta lucrurile s au schimbat....? (mai mult)
Ti se albesc dintii cu pasta Colgate Expert White? Stiu ca este imposibil sa ti-i albeasca cu o nuanta in doar 5 zile ( cum se lauda in reclama ). Dar dupa o luna de utilizare se vad rezultatele?
Ca adolescenta, ce greseli sa evit in vestimentatie? Anul asta voi incerca tot felul de tinute (unele cu pantaloni roz) si as vrea sa stiu ce sa fac ca peste 3 ani, cand o sa vad poze cu mine din perioada...? (mai mult)
Salut.Am nevoie de niste sfaturi.Luni incep prima zi de liceu si mor de frica.Ideea e ca sunt foarte introvertita si inchisa in mine.Am acnee si multi oameni ma judeca pentru asta.Chiar nu vreau ca noii...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Deci eu am fost repartizata la un liceu și am văzut acolo pe copii care sunt cu mine în clasa. Cum pot sa văd dacă or mai intrat și alții? Ca la repartizării nu apare dacă...? (mai mult)
Hei TPU am o întrebare. Daca am 42 de kilograme și 160... Știu sunt slabă dar, dacă fac exerciții pentru Abdomen, picioare si fese. Credeți că a- și mai arată atât de rău? Adică dacă...? (mai mult)
Buna, am si eu o intrebare, va rog. Pot sa renunț la o facultate? Am inteles ca trebuie plătit anul. Un sfat, va rog.
am 15 ani si 9 luni si 167 as putea sa ajung pana la 171 pana la 18 ani? Parintii mei nu sunt inalti dar tin sa mentionez ca fac sport si traiesc sanatos ..pana la ce inaltime as putea...? (mai mult)
As dori sa va intreb ceva, si sa imi oferiti niște sfaturi bune! Multumesc! Deci am o relatie cu o fată de 1 an si 5 luni, si cand avea 17 ani i- am propus sa facem si noi un pas...? (mai mult)
Cineva care editează bine in Photoshop?
La facultatea de informatica se face matematica de liceu? Ma refer la primitive, logaritmi, etc. M- am uitat la cateva cursuri si am vazut ca e altfel de matematica, difera mult de cea din liceu. Si...? (mai mult)
Buna, ajutati-ma cu un sfat, trec pe clasa a 10, cum sa i spun unei colege ca vreau sa stau cu ea in banca, nu o sa am cu cine sta si nu vreau sa stau singura, ce sa fac :( :(
Hei.Am 13 ani si sunt din Galati.As vrea sa imi pun piercing in limba, dar fara sa ma duc cu mama.Ma primeste? Cat m-ar costa?
De ceva timp relatia mea cu mama nu mai este tocmai ok. Totul a inceput de cand am acceptat sa o las pe facebookul meu sa mai vada una si alta, insa fara sa stiu ca imi citeste absolut toate mesajele....? (mai mult)
am un prieten care a ramas repetent in clasa a XI- a in liceu teologic si acum risca sa pateasca la fel in acelasi liceu si aceeasi clasa.Mai poate sa repete anul avand in vedere ca ar fi a...? (mai mult)
Sunt in clasa a X a, profil filologie la un liceu bun. Pot sa ma transfer între semestre tot la acelasi profil dar la alt liceu mult mai bun?
Aş vrea să știu mai multe despre ETTI Iasi. Sunt în clasa a 12a și facultatea asta e pe listă. Mulțumesc anticipat!
Daca am terminat 12 clase si nu am dat competențele imi dau adeverinta de 12 clase? Merci! Fundă!
La științe sociale in clasa 11 profil uman, de ce manuale am nevoie si editurile fiecărui manual? Dau funda celui mai corect raspuns :*
Cam ce se studiază la etti Bucuresti? Si ce cunoștințe de bază trebuie să am din liceu?
Ce parere aveti de mutarea de la cel mai injosit liceu la cel mai bun din oras? Vi se pare ceva de bine? Bineinteles ca la acel liceu bun, printre altii se numara si unii mai putini destepti. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cipi1212 întreabă:
Alexia87991 întreabă:
angel6lust întreabă:
Marianjdjjsd întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!