Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Octombrie 2025 sunt:
Sunt la filologie,trec in clasa a 10, si as fi curios daca este posibil sa dau la Academia militara.
Cum il cheama de fapt pe DMC? Funda
Presupun ca toti stiti de noul fenomen *cei cu Facebook* "Pride". Dar a mai fost ceva inainte, *care este si amu, dar in fine* "Respect". Si revenind din nou la partea cu "Pride"- ul. Exista pagina aia...? (mai mult)
Acum trec clasa a 9- a si mi- am propus sa intru la un liceu din Galati. Am avut o medie de 8, 50. Stiu sigur ca voi fi admis, dar este o problema cu care ma confrunt inca din gimnaziu. ...? (mai mult)
(Am 12 ani). Nu pot sa dorm...stau pe telefon pana la 2 si pana la 5 sau 6 nu pot sa dorm.ce pot sa fac?
Dau funda. Cum imi pot face parintii sa ma lase sa bag 25 de lei pe clash royale? mama spune ca "ce fac?! ma apuc sa bag bani in jocuri?"si mi e oarecum rusine sa le spun ca este singura data. Ce pot sa...? (mai mult)
Dau funda Cum imi pot face parintii sa ma lase sa bag 25 de lei pe clash royale? mama spune ca "ce fac?! ma apuc sa bag bani in jocuri?"si mi e oarecum rusine sa le spun ca este singura data. Ce pot sa...? (mai mult)
Salut in cate fps uri o sa mearga gta 5 cu Sursa:. htt26p://www.pcgarage.ro/surse/corsair/new- b- series- vs550/ Carcasa: http://www.pcgarage.ro/carcase/segotep/racing- 1/ Placa video: http://www....? (mai mult)
Dau funda Stiti jocuri bune pentru drum lung fara internet? merg 2 zile cu masina
Am 12 ani. Ce trebuie sa fac ca sa pot sa mi fac freza cu mainile? am parul aspru.scuzati mi exprimarea de la inceput
Bună seara! Am terminat cu bacul la istorie si ma macină ceva foarte tare (nu pot sa dorm). Deci la subiectul 1 si 2 am facut totul bine fara probleme si sunt sigura de ceea ce am facut. Ideea sa ii ...? (mai mult)
Nu stiu cum sa zic dar de cele mai multe ori gluma ajunge mult prea departe. De cateva saptamani tot vad glume despre Spania si capsuni. Mai ales ca e si perioada cu bac- ul. Care naiba e faza cu asta?...? (mai mult)
Salut am un setup mai vechi anume Quad Q8400, 4 GB RAM și o placă video integrată și o sursa de 250W. Vreau sa pun o placa video mai bună și anume aceasta- >https://m.evomag.ro/COMPONENTE- PC- Placi-...? (mai mult)
Deci, mi- e foarte frica. Am dat astazi bacul la istorie si pe moment nu mi am dat seama ca se poate considera semn... Am scris din greseala un A mare iar dupa l am taiat cu o linie dar mi este teama ...? (mai mult)
Este bine ca la 12 ani sa am penisul de 11-12 cm?
Sunt prost si nu stiu ce sa fac?
de curând am făcut curat în lista de prieteni de pe Facebook, problema este că am foarte mulți prieteni peste 1k care nu apar în lista de prieteni, ori sunt conturi șterse, nu îmi...? (mai mult)
Care este mai bun dintre liceul Brancoveanu si Aurel Vlaicu din Bucuresti? Si niste pareri va rog despre ele.
Vreau sa imi spuneti in mare cum sa conduc o masina! Nu ma judecati sa bateti joc de mine! Am 19ani si pot spune ca nu am nici o treaba cu masinile. Am un prieten care are o masinuta si o mai da prietenilor...? (mai mult)
O facultate buna in Iasi in afara de info, umf si drept? Ceva de viitor
Unde as putea sa imi ascund tampoanele de mama mea, ea nefiind de acord cu ele(o sa stam in camere diferite) De obicei verifica toate bagajele inaintea plecarii si dupa ce ajungem. Multumesc,...? (mai mult)
Eu cu niste prietene avem o coregrafie street dance si o sa o prezentam la zilele orasului. Ideea e ca nu prea avem idee cu ce sa ne îmbrăcăm. O idee ar fi un tricou army si pantaloni scurti...? (mai mult)
Am mare nevoie de ajutorul vostru.Am nevoie de devize pentru tabara.Cea mai reusita primeste funda.
Pentru cei care se pricep la politica, cum de Ted Cruz a putut in 2016 sa intre in cursa pentru Casa Alba cand el este nascut in Canada. Constitutia USA prevede clar sa fie nascut pe pamant american,...? (mai mult)
Salut, in cat timp cade coaja unui tatuaj, si daca simt uneori o usoara usturime/durere e normal? Si am citit ca trebuie sa folosesc unguent Bepanten sau ceva de genul dar eu sunt in Anglia si nu am ...? (mai mult)
Sunt fata si am 19 ani. Nu consum deloc alcool. Ma pot îmbata daca beau un pahar de vin?
