Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 15 Octombrie 2025 sunt:
as dori si eu un sfat. Sunt adolescenta - am 15 ani- si as vrea sa fac bani, sa pot fi independenta.Nu prea am timp sa lucrez la un job part- time din aceasta cauza va cer ajutorul csz. Si...? (mai mult)
Eu as vrea sa-mi vopsesc varfurile parului cu albastru sau cu violet. Intrebarea este: Cum as putea sa-mi colorez varfurile,simplu, ieftin si sa dureze cateva saptamani?
Bunaaaa sunt clasa 8 si am ramas corigent la romană pe al 2 sem ma lasa sa intru in examene?
Am nevoie de un nume din 4 litere(gen Sony, Vevo)pentru o productie muzicala. Dati-mi va rog niste idei.
Ce pot sa fac cu crengutele adunate din iarba?:))
Buna TPU îmi dați idei pentru a spune unui băiat ca îl plac...nu am curaj sa ii spun direct
Hei. Am o problema. Am un chist frontal (o mica unflatura in mijlocul funtii) si parintii nu vor sa ma duca la doctor sa mi- l scoata. Ce as putea sa fac sa mi- l ascund? Orice: machiaj, sau sa pun ...? (mai mult)
am si eu o intrebare:am ramas corigenta la mate(bag ceva in ea de profa)=))))) si nu pot intra la examen ...cand voi da examenu dupa corijare..imi va da exact la fel?
Jucati imvu? Daca jucati dati-mi numele vostru. :)
Care nume va place mai mult(sau suna mai bine) dintre Xeno si Zeno? Numele este pentru un brand muzical(gen Sony).
Hei! Cum s- ar putea explica faptul ca acasa, cand sunt doar eu in special, ma prind de orice gluma, pot sa urmaresc orice chestie scrisa si am replici inteligente si interesante, vorbesc cu subinteles...? (mai mult)
Cine joaca team fortres2 sau warframe as avea nevoie de cineva cu care sa ma joc macar unul dintre aceste jocuri putem comunica prin skype Sagun Ola-ogun va rooog vreau pe cineva cu care sa ma joc
Stiti si voi niste porecle misto pentru Youtube?
Draga TPU, Ce faceti acum? Cum va simtiti cand intrebarea mea ajunge in casele voastre?
Cum pun parola daca nu am laptop sau calculator?
Buna fetelor. Caut o fata serioasa, vreau sa vorbesc ceva in privat. Stati linistite, nu e nimic pervers sau ceva de genul, vreau sa cer o parerere legata de ceva, e personal si de acea nu specific...? (mai mult)
Cum fac sa reactionez cu steag pe Facebook?
Ce medie anuala ati avut in clasa a 9-a? Ati avut cea mai mica medie din liceu atunci?
Unde pot gasi mai multe informatii despre acel imprumut la statul american pe care il fac pe numele meu, iar dupa ce ma voi angaja si voi avea un salariu mi se va taia o anumita suma lunara?
Buna am 17 ani si de azi dimineata am o usturime in zona intima si urinez cu sange ce sa fac?
Urgent! Ofer funda! Am cumparat o extensie pentru un joc de pe Origin si am deschis Origin si se incarca de o ora si nu pot sa imi vad jocurile! Pe bune?! E chiar enervant?! Cred ca data viitoare o sa ...? (mai mult)
am o intrebare: cum sa ii demonstrez unei fete ca o iubesc? mersi!
Cum recuperez un comentariu lasat de alta persoana, dar care a fost sters?
Salutare o/ Anul acesta voi fi student in Cluj doar ca problema este ca nu am bani, ca tot romanul. Cum se poate sa castig decent ca viitor student si care sunt preturile de chirie pe luna pentru o...? (mai mult)
Un prieten de al meu trebuie sa dea niste probe in Italia pentru sportul pe care il practica.Daca el va trece probele, va ramane acolo de tot. Daca nu trece probele, se intoarce inapoi in Romania.Eu...? (mai mult)
Salut.Am 16 ani si penisul meu are 12 cm in erectie. Va mai creste sau va ramane asa?
