Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 11 Octombrie 2025 sunt:
Hei! Sunt eleva si tocmai am terminat clasa a 8- a si m- am decis sa dau la Sava la profilul mate- info. Am media de 9.85 si sper sa intru. Imi puteti da si mie niste pareri despre liceu privind colectivul...? (mai mult)
Bun TPU, daca dau a 3 a oara BACU, ce taxa trebuie sa platec?
In brosura primita de la scoala, o specializare a unui liceu are 2 clase, iar ultima medie de anul trecut a fost 8.71. M- am uitat pe internet si am observat ca anul trecut au fost 3 clase ...? (mai mult)
Daca sunteti anti LGBT mai bine nu cititi asta. Sunt fata si am 14 ani. Recent am realizat ca plac o fata. Problema este ca nu suntem prietene, ea probabil stie doar cum ma cheama sau nici ...? (mai mult)
Conteaza nota de la Bacalaureat la angajare? Sa zicem ca il iau, fac si facultatea si vreau sa ma angajez in domeniul pe care l-am urmat la facultate, conteaza media de la BAC la locul de munca?
Vreau sa va cer parerea il legătură cu o situație. Un baiat imi scria declarații de dragoste si poezii, parea băiatul perfect, dar in realitate este total diferit. La inceput imi spunea...? (mai mult)
Salutare TPU, fetelor, va plac piercingurile la baieti? Cercei in urechi, in nas. etc. Va rog lasati.mi mici detalii cu ce ba mai place la un baiat. Multumesc :*
Am si eu o intrebare... Sunt baiat si consum foarte mult alcool... consum alcool in proportie de 100% bere de vreo 2 ani dar de cateva luni consum zilnic si destul de mult, zeci de litrii pe ...? (mai mult)
Cum scap de coșuri de pe spate?
Pot merge la lidl sa cumpar ceva daca am 13 ani? Funda
Doresc să susțin un examen CAE în clasa a 12- a și să echivalez proba de competențe lingvistice de la Bac. Când pot susține cel mai târziu examenul ca să pot să- mi și echivalez proba și cât...? (mai mult)
Tocmai ce m- am tuns la 0 și am observat ca in partea de sus a capului in stânga și dreapta deja mi s au format așa 2 cărări, ce i drept am parul cât de cât rar, dar e cam devreme...? (mai mult)
Vreau sa cunosc oameni noi, doar ca nu știu cum/unde. Am 16 ani, sunt fata și sunt dintr- un sat. Ies cu prietenii seara destul de des, dar parca vreau cunosc și alte persoane. Ce sa fac? ...? (mai mult)
Hei! Azi am dat bacul la istorie şi am gresit numaratoarea paginilor. Supreveghetorul mi-a modificat, a facut un 7 peste 8, la fel facand si peste primele 2 pagini. Oare se considera semn?
Unde este mai preferabil sa faci facultate la Oradea sau la Timisoara si de ce?
La BAC la Istorie are ceva daca am pus ghilimele la cerințele unde mi-au cerut să menționez domnitorii dus sursa data?
Saloane in Bucuresti sectorul 3 care fac tatuaj cu henna?
Buna vh si eu aici ca doar aici ma pot descarca. Deci treaba e in felul urmator; Sunt cu o fata mai mica ca mine cu 4 ani eu am 23 ea aproape 19. Nu stiu ce are ca de avut pe cineva nu are, de inselat...? (mai mult)
Am 1, 65 57 kg si 13 ani. Este bine sau trebuie sa mai slabesc sau sa ma mai inalt? Multumesc ofer funda!
Oradea sau Timisoara este mai bun pentru facultate?
Mă ajutați si pe mine cu câteva sfaturi, vă rog! Eu am 13 ani si am un frate de 19 care este plecat in Anglia. Ma iubeste, dar el este foarte strict cu mine. De exemplu prietenele mele au...? (mai mult)
Hei, iubesc un baiat care are iubita de un an si doua luni, eu nu o sa ma bag intre ei, vreau ca totul sa vina de la sine, el imi da semne ca ma place, se ingrinoreaza pentru mine, ma incurajeaza, acum...? (mai mult)
Hello! Stie cineva Facebook-ul tipului din videoclip? E funny :)) Mersi! Dau funda:) https://www.youtube.com/watch?v=6WJJrucK1Jc&t=1s
Cam ce medie trebuie sa am in bac ca sa intru la drept la Lucian Blaga la Sibiu?
Daca dau Bac-ul la una dintre cele 3 Materii iar la celelalte nu dau, pot da in Toamna? In Toamna mai dau si Competentele daca le-am mai dat o data?
