Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 21 Octombrie 2025 sunt:
Ce inseamna pe platforma Steam adresa de facturare si adresa de facturare cont?
Cum as putea sa imi fac mai mulți prieteni in clasa. Sunt clasa a 7- a. Aproape s- a terminat anul. Eu am o prietena cu care ma înțeleg perfect din clasa 1 dar atunci când lipsește de la școala ma...? (mai mult)
Trebuie sa fac pentru cursul festiv un dialog cu un baiat.Trebuie sa fie legat de scoala si sa fie amuzant. Aveti idei?
Va salut, solicit o intrebare; anul asta, sunt la seral a 12, am primit s eu acea diploma de 10 clase, 《?》La final adica inchei a 13, si nu mai dau bac primesc..totusi o diploma de...? (mai mult)
Ce pot sa fac dacă crush-ul meu știe ca îl plac si rade de mine?
Vreau propozitii in care : Al carui, al carei, al caror, a carui, a carei, a caror, ai carui, ai carei, ai caror, ale carui, ale carei, ale caror sa nu fie nici primele in propozitie dar nici...? (mai mult)
Salut TPU Am si eu o problema Dar înainte de story time, as vrea sa va spun ca voi folosi foarte des numele unei anume persoane asa ca prefer sa- l cenzurez asa ca: Numele persoanei=*** Clonele=celelalte...? (mai mult)
1/2 citate despre scoala
Am avut ieri o problemă. Eram la ora de biologie, dădeam test. Toți băieții, , terminaseră" și au ieșit afară dar eu mai aveam de scrie și Dna a zis, , Uite un băiat conștiincios care...? (mai mult)
Dacă o pară este rotundă... Este un măr?
Cum pot face semi coarne de bicicleta
Stiti dintre ce sporturi pot alege la Liceul National Emil Racovita?
Cum sa iti mărești sânii?
Am o mica intrebare, pentru inceput de fumat, ce ati recomanda? Vogue, Sobraine, Wingston, Kent(e destul de tare din cate am auzit, pentru inceput), Camille, Pall Mall, Dunhill (cu/fara menta). ...? (mai mult)
As vrea sa intru la I.L. Caragiale ( Bucuresti ) - filo. Ce parere aveti de acest liceu?
Am de facut un scenariu in doi care trebuie sa fie legat de scoala si sa fie amuzant.Sunt in clasa a 8-a. Aveti idei?
VREAU sa ma ajutati cu ceva, am o carte pe o aplicatie numita Wattpad in care scriu diferite glume si mai postez poze si habar n-am ce titlu sa ai pun. Ajuuttorrr
Ati avut vreodata un sentiment nostalgic?
M-am despărțit de iubitul meu pentru ca am început sa vorbesc cu alt băiat... Acum vreau sa ne impacam iar el ma întrebat " de ce am renunțat la el pentru altul"... Ce sa ii spun?
Am 17 ani si o inaltime de 1, 60m. Am cautat si am inteles ca daca fac inot pot sa mai cresc, problema este ca mama mea nu este de acord cu asa ceva deoarece eu invat in alt oras (acasa ma ...? (mai mult)
Cate sunete are cuvantul ceas
Ajutor! Am vrut sa ma tund ca o prietena dar o coafeza "incredibila, , m- a tuns prea scurt. Inainte il aveam asa lung si frumos, cret si blond ...Cum il fac sa creasca intr- o luna? Ofer funda!...? (mai mult)
Hei. As vrea sa dau la un liceu cu profil sportiv in Bucuresti. Stiti daca trebuie sa fiu neaparat legitimata intr-un club sportiv?
Spuneti-mi si mie niste melodii dragute, vesele pe care sa le cantam la karaoke la banchet.
