Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 16 Octombrie 2025 sunt:
Salut, cu vreo 4 luni in urma m- am lasat pe serialul Grimm, eram cam pe la jumatate, stiu ca ultimul episod era atunci cand Nick gaseste ramura din comoara celor 7 cavaleri, dar nu mai stiu in ce ...? (mai mult)
As dori sa imi imbunatatesc engleza si sunt dispusa sa cumpar carti sau cursuri(nu vreau sa iau mediatii).Ce imi recomandati? M- ar tenta sa devin cursantul celor de Eurocor dar m- ar interesa pareri ...? (mai mult)
Am internet prin cablu si am conectat routerul la calculator, imi merge wifi-ul pe telefon iar pe pc imi apare"fara conexiune de internet".Am windows 10 ce pot face?
Exista scoala militara pentru clasele 5-8?
Mai este putin pana la bac si eu nu m-am pregatit cum trebuie la biologie. Vreau sa stiu cam ce este cel mai important de invatat la biologia de 9-10.
Unde pot gasi tricou gangsta? Mai calumea sa fie. Dati-mi un site va rog.
Ajutooor! Peste 9 zile am examen! NIȘTE SFATURI UTILE, VĂ ROG!
Sa-mi iau role sau hamsteri?
Ce inseamna daca un baiat ii spune cuiva ca sunt frumoasa, acel cineva imi spune asta si mai tarziu, dupa ce a intrebat Facebook- ul meu acelei persone aud faptul ca el asteapta cerere de la mine? Poate...? (mai mult)
Am 14 ani, sunt clasa a 8- a, am 1, 60 si vreau sa ma apuc de vapat (tigara electronica) cu 0 mg de nicotina. Recunosc ca am mai incercat electronica, de la o colega si a fost foarte misto....? (mai mult)
De ce adolescentii sunt asa falsi? adica fac doar glume, nu poti vorbi nimic serios sau deep, toti vor doar sa rada si sa fie asa mai, , retarded" adica doar distractii si nimic serios.M- am saturat de...? (mai mult)
Fumez cam de o luna maxim doua tigare electronica e un mod aspire pegasus cu atomizor ijust2 problema este ca in timpul zilei mă doare gatul nu foarte tare dar dimineata mă doare foarte rau ...? (mai mult)
De ce acum, majoritatea oamenilor (adolescenti) sunt asa de ciudati. Adica, se imbraca cu pantaloni stramti sau lasati, cu frizuri ciudate, care fumeaza. Voi cum sunteti? Povestiti- mi despre voi. ...? (mai mult)
Va rog ajutor..am facut sex acum o saptamana cu protectie si nu s-a rupt...pot ramane insarcinata? Ma doare burta ca o arsura si ma simt umflata.e posibil sa fiu insarcinata? Am 17 ani..help me
tocmai am terminat clasa a VIII- a, acusi trebuie sa dau evaluarea, si ma pasioneaza electronica, nu stiu cum sa explic de fapt nu stiu ce e cu mine :)) Imi place tot ce e legat...? (mai mult)
Prietena mea s-a supărat pe mine: eram afara si m-am jucat cu un băiat, ca și cum m-as bate cu el. De ce s-ar fi supărat? Multumesc!
Cum pot sterge mai multi prieteni deodata pe Facebook? am peste 1500 si cred ca, cunosc vreo 200 si vreau sa ii sterg pe unii,,, cum as putea face chestia asta?
Daca ma uit in fiecare zi in oglinda cand ma pieptan si imi repet in minte 'sunt frumoasa', o sa imi pot schimba parerea despre mine? Chiar o sa devin frumoasa in ochii mei? Si chiar daca eu nu cred...? (mai mult)
Poate pica la BAC ce a picat si la simulare? *Tudor Arghezi
Stiti cumva ce evaluari nationale ne pica la mate si romana anul acesta?
Hei. Imi place de un baiat, dar e tigan, mai mare decat mine si foarte urat. In schimb are o gandire si un suflet nemaipomenit. Suntem prieteni foarte buni, dar incerc sa ies cu el prin locuri mai pustii,...? (mai mult)
Am 17 ani si recent m- am angajat la un restaurant si voi lucra la vara 8 ore pe zi si voi fi platit cu 800 de lei. Eu nu am experienta deloc si nici restaurantul nu este foarte aglomerat, ...? (mai mult)
Buna am 11 ani și vreau sa slăbesc urgent cam într-o luna!