Peste cateva zile am examenul de intrare la liceu.Am mari emotii si nu stiu cum sa fac sa scap de ele.E mai greu la examen decat la simulare sau invers?
Salutare, sper sa aveti timp sa imi cititi problema si as fi foarte recunoscator daca ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi, sunt clasa a 12- a urmeaza sa sutin examenul de bacalaureat, nu imi fac ...? (mai mult)
Este în regulă să încerc să contactez o persoană pe care am blocat- o de mai de mult (și ea pe mine) cu rolul de a afla ce a deranjat- o (cred că nu am făcut nimic greșit și doar eram prietenos...? (mai mult)
Este adevarat ca dragostea pură/ adevarata te atinge doar o dată in viață?
Sunt un băiat de 17 ani și pot spune despre mine că am o viziune deosebită asupra vieții. Sunt o persoană foarte pozitivă și comunicabilă în compania celor de vârsta mea, mai copilăros...? (mai mult)
Salutare tuturor. M- am ras la penis pentru prima oara si a inceput sa ma manance rau.Ce sa fac? Nu pot sa ii intreb pe parinti fiindca m- am ras pe ascuns. Nu vreau raspunsuri de genul mananca- l si...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu un medicament pentru ingrosarea vocii.
Cum se procedeaza la restaurantele impinge tava?
Ce scene vi s- ar forma in cap daca ati vorbi cu o fata o vreme, toate bune, nicio neintelegere, aceleasi pareri legate de anumite chestii, iar apoi, dupa ce ati stabilit sa va intalniti, ...? (mai mult)
Ce credeti ca pica la Bacalaureat subietcul 3 romana anul acesta? si de ce
Care credeti ca este cel mai minunat lucru care i se poate intampla unei persoane?
Ce se poate întâmpla dacă tragi un singur fum de țigară? Sunt tentat sa trag și vreau sa știu ce se întâmplă. Adică dăunează?
Cum iti poti face prieteni autentici?
Hei am si eu un iPod Shuffle si nu stiu sa-l incarc ce fac?
Ce facultate este mai buna daca vreau sa urmez informatica? De ce?
Draga TPU, Cine vine cu mine in Silver? :D
Care este media de admitere pentru liceul de Arte Plastice din Timisoara? Si la ce se va da proba ca sa poti intra? Multumesc. :)
M- am îndrăgostit de un băiat. Dar băiatul acesta e nepotrivit pentru mine. Și verișoarei mele ii place de el și din câte văd o bagă doar pe ea in seama. El este copilul la niște prieteni...? (mai mult)
stie cineva daca tenisii vans din panza rezista la temperaturi de 90 grade?
Cat costa un an la locurile cu taxa la facultatea de limbi straine in cadrul universitatii? Mulțumesc.
Salut, voi intra la un liceu privat din Bucuresti, pe profilul filologic. M- am tot gandit ce voi face dupa liceu, facultate frate - a fost raspunsul- . Intrebarea este ce facultate pot face mai apoi...? (mai mult)
Salut, cu vreo 4 luni in urma m- am lasat pe serialul Grimm, eram cam pe la jumatate, stiu ca ultimul episod era atunci cand Nick gaseste ramura din comoara celor 7 cavaleri, dar nu mai stiu in ce ...? (mai mult)
As dori sa imi imbunatatesc engleza si sunt dispusa sa cumpar carti sau cursuri(nu vreau sa iau mediatii).Ce imi recomandati? M- ar tenta sa devin cursantul celor de Eurocor dar m- ar interesa pareri ...? (mai mult)
Am internet prin cablu si am conectat routerul la calculator, imi merge wifi-ul pe telefon iar pe pc imi apare"fara conexiune de internet".Am windows 10 ce pot face?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
szmotovio întreabă:
Alexhan întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.