Ceau TPU, am si eu o intrebare. Daca iau permisul AM in Italia (14 ani) pot sa-l folosesc si aici in Romania, chiar daca varsta sa dai aici e de 16? Multam'
Am 11 ani si 10 luni, aproape am facut 12.Eu dupa aceasta vara voi fi in clasa a 7- a. Daca va intrebati de ce sunt mai mic cu un an este pentru ca am fost dat mai devreme cu un an la scoala.Cea...? (mai mult)
Salut, am 13 ani si locuiesc intr- un sat. Sunt destul de bine dezvoltat, adica am 60 kg, dar nu sunt foarte gras, am 1.60. putina burta. Un baiat, de vreo 15 ani insa este cam cat mine, are ceva...? (mai mult)
Cum pot sa sun pe cineva când sunt live pe Facebook? ( sa sun o persoana care se uita sa intru cu ea în direct?) dau fundiță
Hei, am o prietena care de cand o stiu este mica de inaltime parinti ei sunt inalti, oare ea de ce nu se inalta odata? Ea are 15 ani jumate merge pe 16 in curand.
De ce ma doare burta si a două zi după ce am făcut dragoste? E ceva normal?
Exista ceva vopsele temporare pentru par? Care sa se duca dupa cateva spalari, as vreau sa ma vopsesc ca tipu' din video, dar nu vreau sa fie permanent sau sa tina culoarea prea...? (mai mult)
Am o întrebare care tot mă frământă de când am dat bacalaureatul la limba română ( luni ). Am făcut subiectul I și II pe prima foaie de examen. Așa. Și a trebuit să scriu eseul de la...? (mai mult)
As dori sa ma apuc de un program de exercitii pentru intarirea spatelui, bratelor si pieptului. Mentionez ca am 16 ani, 60- 63 kg si 1.80m. Daca ma poate sfatui si indruma cineva ...? (mai mult)
De ce ne indragostim de persoanele care nu ne merita,care vor doar putina distractie? De ce nu ne indragostim de persoanele care ne merita, de ce?
Am niste probleme acum si as vrea sa vorbesc cu cineva. La psiholog nu vreau sa merg, si nu e o problema pe care pot sa o discut cu parintii. E cineva care ma poate sfatui?
Am 17 ani si rad barba cu masina, aveti vreun sfat cu ce as putea face sa creasca mai repede? Trebuie sa ma dau cu after shave?
Am 13 ani si trec intr a 8a si curand m- am apucat de fumat. Stiu ca nu e bine, dar e alegerea mea (proasta) (si nu e din cauza anturajului absolut deloc). Asa ca va rog sa nu incepeti cu "lasa ...? (mai mult)
peste câteva zile am sa plec in vacanta cu avionul in Turcia iar eu fumez întrebarea mea este: Parintii mei fumează asa ca isi vor lua ceva tigari la ei am inteles ca e o limita vreau sa îmi...? (mai mult)
Salut TPU Sunt baiat, am 12 ani si am cam 1, 40- 1, 45- 1, 50 nu stiu sigur Cam cat ar trebui sa am la varsta mea? Si in ce clasa cresc cel mai mult? Eu trec a 6- a Din cate am vazut a 7- a, este...? (mai mult)
Cand merg cu bicicletele mama mea imi tot zice sa merg decat in parc sa nu o iau pe strazi... ca se supara rau daca o iau pe acolo, ii e frica. Ea ma suna de obicei din ora in ora. Eu de multe ori am ...? (mai mult)
Ce as putea sa fac sa nu ma mai doara fundul de la saua bicicletei? Daca merg mai mult de 50 km incepe sa ma cam doara... si asta ma impiedica sa mai merg mult, nu picioarele. Mentionez ca totusi am "husa"...? (mai mult)
Vreau si eu sa stiu niste metode pentru cresterea parului
Care e treaba cu v-urile de la Messenger? De ce unele sunt albe iar altele albastre?
Este cineva care stie sa lucreze in photoshop dispus sa ma ajute cu o poza?
Am vazut serialul Teen Wolf si as vrea sa intreb cum as putea sa-mi fac ochii ca la un alpha.ochi rossii... sper ca ma puteti ajuta.
Salut..Parinti mei vor sa ne mutam in Germania si vor sa fac scoala aici.Eu ar trebui sa trec in a saptea si nu stiu ce sa fac.Eu in Romania am note de 10 si 9si faza e ca aici am toti prieteni din gradinita...? (mai mult)
Unde este sediul elefant.ro in Galati? Nu gasesc pe maps si ce scrie pe site idk nu are sens pentru mine.
Cum sa fac sa pot accepta faptul ca nu o sa mai cresc in inaltime? Am 18 ani jumate si 1.54. Am fost la 14 ani la endocrinolog unde mi- a calculat ca ar fi trebuit sa cresc pana la 1.67 si apoi mi- a ...? (mai mult)
Dacă deții buletin românesc fiind cetățean al Republicii Moldova poți primi bursă și cămin în cazul înscrierii la universitate din România?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Cipi1212 întreabă:
Alexia87991 întreabă:
angel6lust întreabă:
Marianjdjjsd întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tom si Jerry
Iti mai amintesti de haiosul Tom si de simpaticul Jerry? Hai sa vedem cat de bine stai la capitolul asta!