Am un cos cu puroi pe fata, ar trebui sa il sparg sau sa il usuc total? Si daca este bine sa il usuc, cum o fac?
Cine ma poate ajuta sa gasesc cartea "Portretul lui M" de Matei Calinescu? Dau funda, o caut de azi dimineata.
Salut, daca va rog... mi-ati putea spune care au fost ultimele medii de la buget la FSEGA 2016? Multumesc! Dau funda :)
Salut, era un serial nu mai stiu cum se cheama care cica el traise in jungla cu maimutele si venise in oras si rezolva cazuri cu politia nu mai stiu cum se cheama era ceva de genul mind doar atat imi ...? (mai mult)
De ceva vreme mi se pare totul plictisitor, monoton, prea normal...Nu mai gasesc ceva care sa- mi placa, iar ce- mi placea mai demult ma plictiseste acum. Ce as putea face sa scap de starea...? (mai mult)
Am 16 ani şi acum trăiesc prima iubire adevărată :) Am un iubit de 17 ani şi suntem de 2 luni împreună, parcă trăiesc un vis alături de el :x Noi ne cunoaştem de mai bine de un an...? (mai mult)
Cum pot sa o fac pe iubita (actuala logodnica) mea sa inteleaga ca indiferent daca se machiaza sau nu, ea tot urata e? Ultima data i- am aruncat fardurile, tot ce am prins, si nebuna a inceput sa faca...? (mai mult)
O intrebare pentru UNELE fete, de ce suferiti din dragoste la 11- 12 ani? eu am 15 si fosta s- a despartit de mine pe motiv ca "nu stam impreuna" dar cand o intreb daca iesim imi zice ca are treaba...? (mai mult)
De ceva timp vorbesc cu o fata. La scoala se da pe langa mine, vine mereu la mine sa vorbim, mi- a spus ca ne asemanam mult la comportament si gandire. O data un baiat ne- a spus ca ar trebui sa fim ...? (mai mult)
Salut, am un Nikon d3400 și as vrea sa îl setez la f 1.3.Cum as putea sa fac? Nu știu de ce cea mai mica valoare mi-a arătat 3.5 dar eu am nevoie sa fie 1.Mulțumesc pentru ajutor, ofer funda!
As dori sa aud cateva pareri despre scoala gimnaziala ICHB! Multumesc!
Am intalnit un tip de treaba cu care vorbesc de aproape o luna. Imi scrie zilnic..chiar mai mult de o data pe zi. Imi place mult sa vorbesc cu el dar nu vreau sa fim impreuna. El nu mi.a batut ...? (mai mult)
Deci mdeah, cand vine cineva pe la mine, doamne sunt asa amabil cu ei, si ei cred ca si- au gasit cel mai bun prieten, dar eu nu stiu cum sa fac sa scap de ei.Deci da, vii prima data, sunt amabil cu ...? (mai mult)
Cine are raspunsurile exacte si corecte la istorie la bac de azi? Vreau sa vad daca am facut bine, pentru ca imi e frica sa nu pic.
Salut.Anul acesta intru la liceu. Daca intru pe mate-info la ce materii dau bacul?
Cum il cheama pe DMC in viata reala?
Salut, acum termin clasa a 12- a si vreau sa stiu ce optiuni de facultate sa am ca plan B in caz ca nu iau examenul scris la Academie. Am terminat profilul de filologie ( nu sunt interesat de drept si...? (mai mult)
Am o întrebare cam ciudată. Mi-a intrat o furnică în intrarea de încărcător sau în cea de căști a telefonului. Ce pot face să o scot? Îmi poate face ceva la telefon?
Cum pot scăpa de coșuri de pe fața și spate?
Azi la bac am gresit un cuvant si l am taiat apoi am taiat tot randul dar uitasem ca taiasem cuvantul ala, deci am tras 2 linii orizontale peste el. Faza amuzanta e ca acel cuvant era "semna". Deci...? (mai mult)
Din greșeală la bac am scris la "școala de proveniența" liceul in care am susținut examenul, ci nu cel la care am învățat, credeți ca îmi anulează lucrarea?
Are cineva vreo idee cum sa scap de timiditate? De multe ori cand vorbesc cu cineva, (mai ales cu fete :))) incep sa ma balbai... Ce sa fac? :( funda!
Urmatoarea intrebare ar putea sa para prea personala sau dezgustatoare, dar treaba e ca sunt fata, am 12 ani si transpir foarte tare! Nu am discutat cu mama pe tema asta dar nu cred ca imi ...? (mai mult)
Ar fi ok sa ma duc la piscina singur? Am 14 ani, piscina se afla la 12 km de mine. Eu stau la tara si parintii mei nu au chef sa mearga cu mine si eu mor de cald.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexia87991 întreabă:
Cipi1212 întreabă:
Marianjdjjsd întreabă:
Bogdan80 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!