Vreau sa imi achizitionez o masina pentru 16 ani Aixam la 500 euro.Am cateva intrebări: 1)Cât de calitative vi se par urmatoarele masini si care ar fi cea mai buna alegere: http://www.ooyyo.com/......C7C3572CC/ ...? (mai mult)
Ce generatoare de like-uri pentru Facebook functionale stiti? As vrea cu like-uri de la romani. Mersi
Este o problemă dacă cineva vrea să se tundă până la chelie?
Cum pot sa fiu fericita? De cate ori incerc sa fiu fericita, se intampla ceva care distruge totul. As vrea sa fiu vesela si sa uit, pe moment, de probleme.
Salutare tuturor sunt Marian si vreau sa va cer ajutorul pentru ca am devenit dependent de pc, adica petrec foarte mult timp pe internet si ma cam neglijez nu stiu cum sa scap de dependenta asta, tin...? (mai mult)
Imi apare foarte multa matreata.am 13 ani. oare ar fi de la pubertate?
O prietena face 13 ani si nu stim ce sa facem la ziua ei! Sugestii va rooog!
Merg la o verisoara de 14 ani si va fi acolo si prietena ei tot de 14 ni ce pot face ca sa nu fiu ignorata?
De ce oamenii tind sa sa catalogheze placerea de a sta singur, ideea de singuratate ca fiind ceva fundamental gresit?
Ce ar trebui sa fac pentru a avea o față curată?
Din sus de sprancene am am niste fire de par,nu sunt vizibile Dar de-aproape se vad. Le Trag cu Penseta, dar peste 2 zile cresc la loc. Ce sa fac?
Ce credeti ca va pica la bac la subiectul 3 la romana?
Buna! Am si eu 2 intrebari despre Instagram! 1. Cum pot vedea Instagram Stories de pe un calculator? 2. Unde pot vedea istoricul de la Instagram Stories ale mele? (adica cele postate in trecut!) Dau...? (mai mult)
Considerati că un om cu cat are o cultura mai bogata, variata cu atat este mai superior din punct de vedere al dezvoltarii lui si a pozitiei sale in societate?
Ce faci daca prietena ta da quiz- uri la care rezultatul iese mereu ca e o forta demonica, stie multe metode de tortura si se uita la animeuri in care mor persoane si ea incepe sa rada fara niciun...? (mai mult)
Salut, am vrut sa- mi downloadez stronghold crusader de pe pc games 88 si aparent nu a mers ceva(sau nu am facut eu ceva bine) si acum daca incerc sa downloadez de pe oricare alt site tot nu merge... ...? (mai mult)
de ceva vreme ma confrunt cu urmatoarea problema. Am mumcit extrem de mult pentru olimpiadele de anul acesta cu speranta de a merge la etapa nationala la macar una dintre ele. din nefericire am ...? (mai mult)
Iona de Marin Sorescu este in programa de bac 2017? Sunt profil real.
Am așa o intrebare. Poate exista doar o simplă prietenie intre un băiat și o fată?
Ati fost bătuti vreodată? Da mă refer bătaie calumea nu o palmă. Cum v-ati revenit si cum ati fost bătuti?
Hey as vrea sa ma angajez vara asta ca promoter, am 17 ani. M-ar interesa cam cat se castiga/ora si ce alte alternative de joburi as mai putea aveathinking
azi ma duceam la non stop si doua fete ma.u oprit una mi-a zis ca is frumos gen si m-a luat de mana...ce inseamna asta?
Faci si cu mine rap battle?
Cum calculez media cu teza daca am 9 si 9 si 7 in teza?
Buna, TPU! Am nevoie de ajutorul vostru! Am observat ca prietenul meu se comporta straniu.Intr- o zi chiar l- am vazut cum s- a sarutat cu o fata.Eu nu doresc sa stric relatiile noastre, dar totusi nu...? (mai mult)
Eu sunt jurnalist și fac un documentar despre cuplurile de adolescenți. Mă interesează de ce se ajunge la certuri, violență, injurături, gelozie, manipulare? Aș vrea să vorbesc cu oameni...? (mai mult)
Care a fost prima voastra relatie?(la cati ani si cat a durat) Dar cea mai lunga? La mine a fost la 16 ani si a durat 2 luni Iar cea mai lunga de aproximativ 5 luni
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexhan întreabă:
9PM întreabă:
Legenda1 întreabă:
Maria1609 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?