Recomandati-mi si mie cat mai multe melodii trap (preferabile sa fie melodic dubstep sau chillstep) de la trap nation, ncs etc
Sunt smecher. Pareri?
M am uitat la un film xxx,si cand sa l caut iar, am uitat numele, istoricu de pe goggle din greseala l am sters...si cum pot gasi iar filmuletul?:))
Buna, am si eu o intrebare la campina la medical in ce consta consultatia?
Un baiat a spus ca ma iubeste si noi mai fuseseram impreuna, inainte vorbeam mereu(pana acum cateva zile), l am chemat in oras o data si a zis ca nu poate pentru ca mergw la tara, dar urm zi a pus poza...? (mai mult)
De ce ma intristez foarte rapid? Daca se intampla ceva rau si ma simt in plus imediat am o stare negativa. Am 17 ani. Sa nu imi ziceti sa vorbesc cu parintii ca si ei au vina lor. Ei tot ma compara cu ...? (mai mult)
Daca un om fumeaza si nu trage in piept, dar nici in gat, adica doar ia aerul in gura, fara sa il traga in gat sau in plamani, fumatul mai are un efect negativ? Adica doar tragi aer in gura, nimic...? (mai mult)
Vi se pare normal să vă strice cineva relația cu partenerul sau partenera dacă vă iubiți? Și atunci homosexuali de ce nu ar avea și ei acest drept să se iubească? cum e să iubești ceea ce nu...? (mai mult)
Maine am un rap battle cu un coleg si as vrea niste injuraturi cat mai originale ca sa fac niste versuri. Fara injuraturi luate de pe net.
De ce credeți că în Romania homosexualitatea e privită nasol?
Cum imi pot face transferul de la un liceu silvic la un liceu la uman.Cine stie cum sa procedez.Vin clasa 9.Cine stie sa raspunda FUNDA! Nu vreau raspunsuri de genul:numai dupa primul semestru.
Salutare. Am găsit poza asta de ceva vreme şi idea tatuajului în sine îmi place şi vreau să mi- l fac, dar vreau să ştiu, mai exact, la ce face referire fiecare craniu. Poză:...? (mai mult)
Puna, am si eu 13 ani si in urma cu 5 luni am facut cea mai mare porcarie din lume, va rog fara hate pentru ca eu chiar plang pe chestia asta in urma cu 5 luni m- am apucat de fumat, am renuntat intre...? (mai mult)
Dc mereu când cineva ma privește, ma simt foarte straniu și neplăcut? Sau doar când stau undeva prin oraș și e prea liniște am impresia ca ceva nu e in regula, precum momentul așteptări troleului,...? (mai mult)
Salut, sunt baiat si am 14 ani si o luna, este buna inaltimea mea de 1.66?
Cine poate sa mi explice si mie daca cei 2 medici din Three stories-House, s au dus sa prinda cainele si sarpele in realitate sau in vis?
Buna, am si eu o intrebare vreau un tatuaj...dar inca nu am curaj sa imi fac ceva permanent...asa ca, m- am decis sa imi fac unul temporar am vazut ceva Henna, dar ma intrebam daca tusul de tatuaj permanent...? (mai mult)
De ce am emotii cand fac ceva si se uita mai multi la mine si atunci nu mai imi iese nimic bine...si am teama ca o sa esuez. FUNDA
Am 17 ani, sunt cam slăbuț, nu arăt prea bine, în fine înțelegeți voi, mereu sunt într- un grup de prietenii, port o şapcă şi încă 3 din grup poartă şepci, şi unul din grup...? (mai mult)
voi aveti perioade nostalgice, adica gen timp de 1 saptaman sau 2 cand va ganditi la trecut, ascultati muzica din acea vreme, chestii vechi...stiu ca suna stupid dar nu stiu cum sa explic...? (mai mult)
Trebuie sa ma ingrijorez daca am 1.41 cm la aproape 13 ani? Si daca as sta intins pe o bara m-as inalta
Buna am o intrebare cum sa transfera megabaiti?