Hey TPU! Am o problema urata rau. Am fost la Cluj in vizita la cea mai buna prietena a mea, am mai fost de cateva ori si inainte. Eu sunt din Pitesti. Datile trecute cand am fost la ea in vizita...? (mai mult)
Daca i-au 5 la examenele de final pot intra de exemplu la Andrei Mureșanu? Funda
Cum ma pot lasa de Facebook? Imi cam ia din timpul liber pe care- l am (uneori). Prieteni nu mai am ca sa vorbesc... doar ca am acea "boala" sa ma uit la noutati chiar daca uneori sunt sau nu importante. ...? (mai mult)
Ce parere aveti despre riscuri? Fie ele de orice fel. Credeti ca merita sa risti in Romania?
Ce se intampla da ca fume 2 tigari una dupa alta fara sa trag in piept? Sunt Speriat! Raspundeti va rog
Care e principala cauza a codurilor?
stie cineva magazine de unde se poate achizitiona un fidget spinner in Timisoara?(nu online).
Salutare TPU :) acum 2 zile mi-am bagat expander din prima de 3 mm iar acum s-a infectat. Cum pot trata infectia?
Hi! oameni buni. Ma numesc Alexandra am 21 de ani simt ca viata mea nu este nimic decat o gluma proasta Sa va povestesc pe scurt totul De cand ma stiu tata este un betiv notoriu iar mama lucra mai mereu...? (mai mult)
Sall,as dori și eu cat mai multe informații despre probele pentru liceul pedagogic! Ce conțin aceste probe, cat mai multe exemple
Hei,ce întrebării se pun la interviu, la Jean Monnet?
Ajutor imi place de o fata dar nu stiu cum sa o impresionez miine adica miercuri avem 5 lectii si as vrea sa o duc la un restaurant sau la un fel de mic restaurant unde pot comanda kebab si toate astea...? (mai mult)
La examenul de bilingv(engleza) se intra doar o persoana la proba orala sau toata clasa? Si este la alegere despre ce vrei sa vorbesti ca te intreaba ei? Imi poate explica si mie cineva cum sta treaba...? (mai mult)
Hei. cum e examenul de bilingv la franceza? greu? astept pareri de la cei care l-au dat si nu numai +daca se poate informatii despre proba orala.
Salutare, ma poate ajuta cineva, să-mi explice cum sta treba cu incrucisarile la biologie, pentru ca nu ma prea descurc la probleme, mulțumesc! Dau funda
Ce inseamna ffs?+traducere va rog.
Vreau si eu un nume despre sanatate pentru a pune in revista mea de sanatate, care sa atraga interesul cititorului si cat mai scurt sa fie.De ex " Sanatatea e mai buna decat toate " Urgent imi trebuie...? (mai mult)
Hello TPU! Am început sa devin interesată în programele pentru schimb de experiență în străinătate... Știe cineva un program adecvat pentru elevii din Romania (logic) de 14 ani pentru 3 luni (preferabil...? (mai mult)
Hei TPU ce inseamna daca atunci cand incerc sa vorbesc sau sa ii spun o gluma fostului iubit el zambeste lasa capul in jos si pleaca? Adica eu as vrea sa incercam sa fim prieteni dar simt ca doar impreuna...? (mai mult)
De unde pot lua si eu PowerPoint? Dar il vreau gratis! Urgent! Funda primului cu raspuns corect!
Salut.De unde as putea cumpara Fidget Speener in Pitesti?
Daca alternez la dus apa calda cu rece am auzit ca reduci celulita.Insa poti face vergeturi de la asta?
Daca intre un Om si o catea exista un contact sexual cateaua poate ramane gravida? Am aceasta dilema de mult pentru ca multi idioti se satisfac astfel.
Mi- a scris o fata pe mana azi ca sunt cea mai proasta persoana pe care a cunoscut- o. A zis- o sa o iau de binee. Dar nu vedeam pe ea ca chiar zice asta seerios. era prima intalnire. care este parerea...? (mai mult)
Colegii, ahm scuzati- ma, animalele*. Au inceput sa devina din ce in ce mai scarbosi, dau "vant- uri" si se tot ating la "cock" si pare ca le place.Adica fa asta cu cine iti permiti, bine eu nu am fost...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onurReal1 întreabă:
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!