Vreau sa invat sa dansez, 2 saptamani nu am timp sa ma duc la cursuri ma puteti ajuta cu niste sugestii? Daca m- as inscrie la niste cursuri de dans pentru incepatori, cand ar trebui sa fac asta? Imi...? (mai mult)
De ceva vreme ma gandesc sa ma tund scurt. scurt însemnând pana la umeri. Eu am PArul aproximativ pana la bust. Fata mea este rotundă și nu știu dacă mi- ar sta bine cu parul atât de...? (mai mult)
Cate kg trebuie sa aiba un baiat de 14 ani? Eu am 14 ani, 1.60-65 si 60 de kg
Ce parere aveti despre serialul 13 Reasons Why? merita vazut? cate parti are si despre ce este vorba? :) Un raspuns rapid va rog :)
Salut,am o bicicleta terrana 2645! Problema la ea este ca se blocheaza franele,(frane mecanice pe disc)ce le pot face sa nu se mai blocheze, ce fel de ulei trebuie pus?
Buna, ar vrea cineva să vorbim?
Salutare. Am poza asta de ceva timp şi îmi place foarte mult tatuajul în sine. Chiar aş vrea să mi- l fac, dar, totuşi, nu am găsit nişte informaţii. Vreau să ştiu mai exact ce semnifică...? (mai mult)
Cat de stresant e ultimul an de liceu? Ceva sfaturi?
De ce exista stereotipurile astea, gen, daca te vopsesti blond ca baiat, esti automat gay?
Hei! Am adaugat un comentariu la o postare a paginii Pro TV si dupa observ ca mi- au dat spam la comentariu, si ca doar ei de pe pagina il pot vedea si desigur eu.Cu ce am gresit? De ce au facut asta?...? (mai mult)
As vrea sa mă sfatuiti cu ceva... de ceva vreme îmi place de un băiat, dar și el mă place, sa uita mereu la mine insa niciunul nu ne salutam
Hei! Este normal sa ma inteleg mai bine cu fetele decat cu baieti, cu toate asta nu am cu cine sa vorbesc, ma simt singur...
Care este faza cu desenul animat Rick & Morty? Adica il tot vad pe Facebook, nu am vazut niciodata acest desen dar is curios de ce e asa viral si ce s-a intimplat?
stie cineva de ce nu pot sa trimit imagini pe messenger ( Facebook) imi zice ca trebuie sa actualizez, am actualizat tot, si tot asa zice ca trebuie sa actualizez ca imagina nu este suportată...? (mai mult)
Buna,dau funda cui ma ajuta si imi explica cum sa comand de pe ioffer. Si ce semnufica numarul de confirmare de la ultima etapa a platii?
Care este filmul sau serialul vostru preferat?
Care este moneda folosita in Botswana?
Hei, TPU! Deci acum 5 zile am fost la oftalmolog pentru ca vedeam in ceata cu un ochi si credeam ca e ceva grav, insa am aflat ca e doar miopie si imi trebuie ochelari. Insa eu nu vreau, e vorba doar...? (mai mult)
Stie cineva daca sunt reduceri la Altex pe 15 august 2017?
Salut, doresc să merg intr- o zona turistica din Romania in care pot intalni lupi și urși.Natură.Știu ca aceste animale trăiesc in muntii Carpati, dar unde pot merge mai precis? As dori sa ma cazez...? (mai mult)
Am o intrebare legata de Instagram. De ce cand intru si pe profilul meu si ma uit la poze, apare diferita ordinea persoanelor care mi- au dat aprecieri. Adica la mai multe poze imi apare o anumita persoana,...? (mai mult)
Cum se numeste tunsoarea pe care o au majoritatea cu parul dat pe o parte? baietilor?(par mai scurt in parti decat in varf)
Bun TPU... E o fata care mi- a zis ca ma place un pic pentru ca.s dragut, acum o saptamana. Si sapp asta cand am intrebat.o iar daca ma mai place a zis nu pentru ca cica sunt stresant.Ma rog voi ce ziceti?...? (mai mult)
Cum as putea sa ii spun mamei ca am prieten? (Eu nu prea vorbesc foarte deschis cu ea si imi este oarecum "frica" de ce o sa imi spuna.)
Daca fac un audiobook pe baza la un roman (e.x. Morometii vol. 1) si il pun pe Youtube, am voie sa-l monetizez?
Vreau si eu cele mai perverse provocari pe care le stiti.
Hey,sunt santena si vreau sa imi vopsesc virfurile de la par roscate. Ce ziceți o sa stea frumos? Si ce fel de rosu inchis sau mai deschis?
Am si eu o problema. Am 13 ani (sunt fata) si 1.45 :O. Trec in clasa a VIII- a dar sunt mai scunda decat copii de a V- a; (. As vrea sa ma ajutati si pe mine. Cum as putea sa ma inalt (dar fara...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
Ion1989 întreabă:
rld0 întreabă:
AndyMihai1999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a